Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך מחשב לצפייה בסרטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי אזהרה לפני נקיטת הליכים משפטיים מרשות השידור. הם דורשים תשלום אגרת טלווזיה.

אני לא מחובר לכבלים\לווין\אנטנה ואני צופה רק בסרטים באמצעות DVD.

בקיצור, אני מתכוון לסלק את הטלווזיה מהבית ולהניח במקומה מסך מחשב כדי לצפות בסרטים.

יש מסך מחשב מומלץ עד 1000 ש"ח לשימוש זה?

ניתן בכלל לחבר DVD ישירות למסך מחשב?

יש פיתרון אחר שיעבור את הביקורת שלהם?

נמאס לי כבר!

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תזמין ביקור של רשות השידור שתיראה שאין לך טלוויזיה.

וכן, אתה יכול לחבר מסך LCD למחשב ולראות DVD (גם דרך המחשב אתה יכול.)

פורסם

תודה רבה.

אני רוצה לראות דרך הDVD בגלל השלט.

יש המלצה למסך ספציפי?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תבדוק את המבצע של בזק, יש להם עכשיו מבצע למצטרפים למסלול 4 מגה מקבלים מסך סמסונג 26 אינץ הכולל מקלט טלויזיה פנימי וחיבור HD ב30 ש"ח ב36 תשלומים.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כמה שאני יודע, בגלל התקנים שיש להם טיונר (כמו DVD מקליט, כרטיס טלויזיה, מכשיר וידיאו) רשות השידור יכולה לחייב.

יש מסכי מחשב עם כניסות RCA, S-VIDEO אבל ללא טיונר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם יש טיונר אתה עדיין תחוייב לשלם לרשות השידור כי למסך שלך יש אפשרות לקלוט שידורי טלויזיה ומבחינתם אתה תעשה את זה אז מראש הם מחייבים אותך.

כדי להימנע מזה תאלץ לקנות מסך ללא טיונר ואליו אם אפשר לחבר את הנגן DVD (או מחשב עם מקלדת אלחוטית שינגן לך ויהיה גם אינטרנט וכ"ו DVD )

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תודה רבה על התגובות.

אני רוצה מכשיר שלא יכול לקלוט כלום. רק DVD.

במסכי 24 אינץ' יש משהו ספציפי (פירמה, שיטת עבודה, זמן תגובה [מה זה?]) מומלץ עד 1000 שקל שניתן לראות בו סרטים בצורה סבירה?

אני פתוח גם לאופציות אחרות אם יש.

פורסם

אחלה.

תודה רבה.

פורסם

ובקשר לשלט - קנה שלט מדיה סנטר למחשב ותוותר על הDVD.

אתה תרוויח הרבה בנוחות ובאיכות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תחזיק מעמד עוד קצת , ברגע שיפסיקו את השידור הרגיל רשות השידור לא תוכל לעשות כלום גם יהיה לך פלזמה 50 אינץ אבל לא יהיה לך הוט/יס/ממיר דיגיטלי לקליטה של ערוצים חופשיים.

כי פיזית לא תוכל לראות את הערוץ החסר כל תוכן שלהם.

• תוכן חדש...