Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

היום בערב צילמתי מספר צילומים של הרכב שברשותיי ולצערי התמונות יצאו קצת מטושטשות, כנראה בגלל זמן החשיפה הארוך ותזוזת היד.

הצילום נעשה ללא פלאש.

איזה פונקציה או כיצד ניתן לשפר את התמונות בעזרת פוטושופ ?

כיצד לצלם נכון בחושך ללא פלאש ?

HPIM1659.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

למיטב ידיעתי אי אפשר לשפר את התמונה בפוטושופ. לפחות לא בצורה משמעותית.

כדי לצלם בחושך ללא פלאש אתה צריך חצובה.

חוץ מזה אתה יכול להעלות את הISO אבל זה יגרום לתמונה להיות מגורענת.

מקווה שעזרתי.

רועי

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

הדרך היחידה לצלם בחושך בלי חצובה זה לבעלות ידנית את מהירות הצמצם.

לגבי שיפור התמונה אני לא בטוח, אני מוכן לנסות, אבל לא מבטיח כלום

עריכה: זה המקסימום שהצלחתי

HPIM1659.JPG

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היי,

יש ברשותיי תמונה בגודל מלא, פשוט לא ניתן לעלות לאתר תמונות במשקל של מעבר ל-340K כמדומני.

האמת היא ששיחקתי קצת עם פוטושופ ולצערי כול הפונקציות האוטומטיות רק פגעו באיכות התמונה.

האם במצלמות דיגטאליות ניתן לכוון את מהירות הצמצם ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ללא פלאש וללא חצובה רק צמצם פתוח וISO גבוהה. מצלמה זולה תכניס המון רעש בISO גבוהה, מצלמת FF תכניס הכי פחות רעש כמובן. ( היא גם עולה בהתאם )

רעש, אפשר להסיר בPS במידה מסויימת.

פורסם
הדרך היחידה לצלם בחושך בלי חצובה זה לבעלות ידנית את מהירות הצמצם.

תריס. צמצם פותחים או סוגרים. אבל תרים את מהירות התריס לא ייכנס מספיק אור וייצא ריבוע שחור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מתעלק על השירשור,

אני משתמש במצלמה של קנון (S3-IS),מצלמה "דמויית SLR" שנותנת לי אפשרות שליטה ידנית על פונקציות.

בתנאי תאורה טובים התמונות יוצאות מעולה במצב האוטומטי.

בתנאי תאורה בעייתיים (אפילו לא בחושך מוחלט) התמונות יוצאות או מרוחות או מגורענות.

אשמח לקבל טיפים לשיפור איכות התמונות בתנאי צילום בעייתיים.

לשנות את רמת ה-ISO אני יודע,השאלה איך אני פותח\סוגר תריס או מאריך\מקצר זמן חשיפה וכו' (אשמח להסברים על פי השמות של המושגים באנגלית).

רוב תודות !

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לשנות את רמת ה-ISO אני יודע,השאלה איך אני פותח\סוגר תריס או מאריך\מקצר זמן חשיפה וכו' (אשמח להסברים על פי השמות של המושגים באנגלית).

קצרה פה היריעה ללימוד צילום.

יש הרבה אתרים עם מאמרים המלמדים מושגי בסיס וכדי ללמוד איך משפיעים על מהירות הסגר ופתיחת הצמצם תוכל להעזר בחוברת של המצלמה. אבל, תפעול ידני איננו מבטיח תוצאות טובות יותר. יכול להיות שהמצלמה עושה כבר כמיטב יכולתה להכניס כמה שיותר אור גם במצב אוטומטי.

לגבי גרעון, הקטנה של התמונה ושימוש בתוכנות להסרת רעשים (neatImage לדוגמא) עוזרות. צריך לזכור שהסרת רעשים באה על חשבון פרטים שהולכים לאיבוד.

ככלל, אני מציע לצלם בזום "רחב". במצב זה הצמצם יכול להגיע לפתיחה המקסימלית שלו.

מעבר לזה, למצלמת P&S יש חיישן קטן וזו המגבלה העיקרית שלה בהשוואה ל-DSLR. או במילים אחרות, לעיתים קרובות "זה מה יש". אין פתרונות קסם, בשביל לצלם צריך אור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני משתמש במצלמה של קנון (S3-IS),מצלמה "דמויית SLR"

בתנאי תאורה בעייתיים (אפילו לא בחושך מוחלט) התמונות יוצאות או מרוחות או מגורענות.

הבעיה שלך היא חיישן קטן (בגודל של הציפורן של האגודל) + הרבה מאד (יותר מידי) פיקסלים.

הרעש עובר מפיקסל לפיקסל בתנאים לא אידיאלים.

אין הרבה מה לעשות חוץ מלהוריד את ה ISO כמה שאפשר ולצלם עם חצובה.

img_0766.jpg

או זה

img_0664.jpg

או זה

img_0662.jpg

• תוכן חדש...