Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות אנטנה חדשה לפולו 16V שלי.

בסיס האנטנה שלי שבור לחלוטין ואין באפשרותי לחבר אנטנה אחרת.

הלכתי למספר חשמלאים (שמחזיקים אנטנות יש לאמר), והם אמרו לי שאת הבסיס אני צריך להחליף במוסך של צ'מפיון כי הם לא מחזיקים בסיסים אלא רק אנטנות.

אני מעוניין להחליף לבד את האנטנה, ועל הדרך להחליף לאנטנה יפה יותר.

מצאתי באי-ביי אנטנת פין-כריש,

168104549_o.jpg

168104557_o.jpg

הייתי שמח לקבל ייעוץ/עזרה לגבי הסרת הבסיס הקודם והתקנת האנטנה החדשה

תודה מראש :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

1. עזוב אותך מרכישה של שטויות ב-E-BAY

2. בבסיס של האנטנה קיים מגבר אנטנה לכן תוכל לרכוש את החלק רק בצ'מפיון, הבסיס מגיע כקיט עם אטם

3. בכדי לפרק את הבסיס עלייך לפרק את הריפוד/פלסטיק העליון בחלק האחורי של הרכב ובעזרת מפתח/בוקסה לפרק את האום שאליה מוצמדת דיסקה משוננת עם דיסקת פלסטיק.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על התשובה מרק, הסתכלתי קצת ברשת ומצאתי מדריך מפורום בריטי של VW

גם ל VW המקורי יש את האנטנה הזו PAI9.jpg

ואני לא רואה שם מגבר, בכל אופן מגבר אנטנה אני יכול לחבר גם מאחורי המערכת (זה הידע הדל שלי בכל אופן)

אני רק לא מבין איך בפועל מנתקים את האנטנה הנוכחית (אחרי שפתחתי את הריפוד העליון של הרכב)

PAI6.jpg

כמה להערכתך תעלה לי אנטנה + התקנה בצ'מפיון?

האם לדעתך יהיה להם אנטנה שונה מהאנטנה הארוכה (9") שיש בפולו ?

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אין לי מושג לגבי המחירים אך ראיתי בסניף צ'מפיון בני-ברק מבחר של אנטנות לרכבי פולו/גולף בצבעים שונים בחלון הראווה ליד השירותים/קבלה.

אני ממליץ לך לגשת לצ'מפיון או/גם לרדיו מילאנו שמתקינים את כול הציוד ברכבים חדשים ותגשש ותברר איזה אנטנה מתאימה לרכב שלך ולאחר מכן נסה לקנות ב-E-BAY.

שים לב שהתקנה לא מקצועית או אטם באיכות ירודה עלולים לגרום לכניסת מים לרכב לכן לא הייתי ממהר לקנות מוצר סיני או ללא שם.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...