Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שימו לב - הזנב כבר נראה טוב יותר :lol:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOL

:lol::lol::lol:

דביל... :lol::lol:

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
שימו לב - הזנב כבר נראה טוב יותר

לא בטוח... גם הוא נראה עקום... לא ? :shock:

:p

:lol:

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

בוקר 0710 סחבק כבר מאחר לפגישה... מזגזג בין הנתיבים במהירות על כביש 5 ... והנה בצד ימין עיני רואות אופנוע נח לו על השוליים (המאוד רחבים) של גשר מורשה. אני ממשיך קצת בתנועה ומזהה את הבננה הנשיאותית ...

שבירה לנתיב הימיני.. נפילה על הבלמים... בפחד שמא נשיאנו האהוב בצרה אני מסתובב ומגיע אליו...

והוא " רק עצרתי לסיגריה..."

ככה מפחידים אנשים ?

אתה לא יכול לשים שלט " אני רק עצרתי לנאפס ?"

הא ???

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

:lol:

כמה אופייני לו,כמה הזוי.

0710, אדי הבנזין של אלפי מכוניות לא מספיקים לו. הוא זקוק למראה מעל הגשר ולעשן הסרפדים שליקט וייבש מגינת סבתא רוחמה.השם ירחם.

בוקר 0710 סחבק כבר מאחר לפגישה... מזגזג בין הנתיבים במהירות על כביש 5 ... והנה בצד ימין עיני רואות אופנוע נח לו על השוליים (המאוד רחבים) של גשר מורשה. אני ממשיך קצת בתנועה ומזהה את הבננה הנשיאותית ...

שבירה לנתיב הימיני.. נפילה על הבלמים... בפחד שמא נשיאנו האהוב בצרה אני מסתובב ומגיע אליו...

והוא " רק עצרתי לסיגריה..."

ככה מפחידים אנשים ?

אתה לא יכול לשים שלט " אני רק עצרתי לנאפס ?"

הא ???

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם
שו אהוב?

בוקר 0710 סחבק כבר מאחר לפגישה... נשיאנו האהוב בצרה אני מסתובב ומגיע אליו...

לא להתכחש, הפפרצי כבר יוצאים לתעד.... :twisted:

"Confutatis maledictis

Flammis acribus addictis,

Voca me cum benedictis"

פורסם

הלו הלו...מה קרה?!

אז כן..הנשיא נוהג לעשות חנית בנים בנסיעה של 10 דקות..על הרחבה הגדולה שעל מחלף מורשה....

לעצור..לשבת על הבננה, מול הזריחה , לגלגל סיגריה ולהסתכל על כמה וכמה "כמעטים" של נהגי בפחיות....

ככה הנשיא הופך את הדרך לעבודה ליותר ניסבלת..הוא עושה את הדרך לעבודה ליותר נוחה.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

• תוכן חדש...