Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב המדובר הוא קליאו אוטומטית 2003, אוטו חמוד בדרך כלל 8)

לפני כמה ימים חברה שלי נהגה ברכב לעבודה ופתאום שמה לב שהטמפרטורה של המנוע צנחה והיא הרגישה שהיא חייבת לעצור כי הרכב פשוט לא זז (לוחצת על הגז והרכב לא מגיב) היא עצרה בצד, כיבתה וחיכתה, התניעה מחדש והמשיכה בנסיעה כרגיל. באותו היום הדבר חזר על עצמו אחה"צ, אך לאחר עצירה קטנה האוטו שוב נסע כמו בובה.

(כאשר האוטו היה בחניון, הרמנו מכסה מנוע והאוטו הגיע פתאום לטורים גבוהים בעצירה)

למחרת קרה אותו המקרה פעם נוספת (הטמפרטורה צנחה והרכב לא סחב), היא חיכתה והתניעה, הרכב נסע דקה או שתיים ונדלקה נורת STOP והמנוע כבה בעצמו באמצע הכביש.

היא לא הצליחה להתניע שוב את הרכב אלא רק בעזרת ניידת שירות שהגיעה מאוחר יותר. הבחור אמר בהתחלה שהוא לא מוצא שום תקלה, לאחר שנסעה והאוטו נכבה שוב- אמר משהו בנוגע ל"מתח נמוך - רופף" (אין לי מושג מה זה אומר), לאחר מכן הוא הצליח להתניע את הרכב ומשם היא הצליחה לנסוע ולהגיע עד המוסך (מורשה בירושלים).

הרכב נמצא במוסך כבר 3 ימים, המחשב לא מוצא שום תקלה, בכל נסיעת מבחן שהמוסך עשה מאז - אין שום בעיה.

ברור שיש בעיה ושזה יקרה שוב, האם למישהו יש איזשהו מושג מה זה יכול להיות?

תודה רבה.

פורסם

ראשית בדוק את צינורות המים של הרדיאטור- אם אחד קר והשני חם- הבעיה בטרמוסטט.

אם לא,יכולות להיות מס' תקלות: ליקוי בהארקה,זיוף של יוניט חום/חיישן טמפ' מנוע/זיוף בשעון החום עצמו.

סורקעלול שלא לזהות תקלה אם לא נדלקה מנורה המעידה על כזו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

וזה ממשיך להסתבך - אתמול הרכב יצא מהמוסך, כמו שכבר אמרתי במוסך לא מצאו שום בעיה.

אחרי שהרכב הגיע לבית, רצינו לצאת לסיבוב אבל אז גילינו שידית ההילוכים נתקעה על P - כאשר לוח השעונים מראה שהגיר נמצא בN - חשוב לציין שהרכב אכן נמצא בניוטרל כי הצלחנו לדחוף אותו - אבל ידית ההילוכים פיזית נמצאת בP ואי אפשר להזיז את הידית בכלל. ניסינו עם מנוע דלוק/כבוי, עם רגל על הברקס, בלי רגל על הברקס - הידית פשוט לא זזה.

רעיונות/הצעות? :?

פורסם

שלום:

יגאל האם בדקת נוזל קרור?

במידה והכל תקין יכול להיות חיישן טמפרטורת נוזל קירור מזייף, וזה לגבי טורים עולים טמפרטורה יורדת

לגבי מצב ידית הילוכים כניראה התקלה במתג רב תיפקודי{מצב ידית הילוכים} יש אפשרות לבדוק ללא מכשיר איבחון

פורסם
שלום:

יגאל האם בדקת נוזל קרור?

במידה והכל תקין יכול להיות חיישן טמפרטורת נוזל קירור מזייף, וזה לגבי טורים עולים טמפרטורה יורדת

לגבי מצב ידית הילוכים כניראה התקלה במתג רב תיפקודי{מצב ידית הילוכים} יש אפשרות לבדוק ללא מכשיר איבחון

אהלן, אכן בדקנו נוזל קירור.

בעיית הגיר נפתרה, איזשהו בורג שהשתחרר - הבעיה הראשונה עדין קיימת לצערי.

תודה.

• תוכן חדש...