Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בשעה טוב, לאחר 3 שנים בתור לקוח פלאפון, בעוד פחות מחודש נגמרת תקופת התחייבות, ואני יכול לשלוח את פלאפון ל... ולעבור לרשת אחרת.

התקשרתי לסלקום ולאורנג', ובשתיהן הציעו לי תוכניות די דומות (אם כי זאת של אורנג' נראית מעט עדיפה) ועם מכשירים די דומים (אם כי שוב באורנג' המכשירים יותר לטעמי).

מה שכן, באורנג' ההתחייבות היא ל18 חודשים בלבד, ואילו בסלקום ל36 חודשים אם אני זוכר נכון.

בתור לקוח חשוב לי מכשיר חדש וטוב ושירות טוב, כלומר אין ממש הרבה דרישות.

השאלה היא האם יש רשת עדיפה מבין שתיהן? אשמח לשמוע הצעות מבעלי נסיון.

יש לציין כי מה שאהבתי באורנג' זה ששם יש מחיר קבוע מראש לחבילה שכוללת פשוט הכל (זמן אוויר, הודעות, מכשיר וכדומה), בעוד שבסלקום זה "אם אתה מדבר ככה וככה אז יש החזר ככה ואז יש עוד החזר ככה וגם על המכשיר יש החזר אם אתה מדבר ככה וככה", כך שלמרות שהמחיר הסופי של החבילות די דומה, באורנג' זה יותר "ידידותי למשתמש", וקבוע מראש מבלי החזרים וכדומה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במשפט אחד - אין על אורנג'.

בתור אחד שהיה לקוח שלהם 3 שנים ועבר לפלאפון בעל כורחו, אוכל להגיד לך שאין על השירות של אורנג' ואני מחכה בקוצר רוח ליום שאחזור אליהם.

אם תרצה אוכל לפרט עוד, אבל באמת שזה מיותר - כמו שאמרתי, שירות ללא דופי ואחלה תנאים שבעולם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הייתי באורנג' כ6 שנים.

אחרי זה הייתי בפלא-פון חודש וחצי.

ואז עברתי לסלקום.

מה שיפה בסלקום זה ההנחות שהם נותנים אם אתה מדבר עם רשת סלקום. לדוגמא- אני מדבר עם איזה מספר שאני רוצה (סלקום) 300 דקות (חמש שעות דיבור) בתמורה ל10 שקלים בודדים.

ועוד 50 שקלים מבלי שהתחלתי לדבר בכלל בכל תחילת חודש (בגלל שעברתי אליהם מרשת אחרת)

בחיים לא הייתי מקבל עיסקה כזאת באורנג'. ותמיד אהבתי את אורנג'.

אבל עכשיו אני מעדיף את הצבע הסגול יותר.

תכנס לשתי הרשתות הנל (לא בטלפון)

ותבחר מה שיתאים לך.

תמיר.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אני אישית כמה שנים באורנג',מרוצה.

למה אתה רוצה לעבור מפלאםון? אם תגיד שאתה רוצה לנטוש אז יתנו לך דילים שווים לדעתי.

מבחינתי,החשבון החודשי מדבר אליי,וגם שלפלאפון יש גם מכשירים GSM אז אולי תיצא עסקה סבבה,

אם אתה נעול על לעבור רשת,אז אני הייתי הולך על אורנג'.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

הייתי פעם לקוח בפלאפון,כיום אני לקוח באורנג'.

אני מרוצה מהשירות שלהם ומהדילים שהם עושים.אם תוכל "לקמבן" לעצמיך תוכנית לחיילים היא תצא לך הכי זול.

ולגבי סלקום,יש לי חברים שהם מספרים להיפך שהם לא מרוצים מהשירות אני עצמי לא יודע מה להגיד לכן אני אמליץ לך על אורנג' אם אתה בוחר מבין השניים (פלאפון/אורנג')

פורסם

יש לציין כי מה שאהבתי באורנג' זה ששם יש מחיר קבוע מראש לחבילה שכוללת פשוט הכל (זמן אוויר, הודעות, מכשיר וכדומה), בעוד שבסלקום זה "אם אתה מדבר ככה וככה אז יש החזר ככה ואז יש עוד החזר ככה וגם על המכשיר יש החזר אם אתה מדבר ככה וככה", כך שלמרות שהמחיר הסופי של החבילות די דומה, באורנג' זה יותר "ידידותי למשתמש", וקבוע מראש מבלי החזרים וכדומה.

שיטת המחיר הקבוע מראש (fix) קיימת גם בסלקום.

פורסם

עם פלאפון אין לי נסיון.

