Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתם חזקים אני אוהב ביקורות תמשיכו.

איך אני יכול להוריד את זה?

לאט, לאט ובזהירות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כדי להוריד מדבקה בצורה יעילה, וכדי שלא תפרד לך ל 2 חלקים, אחת תשאר לך ביד ואילו החלק הדביק על השמשה, צריך להחנות את הרכב במקום קריר ומוצל.

רצוי להמתין לילה שלם, ולמחרת השכם בבוקר, לקלף את המדבקה.

בשום פנים ואופן לא לנסות לעשות זאת כאשר החלון חם וכאשר המכונית חנתה בשמש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יורד מעולה עם פטיש :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כדי להוריד מדבקה בצורה יעילה, וכדי שלא תפרד לך ל 2 חלקים, אחת תשאר לך ביד ואילו החלק הדביק על השמשה, צריך להחנות את הרכב במקום קריר ומוצל.

רצוי להמתין לילה שלם, ולמחרת השכם בבוקר, לקלף את המדבקה.

בשום פנים ואופן לא לנסות לעשות זאת כאשר החלון חם וכאשר המכונית חנתה בשמש.

ל'

??????

לא יודע לגבי מדבוקות חלון של ערסים, אבל כלל ידוע הוא שכדי להסיר מדבקות יש לחמם את המקום כדי לשחרר את אחיזת הדבק. להסרת סטיקרים בצורה היעילה ביותר משתמשים בפן.

פורסם
אתם חזקים אני אוהב ביקורות תמשיכו.

שים את הרכב בצל וחכה עד שיתקרר. תתחיל לקלף לאט ובזהירות ושום דבר לא יקרה לפסי ההפשרה.

עריכה:

Z4, יצא לי כמה פעמים להוריד הדבקה כזו מחלון אחורי, ואף פעם לא קרה שום דבר לפסי ההפשרה. יורד יפה גם בלי פן.

פורסם
??????

לא יודע לגבי מדבוקות חלון של ערסים, .

מה זה "מדבוקות חלון של ערסים"?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ראשית מדינת חוק- אבל למה לא דרסת את הדרדס? רוצה הכהייה תקנה חדש ותבקש מהיצרן חלונות כהים. אלה עומדים בתקנות ובתקנים הנדרשים, ולא ביצוע עלום של מישהו.

שנית חיפה זה לא בארץ:shock:

שלישית מיותר כבר להוסיף.

ניסית פעם לבקש חלונות כהים מהיצרן? אני כן והתשובה שקיבלתי זה שאין כזאת אפשרות, ובהרבה מכוניות שאנשים מבקשים חלונות כהים כמו המאזדה 6 החדשה או הפאסאט אז עושים להם את זה בארץ אבל זה לא מהמפעל בדרך כלל. אפילו בחלק גדול מהג'יפים זה לא מהמפעל ופשוט אף אחד לא שם לב כי יודעים שבדרך כלל הג'יפים החדשים מגיעים עם החלונות כהים.

פורסם
מה זה "מדבוקות חלון של ערסים"?

זה מה שהערסים מדביקים על המרקדסים שלהם :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שני דרכים:

1) כשהאוטו קר, לוקחים מיכל ריסוס מלא במים. מקלפים פינה ומתחילים להשפריץ מיים ולמשוך לאט, תוך כדי השפרצה נדיבה של מים פנימה.

2) אבן והפעלעת ביטוח שמשות.

שתיהן עובדות

אני הייתי מתחיל בתוכנית א' ועובר לב' אם משתבש.

פורסם

אני רוצה להגיב לכל יפי הנפש.

אני תמיד חשבתי שזה של ערסים. אבל על האוטו החדש השחרתי חלונות אחוריים כי נמעס לי מכל מיני וילונות מגבות שיסטירו ילד ישן מהשמש.

השחרה בחומר טוב פלוס וילון טוב לאחורה וצילונית גדולה לשמשה הקדמית עושים הבדל עצום בימות הקיץ כמו עכשיו להרגשה של להכנס לאוטו שחנה בחוץ כל היום.

היום אני חושב על להסתכן ולדפוק הצללה של 30 אחוז גם לקדמיים וחלון אחורי.

שווה כל גרוש. רק חשוב להקפיד על חומר שלא מעוות אופטית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...