Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי שאין לי שמץ של מושג על אילו חברות מדברת הכתבה.

בחברה בה אני עובד למשל (וכך גם בחברה הקודמת בה עבדתי), שתיהן חברות גדולות יחסית בשוק - הדוחות מועברים על שם ה"בעלים" של הרכב.

וההתנהלות לא שונה בהרבה מהתנהלות עם רכב פרטי. רק שלא פעם אתה (הנהג) משלם גם אקסטרה דמי טיפול לחב' הליסינג.

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

אוי ואבוייי

החברה תיקח לך אחרי זה אם זה דוח100 יקחו לך 30000000

יש להם דמי טיפול ועוד כול מני שטויות משלהם

זה בדיוק כמו העבודות פחחות שלהם שריטה קטנה אצל כול פחח 200 שקל תיקון אצלהם 500 על מה נראה לך החברות יתעשרו ויעשו כספים

פורסם

בולשיט.

לצערי יצא לי להיות מטופל על ידי חברת הליסינג בדו"ח מהירות..

הגיע דו"ח חברה על סכום מרובע , קצין הרכב כתב למשטרה ויידע אותם מי נהג ברכב , ודו"ח דנדש הגיע אלי הביתה.

הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לדחות את משלוח ההודעה על שם הנהג האמיתי עד קרוב לתום 90 היום המותרים לתשלום, ואז אתה מקבל דחיה נוספת בתשלום הקנס.

אצלנו בחברה היו מיקרים שהמשטרה פשוט איבדה \ לא שלחה את הדו"ח המתוקן...

בקיצור, מהומה רבה על לא כלום, שום דבר..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם זה כל כך כואב לך, אתה יכול לרשום את הרכב שלך על שם חברה ולעשות את אותו הדבר בדיוק (ולשלם קנס גדול פי ארבעה).

אצלינו בחברה הקנסות מומרים לשם הנהגים

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...