Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקספלורר 7 קורס-פתרונות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

טוב,אז לפני חודש פירמטתי את C והתקנתי את XP מחדש.

התקנתי את אקספלורר 7 ושמתי לב שהוא קורס לא מעט. האם גם אצלכם הבעיה קיימת?

אני משתמש במקביל ב FF והוא מעולה,אבל פשוט נראה לי לא הגיוני שה-7 ככה יקרוס כמעט כל הזמן.

האם האקספולרר 8 יציב יותר? האם חוץ מלהשתמש ב-FF אין פתרונות ?

תודה!

פורסם
FF+IE TAB ולא תצטרך יותר IE. אגב. ההתרשמות שלי ש FF 3.5 איטי יותר מהגרסה הקודמת FF 3.0

מחזק. למרות ההצקות מצידם אני לא משדרג,גרסה 3 טסה לעומת 3.5 שמרגישה כמו WINAMP 5 :shock:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מצטרף להמלצה על FF+IETAB.

אבל אם אתה עדיין חפץ/חייב להשתמש בנבלה, אז נסה לעשות את הדבר הבא: כלים > אפשרויות אינטרנט > איפוס. חשוב שתפעיל את IE מחדש אחר כך.

זהו איפוס מלא לתוכנה שמבטל תוספים מותקנים, מוחק קבצים זמניים וסיסמאות שמורות ומאפס הגדרות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תתקין את IE8 הוא לא קורס בכלל.

ייתכן שיש לך בעייה בהתקנה לכן הוא קורס.

האם התקנת את כול הדרייבירים של כרטיס מסך,רשת, והורדת עידכונים אחרונים ?

איזה כייף לי :)

פורסם
האם התקנת את כול הדרייבירים של כרטיס מסך,רשת, והורדת עידכונים אחרונים ?

כן.

מה זה FF+IE TAB ?

מאיפה מורידים/מוסיפים את זה ?

פורסם

פיירפוקס, דפדפן מעולה (אני לא יכול לחזור לשום דבר אחר)

בצע חיפוש בגוגל ותגיע. IE TAB הוא תוסף שמאפשר לראות כל אתר לאקספלורר בתוך הפיירפוקס, כך שלמעשה אקספלורר הופך למיותר. חפש בגוגל גם את זה ותגיע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

IE TAB לא בדיוק הופך את אקספלורר למיותר.

הוא משתמש במנוע של אקספלורר להצגת הדפים, רק בלי כל הממשק המעצבן והמיותר של אקספלורר.

אם אקספלורר קורס לך אז סביר שגם בתוך IETAB זה יקרוס.

מה שכן - מאחר והשימוש בו הוא רק מזדמן לאתרים עקשניים (רוב האתרים פועלים יופי בפיירפוקס), אולי זה פחות יציק לך.

ולגבי גרסאות אקספלורר - 7 גרועה ממש. ואיטית. מאוד.

אני עדיין עובד עם 6 ואין לי כוונה לשדרג ל-7 לעולם.

עם אקספלורר 8 אין לי נסיון בינתיים וכרגע אין לי סיבה לעבור.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תעבור לאקספלורר 8 ובעיותיך ייפתרו.

אם לא 8 אז לCHROME של גוגל שהוא הדפדפן הבא בתור בתאימות מקסימלית לאתרים.

בקשר לפיירפוקס : רק לי זה נשמע טיפשי להפעיל TAB של אקספלורר בתוך FF ,במקום להפעיל את האקספלורר עצמו?

אני אישית לא מחסידי FF, לטעמי אין לו יתרון על האחרים ומבחינת תאימות הוא פחות טוב משני אלה שציינתי

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה שואל אם יש לו ממשק משתמש בעברית או אם הוא מציג טוב אתרים בעברית?

בקשר לממשק, מעולם לא בדקתי כי אני לא עובד עם תוכנות ממשק עברי,אני מניח שבמייקרוסופט ישראל זמינה גרסא בעברית.

בקשר להצגת אתרים, מניסיון של הרבה חודשים - עובד חלק לחלוטין.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממליץ על FF 3. הוא מהיר, לא קורס יותר מידי, יש הרבה פלאגינים מועילים שאפשר להתקין, כמו חסימה של סקריפטים מאתרים לא רצויים וכד'. התאכזבתי מביצועי FF 3.5 וחזרתי ל-3. מקווה שבגירסאות הבאות הוא יישתפר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם אקספלורר 8 אין לי נסיון בינתיים וכרגע אין לי סיבה לעבור.

יש לך הרבה סיבות.

יש הרבה דברים חדשים ב 8 שאין ב 6.

E.L תעבור ל 8 ובאותה הזדמנות תבדוק עידכונים למחשב

אייל

פורסם

אם האקספלורר היה הדפדפן העיקרי שלי הייתי בודק ברצינות את 8.

המצב כיום הוא שהאקספלורר משמש רק לגלישה בכ3-4 אתרים מסויימים שפשוט לא עובדים עם פיירפוקס.

לאתרים (הלא ממש מתקדמים, מן הסתם...) האלו מספיק אקספלורר 6.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...