Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני ואשתי בני 25 מעוניינים לרכוש רכב, מעדיפים לא רכב קטן מידי (אולי בעתיד יהיה איזה תינוק) וגם שלא יהיה גדול מידי (כרגע המשפחה מכילה רק את שנינו :wink: )

התקציב הוא בסביבות 50 אלף שקל... ושיהיה משנת 2003 ומעלה, כמה שאפשר חסכוני בדלק ושהביטוח שלו לא יהיה יקר.

מה המלצות שלכם לרכבים???

פורסם

יש חשיבות לגיר?

אוטומט/רגיל?

 

 

 

*אם עדיין ניתן לערוך את ההודעה מומלץ להוריד את המילה דחוף.

 

 

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההמלצה שלנו היא קודם כל לקרוא את כללי הפורום ולהבין כיצד יש לפרסם שאלה בפורום הייעוץ ברכישה. עם דגש על כותרת וללא "דחוף", "דחוףףףף" וגם לא אחיהם הגדול "דחוףףףףףףףףףףףף" או אבא שלהם "דחוףףףףףףףףףףףףףףף בטירוףףףףףףףףףףף".

 

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...