Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב החלטנו למכור את האוטו ולקנות חדש.

האבא מתעקש על דגם 1600 מליסינג (הדגם עם ה2 כריות אוויר ובלי שום תוספות הגירסא הכי לא בטיחותית שיש).

אני מתעקש על דגם 2000 הכי מאובזר מפרטי, 6 כריות אוויר, מערכת בקרת החלקה, ABS, מחשב דרך, בקרת אקלים סנרוף, ג'נטים וכל החמוצים על הדרך.

ההבדל בין הגירסאות לא עולה על 5-8 אלף שקל.

הוא גם לא מבין שהוא מוסיף עכשיו קצת כסף, ושהוא ירצה למכור הוא יקבל את הכסף הזה על הגירסא היותר מאובזרת (לא את כולו, אבל יחסית לרגילה).

יש פה אנשים שבכלל חושבים שאני צודק?

פורסם

תשאל אותו אם ה5K או כמה שלא צריך לא שווים את חייהם של היושבים מאחור (שלך נניח). אני בטוח שהוא ישנה את דעתו, ללא קשר לשאר התוספות, ומשם תמשיך :) (אגב, גם לגרסת הליסינג יש ABS, מה זה, גטס? :p)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

כמה שזה ישמע מצחיק, האוטו אצלנו 7 שנים ובחיים לא יצא לי לשבת בו מאחורה :shock:

ואני רק בן 18...

בדרך כלל נסיעות שאני צריך לשבת מאחורה זה ברכב של אבא, ברכב של אמא זה או אני נוהג או לידה.

מקסימום אחד החברים ימות :lol:

פורסם

תגיד לאבא שאתה מוכן לשלם לו את ה5-8 אלף ש"ח תוספת.

אתה חכמולוג, אמרו לך את זה פעם?

כשתקנה אוטו משלך, תוסיף גם חמוצים, צ'פס ודיאט קולה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תמצא לי מאזדה 3 מנוע 2000 (spirit)ומאזדה 3 מליסינג הדגם הפשוט (active) שההפרש במחיר בין 5 ל 8 אלף, ואני מוכן לתת לך מתנה 5,000 שקל.

1.אתה לא מבין על מה אתה מדבר ואין לך מושג.

2.יופי שאתה רוצה ,כשאתה תשלם אתה תחליט.

פורסם

לי היה רכב מאזדה מליסניג, והיה בו שישה כריות אוויר ו ABS ובקרת אקלים.

תוספת של מערכת בקרת החלקה, מבורכת מאוד.

שאר ה"חמוצים" כפי שאתה מכנה אותם, הם יותר למען ניקור העיניים לשכנים. וזאת על מנת שיגידו "הוו, מנוע 2000 סמ"ק, סאנרוף".

אך לצורך העניין אביך הוא המפרנס בבית, והוא מחשב איך ועל מה להוציא את כספו.

תשכנע אותו שייקנה רכב עם שישה כריות אוויר (כאמור לי היה דגם אקטיב שהיה מצוייד כך), ועל תלחץ על נפח מנוע גדול יותר וסאנרוף, וכך הצעתך תחשב כבאמת שבאה ממקום הגיוני של חיפוש בטיחות ולא ממקום של חיפוש יוקרה.

פורסם

ההבדל בין הגירסאות הוא הרבה מעל 8K, במיוחד שאתה משקלל את ההנחה שאתה מקבל בקניה מליסינג (10 - 15 אחוז), את האחריות שאתה מקבל וקלות יחסית במציאת הרכב.

בחיפוש זריז ביד 2, מזדה3 עם מנוע 2000 ניתן להשיג בכ 85000 ש"ח ו1600 ניתן להשיג ב 65000 ש"ח. הבדל מאוד משמעותי של 20000!

פורסם

משנת הדגם 2007 כל דגמי מאזדה 3 מצויידים ב-6 כריות אוויר - גם גירסאות הליסינג.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אל תתבאס חמוד אתה צודק לחלוטין גם אם אתה לא המפרנס והכסף לא שלך.

עצתי לך, קבע לאבא פגישה עם מוכר פוטנציאלי שיעשה סיבוב וירגיש בעצמו.

ההבדל בין 2000 ל1600 כל כך מובהק שדי בטוח שהוא גם ירגיש בו.

פורסם

לנהג מן הישוב מנוע 1.6 מספיק לרוב המשימות היומיות שלשמם נרכש הרכב.

שמפרנס המשפחה עושה חשבון ונדרש להוסיף עוד 20K לרכב המונע במנוע 2 ליטר + הוצאות שוטפות גדולות יותר, זה לא מסתיים במחיר הקניה בלבד..

מציע לפותח השירשור לחשוב אם הוא למשל מוכן לשאת בעצמו בעלות נהג צעיר+ נהג חדש ברכב הנ"ל, דבר שיכול להגיע בקלות ל 1500 ש"ח תוספת לפרמיה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כל מאזדה 3 שתקנה אם מליסינג או לא החל משנת ייצור 07 תגיע עם רמת איבזור בטיחות של 6 כריות אוויר וABS לפחות

פורסם

ביננו, אני חושב שגם אתה וגם שאר האנשים שהגיבו, מבינים כי השיקול שיותר מעניין אותך הוא התוספות והפוזה (סאנרוף, מגנזיום וכו'), לא נראה לי שהסיבה האמיתית היא דאגתך מבטיחות....

את כל האיבזור הבסיסי, והבטיחותי שיש בדגם 2 ל',יש גם ב1.6. אביך "מתעקש" מבחינתך, מבחינתו הוא עושה את השיקול הריאלי והנכון ביותר שצריך לעשות, מה הצרכים שלו (רכב אמין, מאובזר, לא יקר לאחזקה וכו'), מול המחיר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...