Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד על בדיקה ל206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בבדיקה עם פיג'ו 206 1.4 אוטומטית,מעוניין בבקשה בחו"ד על הממצאים:

מנוע,מע' דלק,מע' קירור,מע' הצתה - X - לבדוק זמני טיפול ותזמון,ניקוי ותיקון מע' הקירור,קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים.

מע' פליטה - תקין

סרן קדמי ומע' היגוי - תקין

קפיצים - תקין

שלדת מרכב

ליקויים בעלי משמעות נמוכה - X - לחיצות פח,תיקוני פח וצבע,הוחלפו חלקי מרכב-פגוש אחורי,פגמים בצבע,פגושים פגומים.

מע' בלמים - X - לפרק גלגלים לבדיקה

צמיגים - תקין

מע' תאורה (כולל מצבר) - X - פנסי חזית דהויים

העברת כוח - X - החלפת הילוכים לקויה,נקישה בשילוב הילוכים,יש לבדוק מצב שמן וגיר במוסך מורשה :roll:

מחוונים - תקין

אודה למגיבים.

V5

פורסם

איזו שנה? כמה קילומטרים?

למכונית בת 6-8 זה נראה די סביר. למכונית בת 3, פחות.

בדוק היסטוריית טיפולים במוסך מורשה ותבקש שיבדקו את מערכת הקירור והגיר.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אה כן,שכחתי לציין כמה פרטים :roll:

הרכב שנת 03,עם 83000 ק"מ,טיפולים בוצעו בצורה סדירה (בדקתי),ודיאגנוסטיקה במוסך מורשה של פיג'ו לא הראתה תקלות בכלום.

גם לגבי הגיר הם אמרו שתקין לחלוטין.

V5

פורסם

הבדיקה נראית בסדר גמור, כל הכסתח"ים הרגילים נמצאים וקיימים.

הרכב עבר קצת מכות,תיקוני צבע ועניינים - אם זה לא מפריע לך והתיקונים ברמה טובה, אז אין בעיה - אפשר לנסות להוריד על זה קצת במחיר.

בנוגע לגיר : לא על מנת לעקוץ ,אבל באמת החלפת ההילוכים שלו מרגישה לקויה ביחס לגירים אחרים (ולכן אולי ציינו זאת בבדיקה) אבל לא מדובר בתקלה ככל הנראה. אם אתה רוצה עוד קצת שקט נפשי - בדוק במכון גירים. ההרגשה שלי היא שמדובר בהתנהגות ה"נורמלית" של גיר AL4 ובכסת"ח של מכון הבדיקה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בדיקה מצוינת אני לא מבין מה כולם אדישים.

למכונית בת 6 שנים זה בדיקה מעל ומעבר! נויקוי מע' הקירור הוא הדבר היחיד שהייתי פוזל אליו בבדיקה.

בדיקה מצוינת, קניה טובה.

פורסם

אני בדעה שתמיד כדאי לבדוק גיר אוטומטי במכון גירים, העלות של הבדיקה זולה והיא עלולה לחסוך שיפוץ של אלפי שקלים אח"כ.

פורסם

מודה לכולם על התגובות.

אני לא קונה אותו,בעלת הרכב דורשת מחיר קצת לא הגיוני כי חושבת שיש לה משהו נורא מיוחד ביד (אוטו חמוד ושמור,אבל לא באמת יוצא דופן)

ניסיתי לשכנע אותה לרדת מהעץ אבל זה לא כ"כ עזר...

נמשיך לחפש. :roll:

V5

פורסם

מי הולך לבדיקה ולא סוגר מחיר קודם?

סוגרים על מחיר ואם יש תקלות לא רציניות מורידם קצת וקונים לא חבל על הכסף לבדיקה.

בד"כ על רכב טוב משלמים יקר ברכישה אם לא שוחטין אותו , מוכרים יקר במכירה , ונהנים מראש שקט יותר בזמן שהוא אצלך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אחד הדברים האקוטים בעיניי הוא מצבו של הגיר , אין ספק כי הAL4 לא חלק בזמן העברות ההילוך , אך ישנו הצד השני של המטבע ורצוי לבדוק במכון גירים או במוסך מורשה (חיבור לסורק תקלות ) את מצבו , ישנה אופציה כי יש צורך בעידכון תוכנה , או בהחלפת שסתום לחץ (תופעה מוכרת לאנשי לובינסקי ) ובמקרה הגרוע שיפוץ גיר .

העלות איננה זולה בשני המקרים האחרונים שציינתי לכן רצוי לבדוק מראש לפני הרכישה .

• תוכן חדש...