Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 או יונדאי I30?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לקנות רכב כמעט חדש - ליסינג פרטי

ויש עכשיו מבצעים ממש לוהטים.

אחרי שבדקתי את הרכבים המוצעים ממש התלהבתי משניים:

1. מאזדה 3

2. יונדאי I30

מדובר פחות או יותר באותה שנה.

רציתי לדעת, ב ג ד ו ל, ובהתעלם בשוני בפריטי הפרטים ביניהם, איזה רכב יותר כדאי?

כדאי להדגיש שאני צריך את הרכב לנסיעה שבועית ארוכה מחיפה לבאר שבע, ולכן אני צריך אותו נוח, חסכוני ובטיחותי.

אשמח לקבל תשובה מהירה ומי שיש לו נסיון באחד מהרכבים מוזמן להגיב.

תודה

אין לכתוב הודעות שלמות בגופן מודגש ומוגדל.

פורסם

למעט התנהגות הכביש, היונדאי מכונית מעט טובה יותר.

המרווח הפנימי עדיף, הביצועים טובים יותר, היא חסכונית יותר ובנוסף מצויידת ב ESP ו 5 כוכבי בטיחות.

מכאן, זהו שיקול שלך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין לי ניסיון אם ה- I30 חוץ מזה שישבתי בה בסוכנות של יונדאי.. העיצוב החיצוני נאה (אם כי אני אוהב יותר את המאזדה 3 - 5 דלתות שלי) בפנים גם הכל נאה למדי אם כי הייתה לי הרגשה שהכל כולל איכות החומרים מרגיש זול יותר ופשוט יותר מהמאזדה (דעה אישית שלי כן..) בתור בעלים של מאזדה 3 כבר 4 שנים, אין לי מילה רעה להגיד עליה. אני נהנה מכל רגע באוטו הזה, טיפול פעם בשנה במוסך של מאזדה וזהו.. אם יש פרטים כלשהם שאתה רוצה לשאול על המאזדה, אשמח לענות עליהם..

פורסם

קודם כל המזדה שלך בתמונה נראית ממש טוב - אני גם מת על המזדה 3 ועל המראה שלה.

ואם יש לך מזדה כבר אז תוכל לענות לי על:

1. איך היא בנסיעות ארוכות?

2. איך צריכת הדלק שלה? האם באמת יש פער בינה לבין רכבים אחרים?

3. מה המחירון של מזדה 3 2008 כרגע? (4 דלתות לא 5)

3. באיזה מחיר אני יכול להשיג מזדה 3 2008 עם נתונים מרשימים?

תודה רבה לך

פורסם
קודם כל המזדה שלך בתמונה נראית ממש טוב - אני גם מת על המזדה 3 ועל המראה שלה.

ואם יש לך מזדה כבר אז תוכל לענות לי על:

1. איך היא בנסיעות ארוכות?

2. איך צריכת הדלק שלה? האם באמת יש פער בינה לבין רכבים אחרים?

3. מה המחירון של מזדה 3 2008 כרגע? (4 דלתות לא 5)

3. באיזה מחיר אני יכול להשיג מזדה 3 2008 עם נתונים מרשימים?

תודה רבה לך

1.אני בעל מבנה גוף ממוצע, לא גבוה יותר מדי, לא שמן יותר מדי :lol: ככה שהמושבים במאזדה נראים לי נוחים למדי.

נסעתי בה נסיעות ארוכות, באר-שבע-מטולה או באר-שבע-ראש הנקרה, ולא הרגשתי עייפות או כאבי גב כלשהם..

למרות שיש אנשים שיגידו שהמושבים במכוניות צרפתיות הרבה יותא נוחים, לא יודע..

2. צריכת הדלק שאני מדדתי, כאשר הנסיעות שלי בעיקר עירוניות היא ליטר ל 9-10 ק"מ. כאשר שילבתי נסיעות גדולות מחוץ לעיר הגעתי לליטר ל- 12 ק"מ בערך.

3. לגבי מחירון אני לא יודע לענות לך כי אין לי מחירון עדכני. המחירון האחרון שקניתי הוא מינואר 09.

4. קשה לומר, אבל אם אתה כבר משקיע כל-כך הרבה כסף אז אולי כדי להוסיף עוד קצת ולקנות רכב חדש מהחברה?

ככה תמנע הרבה כאב ראש מיותר.. תקרא את השרשור הזה לדוגמא..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196137

פורסם

קודם כל הרבה תודה על המענה המהיר.

גם אני עם מבנה גוף רזה ולא גבוה מדי (כך שהמושבים יתאימו גם לי ויהיו נוחים עבורי :-P)

ובקשר להמלצה שלך לקנות חדש אני באמת בודק את האפשרות

כי בשלמה SIXT מציעים עכשיו רכבים חדשים (ליסינג פרטי חדש) מזדה 2009 בתנאים ממש מעניינים.

ובכל מקרה תודה על העזרה.

