Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה זה "מדבוקות חלון של ערסים"?

ל'

מדבקות גדולות שערסים שמים על חלון רכב העל שלהם- מזדה 6 או B4 כדי שלא יראו את האדם החשוב שבפנים.

זה מה שהערסים מדביקים על המרקדסים שלהם :wink:

אני רואה שאתה לא מבין, אז אם תחפוץ אני יכול להסביר לך בפרטי פרטים מדוע רשמתי מרק, אולי תלמד משהו חדש.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמשות

תק' תשמ"ו-1985

תק' תשנ"א-1990

356.*(א) ברכב מנועי יותקנו שמשות כמפורט בחלק ג' בתוספת השניה, שיהיו במצב תקין ושיאפשרו ראייה ברורה דרכן.

תק' (מס' 11) תשנ"א-1991

(ב) כל שמשה המותקנת ברכב תהיה עשויה זכוכית בטחון או חומר אחר שאישר מנהל האגף לרכב.

תק' תשנ"א-1990

(ג) באוטובוס ששנת ייצורו 1981 או לאחריה ובכל רכב אחר ששנת יצורו 1985 או לאחריה תהיה השמשה המותקנת בחזית הרכב עשויה זכוכית בטחון רבודה מסוג כאמור בחלק ג' בתוספת השניה.

תק' (מס' 6)

תשמ"ט-1989

תק' תשנ"א-1990

תק' (מס' 15) תשס"ה-2005

(ד) לא יירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן, צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

ראשית מדינת חוק- אבל למה לא דרסת את הדרדס? רוצה הכהייה תקנה חדש ותבקש מהיצרן חלונות כהים. אלה עומדים בתקנות ובתקנים הנדרשים, ולא ביצוע עלום של מישהו.

שנית חיפה זה לא בארץ:shock:

שלישית מיותר כבר להוסיף.

בלה בלה בלה..יש רכבים שבאים עם חלונות כהים מקדימה ובשימשה האחורית מהחברה אז הם גם מורדים מהכביש? קומפי לא מעביר טסט גם אותם?:? הרי בחוק כתוב שאסור אז זה לא משנה מקורי או לא כי זה עדיין חלון כהה לא?!

האישור תופס בדיוק אותו הדבר! אבל תמשיכו לצטט תקנות כשאני מדבר פה מנסיון של כמה חברה שעד היום לא נתקלו בשום בעיה כשהציגו את האישור.

פורסם
מדבקות גדולות שערסים שמים על חלון רכב העל שלהם- מזדה 6 או B4 כדי שלא יראו את האדם החשוב שבפנים.

מזכיר לי משהו שרשמתי בעבר בפורום.

בכל פעם שאני רואה פיאט אונו 94 עם וילונות מבד לחלונות צד אחוריים, או השחרה, אני מייד מסתכל, לראות מי האישיות הבכירה שנמצאת בפנים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, אני לא מבין מה רע בחלונות מושחרים.

אני בעל רכב שחור לא חולם בכלל לחזור לימים בהם קיבלתי את הרכב וסבלתי להיות בתוך תנור כל פעם שאני נכנס לרכב אחרי עמידה בשמש.

זה לא דבר של ערסים, ואנחנו לא היחידים בעולם שעושים את זה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
תק' (מס' 15) תשס"ה-2005

(ד) לא יירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן, צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

ראשית מדינת חוק- אבל למה לא דרסת את הדרדס? רוצה הכהייה תקנה חדש ותבקש מהיצרן חלונות כהים. אלה עומדים בתקנות ובתקנים הנדרשים, ולא ביצוע עלום של מישהו.

.

בלה בלה בלה..יש רכבים שבאים עם חלונות כהים מקדימה ובשימשה האחורית מהחברה אז הם גם מורדים מהכביש? קומפי לא מעביר טסט גם אותם?:? הרי בחוק כתוב שאסור אז זה לא משנה מקורי או לא כי זה עדיין חלון כהה לא?!

האישור תופס בדיוק אותו הדבר! אבל תמשיכו לצטט תקנות כשאני מדבר פה מנסיון של כמה חברה שעד היום לא נתקלו בשום בעיה כשהציגו את האישור.

אני מקווה שעכשיו תראה מה כתבתי. יש את התקנה ויש את התקנים שהשמשה צריכה לעמוד בהם לכן של היצרן המקורי זה תופס, ושל מתקין עלום שם זה לא תופס, אלא אם יש לו אישור רשמי כי עבודתו עומדת בתקנה ובתקנים.

ונשמח לראות את האישור בו מדובר. האם זה אישור רשמי או של "המתקין"

הא בקשר ליפי הנפש.

אין יפי נפש. יש כאלה שמעוניינים כי תראה לאן אתה נוסע. לפי השורה האחרונה שלך נראה לי כי גם אתה מעוניין בפרט השולי הזניח הזה.

דרך אגב הצללה אפשר לעשות גם בלי הכהייה. אין צורך גם לקנות רכב שחור שמתחמם יותר מרכב לבן, למשל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

חוקית אסור בחלון של הנהג לעשות גם פס הצללה בחלקו העליון של החלון נכון?

חשבתי לעשות את זה אצלי בגלל החלונות הגדולים ועודף השמש שיש לי בתא הנוסעים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

פיתאום כל החסידים קפצו, בטח לכם אין איזה שיפור ברכב שלא מאושר במשרד הרישוי ויכול להרוג משפחה או על מה שאתם מדברים.

בטוח שאתם לא נוסעים 100 קמ"ש בכביש איילון ב3 בבוקר כשהכביש ריק, אל תנסו להיות חכמים על אחרים.

הורדתי את המדבקות ממש בקלות, קילפתי איזה שפיץ ומשכתי והמדבקה יצאה שלמה לגמרי, גם בשמשה האחורית.

תודה לעוזרים וגם לביקורתיים ו"החכמים" ש"אין" להם כל שיפור עם אישור.

פורסם

לא יעזור בית דין, הצללה בחלונות זה דבר חשוב ביותר בארצנו שטופת השמש.

עשיתי השחרה של 100% בחלונות האחוריים, הצללה של 30% מקדימה ויש לי וילון גלילה שחור שנותן צל מצוין מאחורה.

כשאני חונה את האוטו, אני שם מגן שמש.

זה עושה את כל ההבדל בין לשבת ולהיצלות בתוך המכונית לבין להיכנס, להדליק מזגן ולהרגיש קור תוך 2 דקות.

פורסם

ההשחרות האלה מצייגות עבורי את תמצית הישראליות הדורסנית המודרנית שרואה את ה"עצמי" כערך עליון!

מה עם המשפחה באוטו שאתה לא נותן לה זכות קדימה כי בלילה אתה בקושי רואה משהוא מהחלון המושחר המגניב שלך? :evil:

מגניבות המראה והצלת (מלשון צל)הרכב יותר חשובה מבטיחות הנסיעה היום יומית ?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כתבת על עצמך 30% הצללה, אני כתבתי השחרה ולכן היה עליך להבין שאני לא ממש מדבר א(ע)ליך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש הרבה אנשים שמנצלים את העובדה שיש הרבה מכוניות חדשות עם חלונות שחורים מהיצרן ועושים השחרה מאוד חזקה שבאמת לא רואים כלום לא ביום ולא בלילה .

אני בעד השחרה אבל הכי חלשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...