Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עוד מעט אני הולך לקבל רישיון ואני רוצה ללמוד קצת על נתחום של הסאונד באוטו,

גם בתקופת המלווה וגם עכשיו.

זאת מכיוון שבהמשך אני רוצה להכניס מערכת איכותית אך אני לא יודע שום דבר בנושא,

אני רוצה להכניס סאב רמקולים יחידת ראש וכו' על מנת להוציא את המיטב מהאוטו ולהנות בשמיעת המוזיקה! (:

אני לא רוצה להיות הכי טוב בתחום או בעל מערכת מסובכת בעלת 20 רמקולים ו 30 טוויטרים

מרקיעת שחקים שתכניס אותי לטבלת האלופים או משו כזה,

אני רוצה משהו סביר שיורגש בו הבאס באוטו ושיהייה בעל צליל אקוסטי חלק שממש יכנס לך לנשמה

אם אתם יודעים למה אני מתכוון.. :-)

האם זה אפשרי להגיע למצב כזה?

והשאלה השנייה הכי חשובה האם יש מדריך מקיף שמסביר לאנשים שרק התחילו בדרכם

ולא יודעים כלום בנושא את הרקע הכללי?

תודה!!! :wink:

פורסם

נראה לי שקצת חיפושים וקריאה תעזור לך.

תחפש:

קומפוננט, אקטיבי מול פאסיבי, מגברים וערוצים

אפשר לעזור לך בהמשך כשתרצה לרכוש רכיבים אך תצטרך להתחיל לבנות תקציב ומשם ניתן להמשיך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תקציב כבר יש לי 3K.

תשמע אין לי בעיה לחפש מידע, אך אני לא יודע איך הכל מתחבר,

בגלל זה חשבתי לשאול אתכם, אולי איזה מדריך או משהו..

תשובה לשאלה הראשונה?..

פורסם

FAQ... תתחיל לעבור שם קצת על החומר, פחות או יותר מכסה את רוב הנושאים העיקריים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...