:wink:

פורסם

ה I30 אומנם בטיחותית יותר אבל הכיסאות שלה פשוט לא נוחים

בנוסף במיוחד בנסיעות בין עירוניות הרכב פשוט מקפץ ולא נעים בכלל על כביש גלי, המתלים רכים מאוד והנסיעה פשוט לא נעימה.

בנוסף רעש המנוע מעל 110 קמ"ש הוא חזק ביותר ומורגש בתא הנוסעים עד לרמה שההרגשה היא כמו במטוס סילון בטיסה בין יבשתית.

לדעתי שווה לך לשקול מכוניות אחרות בנוסף, מאזדה 3 עומדת להיות מוחלפת ממש בקרוב, הI30 היא אומנם עברה דרך ארוכה מאז האקסנט אבל עדיין לא מגיע לרמה של מכוניות אירופיות ואפילו לא של היפניות ונוחות ושקט בתא הנוסעים

פורסם

לדעתי שווה לך לשקול מכוניות אחרות בנוסף, מאזדה 3 עומדת להיות מוחלפת ממש בקרוב, הI30 היא אומנם עברה דרך ארוכה מאז האקסנט אבל עדיין לא מגיע לרמה של מכוניות אירופיות ואפילו לא של היפניות ונוחות ושקט בתא הנוסעים

אז איזה רכבים היית מציע לי במקום המזדה 3?

פורסם

שניהם רכבים ממוצעים ולא יותר מכך.

המאזדה מיושנת (לא בטוח שהחדשה תהיה טובה בהרבה) והיונדאי פשוט לא מגיע לרמה של האירופאיות, המנוע רועש ולא נעים, הכיסאות לא נוחים, המתלים לא מכוונים טובים וגורמים לרכב לקפץ בכבישי ארצינו ההגה פשוט חסר תחושה וכיוון

היונדאי סבירה בנסיעות בעיר, בנסיעות מחוץ לעיר היא פשוט לא נעימה, כך שהייתי בודק אופציות אוחרות במקומך

פורסם

לCAESER- אם בכ"כ הרבה ק"מ שנסעת לא הרגשת כאבי גב- הגב שלך מפלדה...:lol:

ועכשיו ברצינות:

המושבים של המאזדה 3 לא מבריקים לא בנוחות ולא בתמיכה-בעיקר בגב (בתור אחד שעשה 130 אלף ק"מ עם כזאת בגירסת

הקומפורט)

היונדאי I30 נוחה יותר אבל גם היא לא מהמבריקות בתחום.

בכל אופן בין שניהם הI30 חסכונית יותר ולדברי חבר שהיתה לו I30 שכורה במשך כמה חודשים גם נוחה יותר.

מצטרף לחבר'ה מעלי- בדוק עוד אופציות. בטוח לא תפסיד.

חבר,אתה חופר

פורסם
לCAESER- אם בכ"כ הרבה ק"מ שנסעת לא הרגשת כאבי גב- הגב שלך מפלדה...:lol:

ועכשיו ברצינות:

המושבים של המאזדה 3 לא מבריקים לא בנוחות ולא בתמיכה-בעיקר בגב (בתור אחד שעשה 130 אלף ק"מ עם כזאת בגירסת

הקומפורט)

היונדאי I30 נוחה יותר אבל גם היא לא מהמבריקות בתחום.

בכל אופן בין שניהם הI30 חסכונית יותר ולדברי חבר שהיתה לו I30 שכורה במשך כמה חודשים גם נוחה יותר.

מצטרף לחבר'ה מעלי- בדוק עוד אופציות. בטוח לא תפסיד.

זה עניין אישי לדעתי, הכל תלוי בבן-אדם, גובה, מבנה גוף וכד'.. אם תשב בכורסת טלויזיה מפנקת בבית שעות על גבי שעות, יש מצב שגם יכאב לך הגב.. :-D הרבה אנשים גם לא יודעים ולא מכוונים את המושב בתנוחה המתאימה להם. כשאני רואה רכבים בחניות, אני שם לב שאנשים בד"כ מכוונים את המושב זקוף כמו סרגל.. לא פלא שכואב הגב ככה, אפילו בנסיעות קצרות.. לא יודע, אולי אני לא מפונק מספיק אבל בזמנו גם במושבים של פיאט אונו הרגשתי נפלא גם בנסיעות ארוכות.. הרבה אנשים כותבים שמושבים של מכוניות צרפתיות בד"כ מאוד נוחים, לא הייתה לי הזדמנות לבדוק חוץ מקסארה שנהגתי בה ולא הרגשתי כל-כך הבדל.. שוב לדעתי הרבה תלוי בכיוון נכון של המושב, גם לגובה וגם לא לשבת זקוף כמו במסדר צבאי.. :?

פורסם

אני מסכים איתך לגבי כיוון מושב נכון, אבל המושבים במאזדה לא בדיוק נוחים ובI30 לדעתי אפילו פחות נוחים.

תיסע ברכב אירופאי כלשהו, פוקוס אחת הצרפתיות ותראה על מה מדברים, המושבים במאזדה גם קשיחים ולא נוחים וגם המתלים שלה קשיחים כך שהאי נוחות מוגברת אפילו יותר בגלל זה.

• תוכן חדש...