Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשחיפשתי סאב לעצמי, התעניינתי ב IDMAX ואני זוכר שבפורום מסויים בדקו את תלונות המשתמשים (הרבות יש לומר..) על הסאב הזה ונוכחו לדעת שההתנגדות הסופית של הסאב לא יציבה תחת עומס גבוה ובחיבור של 1 אוהם היא ירדה לעיתים ל 0.6.

במקרה שמובא כאן הייתי בוחן את המגבר דווקא כי סביר מאוד שהוא פשוט זורק זרם בווליום גבוה עקב ההתנגדות הנמוכה מאוד שהוא בוודאי אינו יציב בה.

...CASKA for life

פורסם

מעולם לא חקרתי את בעיות האמינות של ID, אבל בהחלט מתקבל הרושם שיש שתי בעיות, אחת שקשורה לסאבים עצמם ואחת שקשורה למשתמשים בהם. אם נשלב את שני הגורמים נקבל כנראה סדרת סאבים בעייתיים שלא עומדים בהתעללויות ממושכות.

בכל מקרה, אני מאמין שדווקא לגורם האנושי יש יותר אשמה בפגיעה בסאבים שכן זה לא נראה לי הגיוני שארבעה סאבים הולכים לעולמם זה לאחר זה. שימוש יתר בבאס-בוסט, מערכת לא מכוונת, מגברים שנכניסים לקליפינג - כל אלה יכולים לשלוח כל סאב לעולם הבא.

אני מציע לכל אחד לעשות קצת שיעורי בית בנושא של כיוון מערכת. מערכת מכוונים לא ביום ולא ביומיים ובטח לא ב 5 דקות אצל המתקין השכונתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה נזק כתוצאה משריפת סליל?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סבבה הראית שהיבואן חרא,אתה אומר שהבעיה במגבר כביכול?! לא יודע אם היתה בעיה רוב הסיכויים שהסליל היה נשרף.

אדי אולי אתה תענה על השאלה שלי, האם הסאבים נקרעו כמו בתמונה אמל נירו?

נכון זה נשמע הזוי 4 סאבים,אבל באמת יכול להיות שקיבלתם משלוח של אשפה והיתה בעיה בפס ייצור וזה נשלח לארץ ,גם כאלה דברים קורים,ניסיתם לדבר עם הבעלים של החברה?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

הסליל לא שרוף!

הסאב של גל נקרע בידיוק כמו בתמונה ולא נשרף.

ושוב כמו שכתבתי בהודעות שלי צריך לעשות עבודת כיוונים מטורפת מערכת שלו כי הולך שם בלאגן גדול.

לדעתי אחרי 3 סאבים זה כבר לא הסאבים אלה המערכת.

אחרי מידע מאוד מאוד אמין שקיבלתי ממקור שלא רוצה להחשף שעדיף לבדוק טוב טוב את תקינות המגבר.

פורסם

האופציה שעולה לי לראש.

יש בעיה בIDMAX. של סימון סלילים. הם טועים בסימון +- בסלילים.

יכול להיות שהם טעו בסימון. אתה חיברת כמו שרשמו. (ואחד בכלל הפוך) ואז יש טעות בסליל אחד מול השני.

ובגלל ההתנגדות של סליל מול סליל. הסאב התעוות ונשבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי, אם יש טעות בסימון סלילים, זה לא מתבטא בצורה הזו, אלא נשרפים שני הסלילים (תאמין לי שבדקתי)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
אחרי מידע מאוד מאוד אמין שקיבלתי ממקור שלא רוצה להחשף שעדיף לבדוק טוב טוב את תקינות המגבר.

אז מה שאתה אומר בעצם שהיבואן של אודיסון מוכר מגברים תקולים?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אדי,

זה קרה לא רק על מגברי Audison, אין שום קשר בין המקרים, לזרוק את האשמה על מישהו אחר זה מאוד קל.

אני מצטרף לגורל, מבדיקה קצרה שהוא עשה בזמנו המסקנה הייתה ברורה, כל המקסים שנקרעו עבדו על 1 אוהם, אני יותר מבטוח שאדגר לא התעלל ובטח שלא קרע את הסאב שלו, מלבד זאת, הטענה שלך על חוסר נסיון מצידו של גורל עם מוצרים של ID היא פשוט טעות, הוא שמע\נגע\ראה\שחק וכו' וכו' עם ה-MAX מספיק פעמים, למעשה הוא אפילו שקל לקנות אחד לעצמו כך שנסיון עם המוצר לא חסר לו.

אף אחד פה לא מנסה להשמיץ לא אותך ובטח שלא את ID, גורל מציין את העובדות כמו שהן, אין ספק שמדובר בסאב SQ מעולה לכל הדיעות, אבל אין לזה כל קשר לעובדה שיש פה בעיה ברמת היצור שאי אפשר להתכחש אליה, לא יכול להיות שמספר כל כך גדול של סאבים נשרפים\נקרעים עם אותה התופעה בדיוק בכל הרכבים ובייחוד שמדובר במספר אנשים שונים עם סט-אפים שונים לחלוטין.

דני.

פורסם
הגיין פתוח על 4\3 .

כנראה שבאמת ב 1 אום הממברנה לא עומדת בהספק .

הסאב הבא שאני יקח זה ב 2 אום D4 ואז הוא יקבל 800WRMS מהמגבר ניראה לי שזה יספיק לו.

וכשאני אומר ניקרע אני מתכוון לקרע רציני ביותר כאילו הוא הגיע לגבול היכולת שלו ופשוט לא עמד בזה

זה מטורף ולא הגיוני גיין על שלושת רבעי

גם לי יש מגבר כזה ....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...