Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש בקרוב מכונית חדשה, ההתלבטות שלי היא בין ה I30 להונדה Insight.

ראיתי את שתיהן ומה שחשוב לי ביותר זה לדעת כמה דלק כל אחת מהן צורכת בפועל? [לא נתוני יצרן יבשים]

ואיזה מכונית מבינהן היא האמינה יותר?

עכשיו שאלה בנושא אחר,

מבין המכוניות הקטנות, האם כדאי לרכוש את הפורד פיאסטה החדשה, המאזדה 2 או את הI20.

חשוב לי בעיקר זאת צריכת דלק נמוכה, טכנולוגיה ואמינות.

תודה מראש,

עמית

פורסם

אהלן עמית! קודם כל אני מאחל לך בהצלחה ברכישת כלי הרכב הבא שלך.

לדעתי לפי מה שראיתי במבחני הדרכים היונדאי עדיפה ,כי במבחן דרכים קטלו את ההונדה אינסייט...:cry:

אני נסעתי בI30 אוטו חמוד מאוד,האינסייט בכלל לא הרשימה את בוחני הרכב במבחן שעשו לה ,למרות העיצוב "העתידני" שלה.

אם הדבר אפשרי תברר אם אתה יכול לבצע נסיעת מבחן בשני הרכבים הנ"ל ואז אח"כ תוכל להחליט מה אתה מעדיף.

בכל מקרה אתה יכול לראות באינטרנט מידע רב על המכוניות הללו.

שיהיה המון המון בהצלחה!!!.

פורסם

אם מה שחשוב לך זו צריכת הדלק, הבחירה בין השתיים ברורה - הונדה אינסייט תהיה עדיפה משמעותית, מהיותה מכונית היברידית. זה לא משנה כמה היא תצרוך בפועל - ברור שזה יהיה טוב בהרבה מהצריכה של ה-I30. אמינות - אי אפשר לדעת.

לשאלתך השנייה - אין הבדלים גדולים מאוד בצריכת הדלק בין שלושתן, לפחות לא לפי נתוני היצרן היבשים שמהווים השוואה סבירה למדי (גם אם אינם מתאימים לתנאי יום-יום). מבין השלוש הפיאסטה היא הנעימה ביותר, אך גם החלשה ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הדגם הראוי להשוואה להונדה Insight הוא היונדאי i30 דיזל

צריכת הסולר תהיה דומה לצריכת הבנזין ב-Insight ובלקיחת הנתון שמחיר של הסולר זול ב-20% מבנזין לא בטוח שלא כדאי לקחת את היונדאי כמו"כ מנוע היונדאי הוא בעל מומנט בשרני ויש רבים הטוענים כי דגם הדיזל הוא המוצלח במשפחה (אין לי מושג לא נהגתי בו)

מנגד לעניות דעתי יהיה קל יותר למכור את Insight כמשומשת.

אני הייתי מבצע נסיעת מבחן בשתיהן - ומחליט ע"פ התוצאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...