Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב של גיסתי.

עבר ראש מנוע לפני מספר חודשים.

כרגע מאבד המון מיים. היא לא מטפלת בבעיה ומוסיפה מי ברג בכל מספר ימים.

לטענתי, מי ברז למנוע צרפתי הם גזר דין מוות למנוע.

או האם בקליאו הנ"ל הבלוק הוא מברזל כך שהנזק לא כל-כך נורא?

בכל מקרה הנחתי אותה לטפל מייד בנזילה ולאחריה להשתמש רק במים ירוקים (האם יש מיים מיוחדים לרנו?)

תודה על העזרה

אבי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני חושב שמה שיהרוג את הראש קודם יהיה המחסור במים, כאשר היא תשכח למלא,

ולא העובדה שמדובר במים, במקום בנוזל קירור יעודי.

הכי פשוט לקפוץ למכון רדיאטורים, בתוך 2 דקות ידעו מאיפה המים נוזלים,

ומשם נותר רק להחליט, לשלם ולסגור את הפינה.

פורסם

אין וויכוח על הבעייתיות של אובדן המים ולכן הנחתי אותה לטפל בכך מיד.

אני שואל לגבי סוג הבלוק וסוג המים הנדרשים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ייתכן,שאטם הראש פגום,ייתכן מעבר של מיים לשמן בגלל פריצת אטם ראש וייתכן שזו נזילה מאחד ממגוון המקומות.

הכי פשוט- לגשת למכון רדיאטורים /מוסך לבדוק את מע' הקירור בלחץ ולבדוק גם שאין נפילות לחץ של המנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה נטפל ונדווח

פורסם

בהסתמך על מה שכתב יוסי כהן,הוספת מי ברז באופן שיטתי הם גזר דין מוות למנוע,בדיוק כמו במכוניות דייהטסו- האפלאוז והשרייד.

מי ברז ידועים כמאכלי אלומיניום באופן מהיר ובטוח.

כפי שכתבתי לך,בדיקה במכון רדיאטורים/מוסך של מע' הקירור בלחץ,תקווה שאין נפילות לחץ והבעיה איננה מהראש מנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...