Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אבקש המלצה למורה\מקום ללימוד מלגזנות בחיפה, תודה רבה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

?

מישהו?

אולי לפחות שם של בית-ספר ללימוד?

או לינק למילת החיפוש הנכונה בגוגל (שלא תביא אותי לפרסומת סמוייה של מקום אחד ויחיד)?

פורסם

הסמכה על מלגזה ניתנת במקום עבודה על ידי קצין בטיחות. לא ידוע לי על מקומות שעושים הסמכה חיצונית.

לפני הרבה מאוד שנים באתי למקום עבודה בתור פקיד והיה צורך להעמיס מכולה למשלוח שהיה תקוע בלי מלגזן.

מכיוון שהייתה לי הסמכה מצבא הרגשתי שאני מסוגל לעשות את זה בקלות, מה גם שדובר במלגזה חשמלית לאומת קאטרפילר דיזל גדולה שהייתי רגיל אליה, אבל לא נתנו לי מכיוון שלא הייתה לי הסמכה של קצין בטיחות של המפעל.

בסוף החברה לא רשמה בדוחות 3 מיליון דולר כי המשלוח לא יצא עד סוף רבעון.

הסמכה עצמה לוקחת כיומיים של בלה בלה בטיחותי. בסוף צריך להעמיס משטח על רמפה כדי לקבל אישור.

פורסם

לי נתנו גם לנהוג בזיזג בין קונוסים גם קדימה וגם אחורה ולקחת סיבוב ברוחב המלגזה (-) בין קונוסים, קדימה ואחורה.

במקרה שלי היה זה מישהו חיצוני שהגיע למקום העבודה (מיצובישי-יונדאי חולון) ונתן תעודה (שלפי מה שהוא אמר תופסת גם בכל מקום עבודה אחר).

בכל מקרה זכור לי שעל התעודה היה כתוב שהיא בתוקף רק בצמוד לרשיון נהיגה ישראלי תקף לרכב פרטי.

אם אמצא את התעודה אעתיק לך משם את הטל' של המסמיך.

אל תבנה עלי הרבה כי:

-אין לי מושג אם הוא מלמד "פרטיים".

-עברו מאז 12 שנה אז-

אין לי מושג אם הוא עוד חי

אין לי מושג היכן התעודה הארורה (אבל עכשיו כשהזכרת לי,באמת בא לי למצוא אותה, שתהיה בארנק. מי יודע מתי תקרה בדרכי מלגזה שצריכה נהג:-D)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שמו של זה שלימד אותי לפני מס' שנים הוא שלמה קייזר. חתיכת טיפוס.

ואל תצפה שמלימודי מלגזה תהפוך להיות מלגזן. זה לוקח הרבה זמן ותרגול ומשטחים הפוכים.

פורסם

Ahbarony ו natco, רשיון מלגזה היום הוא רשיון נהיגה לכל דבר, כבר לא מדובר בהסמכה קצרצרה של קצין או ממונה בטיחות.

יש צורך בטופס ירוק, לימודים עיוניים ומבחן מעשי. לאחר שצולחים הכל בהצלחה מקבלים רשיון חדש ובו תוספת של "רשאי לנהוג במלגזה", עם הגבלת משקל או ללא.

מצטרף לדברי צביקי, מלגזנות לומדים דרך הרבה ריסוקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ואל תצפה שמלימודי מלגזה תהפוך להיות מלגזן. זה לוקח הרבה זמן ותרגול ומשטחים הפוכים.

מצטרף לדברי צביקי, מלגזנות לומדים דרך הרבה ריסוקים.

איתמר.

כבר היה לי בעבר רישיון, וכבר עשיתי את הריסוקים שלי... רק רוצה להחזיר לעצמי את הרישיון שהיה לי כבר.

פורסם

חפש טלפון של "כרמל בטיחות", מעבירים מגוון של קורסים בינהם רשיון מלגזה, עבודה בגובהה ועוד.

נמצאים באיזור הג'ק - פוסט בחיפה.

רשיון המלגזה הוא רשיון לכל דבר הדורש קורס תיאורטי עם מספר שעות מסויים ולאחר מכן מבחן מעשי.

יום טוב

יואב

• תוכן חדש...