Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אקספלורר 7 קורס-פתרונות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בכיף עם WIN7 ואקספלורר 8 כבר כמה וכמה חודשים טובים.

כל האתרים עובדים במהירות האור. דרך אגב אקספלורר 8 המובנה ב WIN7 הרבה יותר יציב מהגרסא החיצונית שמוסיפים ל XP.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תפסיקו לקשקש ! IE8 דפדפן מצויין וגם IE6 וחווית הגלישה טובה מאי פעם, אין שום בעייה לגלוש לכול אתר אפילו לאתר של CARSFURM.

מי שמשחק עם הרג'סטרי או מתקין תוכנות פרוצות עם קראקים שהם בעצמם לפעמים יוצרים בעיות שלא התפלא שיש לו בעיות בגלישה.

איזה כייף לי :)

פורסם

ועדיין אצלי ה 8 קורס ועושה איתחול בווינדאוס 7

זה לא משהו חדש, אני לא מבין למה כל כך קשה לקבל את זה

הפיירפוקס גם קורס לפעמים- פחות מהאקספלורר

ומרק אני אכן מבין שאתה משתמש בתוכנות "פרוצות" ולכן אתה מכיר בעיות מסוג כזה בלבד, אבל לא רק תוכנות חיצוניות יכולות להוביל לקריסה של תוכנה, לפעמים בעיות ספציפיות בדפים שהוא מנסה לטעון עלולות להביא לקריסה

פורסם

לאחר התקנת IE8 כנס שוב פעם לאתר העידכונים והורד עידכונים זמינים.

מערכת ההפעלה ותוכנת האנטי וירוס שלי הם חוקיים וייתכן שזו הסיבה שהכול אצלי תקין גם לאחר התקנת SP3.

אכן יש לי תוכנות לא חוקיות ולצערי הרב הם אלה שבדרך כלל עושות לי בעיות.

לפעמים קריסה מתרחשת באתר מסויים בגלל שהאתר מבצע פעולה לא חוקית או מנסה להוריד תוכנה זדונית וייתכן שזו הסיבה שהוא קורס.

אנוכי לא מתרגש מאתר מסויים שלא עולה או גורם לקריסת הדפדפן, אני פשוט ממשיך הלאה...

ניתן להעזר באתר של MS לפיתרון הבעיות

http://support.microsoft.com/ph/807/he#tab2

פורסם
+1 למרק , גם אני עם SP3 רק בלי אנטיוירוס\פיירוול ואקספלורר 8 עובד חלק.

למה אתה גולש ללא חומת אש המובנית של XP ?

פורסם
אם היית מתעמק היית רואה שאני משתמש בWIN 7 לא XP

בXP לא היו לי כל כך הרבה איתחולים (פעם ב...)

WIN7 חוקי ?

בעיית איתחולים נובעת בדרך כלל מדרייבר לא מעודכן או חומרה שלא מתאימה ל-WIN7.

נסה לעדכן את הדרייברים ואולי אפילו במקרים חריגים את ה-BIOS.

פורסם

WIN7 גרסת RC במקרא הטוב , גרסת BETA במקרה הרע.

מרק אני מנתב פורטים דרך NAT מובנה בראוטר , חומת אש של XP חסרת תועלת בשבילי.

אודי A4

דימה.

פורסם

הכל מעודכן היטב

והחומרה מתאימה

שתהייה לי סבלנות אני אברר מה זה, כרגע כמוך אני לא מתרגש, מה גם שהאיתחול הוא לאותה נקודה, אז זה לא מפריע לי

ולפותח האשכול, עידכונים ואיתחול כמו שכתבו לך אמור לפתור את העניין, אם לא, פייר פוקס באמת שהוא נוח ומהיר

• תוכן חדש...