Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הגיע גם אלי וגם לB4 2007 הכי יפה שיש, 4 חלונות ושמשה אחורית כהה.

אחרי חצי שעה של המתנה לאחר 12 שעות עבודה הגיע בוחן תנועה.

הוא מתקרב לאוטו עם פנס מסתכל 5 דקות על המדבקה מקדימה ולא קולט, העוזר שלו אומר לו "עזוב חבל על הזמן זה בתנור" הוא מרים טיפה את הגומיה והופה מגלה את האמת.

כמעט קיבלתי קנס של 500 אבל הקצין הסתפק בהצגת הרכב עד יום שני בבוקר ללא חלונות כהים מקדימה ושמשה אחורית, יצאתי בזול אבל עדיין באסה.

מצטער על הרגע שעצרתי לדרדס הזה במקום ללחוץ לו בפנים, יצאתי פקק.

איך מורידים בצורה הכי בטוחה את המדבקה? במיוחד מאחורה אפילו השוטר פחד ואמר לי תיזהר שאתה מוריד מהשמשה האחורית שלא תוריד את הפסים של ההפשרת אדים, איך אני מוריד את זה הכי טוב מהשמשה?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לכל הרוחות לקחת אוטו מושלם כמו B4 ועשית לו הדבקה??

זה בא עם וילון אחורי בילט אין(לפחות בגירסאת ה2.5) למה צריך להוסיף עוד?

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

כל הכבוד לשוטר, הוריד לנו עוד מיפגע מהכביש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מצטרף לבגירה , גם אני מצטער שלא נתת לו גז וברחת ככה לפחות אולי היו עוצרים אותך .

יש חוק וכל הכבוד לשוטר שבדק כמו שצריך,

זה ישמע מגעיל אבל אני מאחל לך שתקלף את כל הפסים של ההפשרה .

פורסם

רגע.. עוד לא, עכשיו יצאת פקק.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

ואם זה היה בתנור מה עושים? יש לי הרבה חברים שיש להם שמשות כהות מקדימה ומאחורה כולל השימשה האחורית והכל עשוי בתנור עם אישור (30% כל הרכב אם אני לא טועה). מה בוחן עושה במקרה כזה? פשוט כולם נוסעים שנים ככה ואף פעם לא קיבלו על זה דוח ועוברים טסטים שנים עם האישור הזה אז לא מובן לי...

פורסם

אני מניח שהכל קם ונופל על רמת ההכהייה.

אצל פותח השרשור, בלי לראות את האוטו אני מנחש (איזה מנחש, יודע בוודאות) שמדובר על השחרה טוטאלית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ואם זה היה בתנור מה עושים? יש לי הרבה חברים שיש להם שמשות כהות מקדימה ומאחורה כולל השימשה האחורית והכל עשוי בתנור עם אישור (30% כל הרכב אם אני לא טועה). מה בוחן עושה במקרה כזה? פשוט כולם נוסעים שנים ככה ואף פעם לא קיבלו על זה דוח ועוברים טסטים שנים עם האישור הזה אז לא מובן לי...

שיחליף שמשות!!!

את זה אני דורש בדיוק מכאלו שבצעו השחמה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

שמשות

תק' תשמ"ו-1985

תק' תשנ"א-1990

356.*(א) ברכב מנועי יותקנו שמשות כמפורט בחלק ג' בתוספת השניה, שיהיו במצב תקין ושיאפשרו ראייה ברורה דרכן.

תק' (מס' 11) תשנ"א-1991

(ב) כל שמשה המותקנת ברכב תהיה עשויה זכוכית בטחון או חומר אחר שאישר מנהל האגף לרכב.

תק' תשנ"א-1990

(ג) באוטובוס ששנת ייצורו 1981 או לאחריה ובכל רכב אחר ששנת יצורו 1985 או לאחריה תהיה השמשה המותקנת בחזית הרכב עשויה זכוכית בטחון רבודה מסוג כאמור בחלק ג' בתוספת השניה.

תק' (מס' 6)

תשמ"ט-1989

תק' תשנ"א-1990

תק' (מס' 15) תשס"ה-2005

(ד) לא יירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן, צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

ראשית מדינת חוק- אבל למה לא דרסת את הדרדס? רוצה הכהייה תקנה חדש ותבקש מהיצרן חלונות כהים. אלה עומדים בתקנות ובתקנים הנדרשים, ולא ביצוע עלום של מישהו.

שנית חיפה זה לא בארץ:shock:

שלישית מיותר כבר להוסיף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

רק שתבינו, פותח השרשור יצא בלי נזק כספי מכל הסיפור הזה, ועדיין יש לו על מה לקטר.

אם לא נמאס לך, תקנה גליל חדש של ניילון הצללה (30-40 ש"ח), ותדביק הכל מחדש (עד לשוטר הבא).

פורסם

אנחנו חזקים בביקורות אבל לא בעצות:-)

זה מה יש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...