Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מירוצי ה-50 סמ"ק בנחשונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על זה עוד לא שמעתי מישהו יכול לתת קצת פרטים ..

למה היו ימים ?

מתי ?

איך ?

בשנים 99-2000 (ואולי עוד ב-98?) התקיימו מרוצי קטנועים ואח"כ גם מרוצי אופנועי 50 סמ"ק (ליגה+אליפות של ממש) במספר מיקומים בארץ, אך העיקרי שבהם היה מסלול נחשונים (ליד ראש העין).

המרוצים הופסקו בהתערבות המשטרה.

שחריקו, הראשון שהגיב להודעה שפתחה את האשכול, היה מראשוני הרוכבים בליגת אופנועי ה-50 סמ"ק (שנפתחה אחרי הצלחת מרוצי הקטנועים) והיה מעורב גם בפעילותה של אותה ליגה. אני מאמין שהוא יוכל לספר עוד, אם ירצה.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תודה כרובי

ב"ה אם יאושר חוק הספורט המוטורי אני מקווה לראות את המסלול פועל מחדש

ומי יודע אולי אני אפילו ישתתף עם הNRG שלי...

איזה אטום אני נחשונית זה 10 דקות מהבית שלי ואפילו לא ידעתי :(

פורסם
תודה כרובי

ב"ה אם יאושר חוק הספורט המוטורי אני מקווה לראות את המסלול פועל מחדש

ומי יודע אולי אני אפילו ישתתף עם הNRG שלי...

איזה אטום אני נחשונית זה 10 דקות מהבית שלי ואפילו לא ידעתי :(

מי אמר שהמסלול הפסיק לפעול ?

הוא עדיין פעיל עבור הקארטינג.

מפעיל המסלול פשוט חושש לשלום רישיון העסק ושלום המקום באם וכאשר ייערכו מרוצים במקום.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...