עם סלקום היה לי נסיון של 3 שנים וקצת,ולאחר מכן עם אורנג' כבר כמעט 6 שנים, מבחינתי השירות של אורנג' לוקח ובגדול.

דבר חשוב, הטבות שתקבל בסניף לא בטוח שתקבל בטלפון לכן שווה לעשות את המאמץ ולהגיע לאחד ממרכזי השירות.

אם אתה מאיזור המרכז שלח לי הודעה פרטית,אומר לך למי לפנות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הייתי לקוח של סלקום במשך כ10 שנים ומתוכם עבדתי גם בסלקום כ 4 שנים.לא היו טענות בקשר לשרות .

היום אני ואשתי באורנג' עקב מכשירים מהעבודה שלי,בגדול כבר בהתחלה איתם היו בעיות עם החשבוניות ,חייבו יותר ממה שהוסכם ובמשך כחצי שנה רדפתי אחריהם עד שהכסף הוחזר,לגבי מעבדות ושרות טכני,אני מאוכזב ובגדול,בתור לקוח לא נודניק שמגיע אולי פעם או פעמיים בשנה למרכז השירות לתקן מכשיר כולל אתמול שהייתי שוב עם המכשיר של אשתי, השרות הטכני שלהם פשוט זוועתי, זמני המתנה אינסופיים,20 נציגים ומתוכם רק 3,4 לשרות הטכני,וגם הם לא מתקתקים(אני מדבר על מרכז השירות בראשון לציון-אזור התעשיה הישן),עד שכבר מגיעים לנציג,הם לוקחים את המכשיר לתיקון ואז או שאין להם מכשיר חילופי להביא או שאין להם מטען ורק עם צעקות פתאום "במזל" מתגלה מכשיר חילופי או מטען למכשיר(כן כן... הם מביאים מכשירים חילופיים בלי מטענים-מצפים שנטעין את הסוללה עם האצבע)אתמול הלכתי לקחת מכשיר מתיקון,40 דקות חיכיתי שיעברו 2 מספרים לפני ,אני הייתי אצל הנציג דקה וחצי לא יותר,איך קיבינימט 2 אנשים לפני הצליחו למשוך 40 דקות מהנציגים-לא מובן.

בגדול חוץ מהשירות הטכני שהתנסיתי בו לרעה מס' פעמים אורנג' היא חברה סבירה ולא יותר,סיפורי הנפלאות ששמעתי עליהם כל הזמן התבדו לחלוטין,לפי דעתי רמת השירות שלהם צנחה דרסטי כלפי מטה לעומת שנים עברו.

פורסם

אני בסלקום כבר הרבה שנים בגלל השירות.

אוראנג' כבר לא מתקנים מכשירים בסניפים אלא שולחים למעבדות איזוריות על כל המשתמע מכך מבחינת זמנים וטיב השירות.

בסלקום ההתחיבות לרשת היא ל 18 חודשים והמכשיר ב 36 תשלומים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ההורים שלי ואני ואשתי באורנג', אני מחכה לסוף המבחנים שיתפנה לי קצת זמן שאני אעבור לסלקום ואבא שלי מחכה לסיום ההתחייבות.

אורנג' פעמיים ניסו עלינו את שיטת מצליח, פעם אחת השאירו לנו את חבילת הגלישה ל3 מכשירים כאשר ביקשנו בפירוש לבטל אותה, רק אחרי הרבה ריבים החזירו את הכסף. הטענה שלהם הייתה: "ביקשתם לבטל את חבילת הגלישה, לא את חבילת התוכן":x

פעם שנייה לאבא שלי ביטלו את חבילת המשפחה והוא שם לב רק אחרי כמה חודשים שהחשבון שלו התנפח. הם כבר להסכימו לזכות אותו.

כל עניין החיובים הוא פשוט זוועתי וחייבים לעקוב אחריהם עם זכוכית מגדלת, לי זה לא נראה הגיוני.

חוץ מזה, ההצעה שקיבלתי בסלקום הרבה יותר משתלמת

פורסם

תודה לכולם על התשובות.

לגבי סלקום, בשיחה איתם לא אמרו לי כלום לגבי מסלול FIX, והמחיר לחודש התקבל רק לאחר החזרים פה ושם, וגם יצא מעט פחות משתלם מאורנג'.

כמו כן, מכיוון שאנחנו רוצים להעביר 3 מכשירים, כאשר ה2 האחרים של ההורים שלי, והם צריכים מכשיר רק כדי לדבר, בלי כל האינטרנט, מוסיקה וכדומה, אז באורנג' החבילה הכוללת יוצאת משתלמת יותר.

• תוכן חדש...