Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שהצגתי את עצמי בשרשור ההוא אעשה זאת שוב, אני מאור ואני מחפש מאזדה 3 דגם ספיריט כבר כחצי שנה.

 

יש לי כמה שאלות בהקשר לרכב שאני רוצה לרכוש ממישהו, אשמח אם תייעצו לי כי אני ממש לא רוצה לטעות, מדובר בסכום לא קטן של כסף.

 

עשה רושם שמצאתי את הרכב המבוקש, בצבע שאני רוצה, עם התוספות שאני רוצה וכו', הכל טוב ויפה עד שגיליתי את הנתון הבא:

 

הרכב כיום הוא יד שנייה, כאשר נקנה הרכב מהבעלים הקודמים לפני 8 חודשים עמד הרכב על 40 אלף קילומטר. לאחר 8 חודשי שימוש האוטו עומד היום על 86 אלף קילומטר. משמע, 46 אלף קילומטר ב-8 חודשים שהאוטו אצלו. כל זה עדיין לא הרתיע, עד שהוא התחיל לספר שהוא נוסע עם האוטו ממש מהר ולעיתים אף מגיע ל-200 קמ"ש ( כמובן שלדעתי בהגזמה אבל מגיע ל-180 לפחות ) ונוסע הרבה לאילת ולצפון. האם יש פגיעה במנוע? האם האוטו שחוק ועדיף לא לגעת בו?

 

יש לציין כי הרכב הינו שנת 2005 והמחיר אותו דורש המוכר הוא 80,000 אלף ש"ח בגלל כל התוספות שיש ברכב. ( לדים, קסנון, די וי די מקורי של מאזדה, חיישן רוורס, מצלמת רוורס, משבשי רדאר, דיבורית בלוטוס, חלונות שחורים, ניקלים, ספוילר אחורי, וו גרירה ועוד.. )

 

אשמח לקבל את תגובתכם ודעתכם, תודה:)

פורסם

עדיף דוקא רכב שנסע יותר נסיעות בינעירוניות, מאשר רכב ש"טחן" פקקים בעיר.

 

זה שהמוכר אמר מה שאמר (נוסע ממש מהר) - לדעתי אמר לא בחכמה, מפני שיכול להיות שהוא מתגרזן על הרכב,

וקורע אותו. אותי זה היה קצת מדאיג.

 

את מצב המנוע-ניתן להעריך רק אולי בבדיקת הרכב. לגבי מחיר הרכב - חשב לפי מחירון משוכלל, עם הק"מ העכשווי,

ותראה אם המחיר אותו דורש המוכר כדאי בהתחשב בכל התוספות שברכב (תתחשב גם בנתונים הבאים עוד לפני שבדקת את הרכב : יד ראשונה היתה פרטית ? מתי וכמה זמן נשאר לרישוי השנתי ?).

alfa 156 2.5.

פורסם

תסלח לי, אבל זה נשמע כמו רכב של ערס אמיתי. כזה שהוא מספיק טמבל בשביל להודות בפניך שהוא נוסע 200, וכזה שמתפקד כנראה כמונית בלילות, אחרת קשה להבין איך הוא נוסע 200 ק"מ ביום (ולמה). אין בהכרח פגיעה במנוע אבל לא נראה שזו הקנייה הטובה ביותר שאתה יכול לעשות.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אתה בטוח שאתה מסוג האנשים , אשר באמת רוצה לקנות רכב כזה, שהמשטרה עוצרת פעמיים ביום לבדיקות (כולל חיפוש סיבות להוריד מהכביש - קסנון, למשך)?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב כנראה נמכר כבר למישהו אחר ( והאמת? למזלי כי התלבטתי ואיפשהו לא רציתי לקנות בגלל כל מה שציינתי עליל. )

כנראה שמצאתי משהו טוב יותר, בלי כל התוספות אבל אני אוסיף מה שארצה בעצמי ( שזה כל הכיף ). רק נקווה שהבנאדם יתפשר איתי קצת על המחיר.

 

תודה על העצות.

פורסם

1. כמובן חשוב לבדור היסטורית טיפולים לרכב ותוודא המשכיות ברישום הקילומטרג'.

2. בדיקת שילדה ולוודא שהיא נקייה.

3. המנועים הללו מאד אמינים, גם קילומטרג' גבוה לא ממש מזיז להם .בעיקר אם הם עברו טיפולים בזמן .

4. בהצלחה

ברוך -

×
×
  • תוכן חדש...