Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנטיס, פוקוס או אקסנט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא בטוח שאני יכול להסביר למישהו שקובע שההקורולה טובה מהפוקוס .

כנראה שהפרמטרים שלך ושלי למדידת טיב מכונית הם שונים לחלוטין , בשבילי חשובה האיכות נסיעה\נהיגה הרבה יותר מאיכות טריקת הדלת או סחירות הרכב.

הלנטיס נוחה יותר מהקורולה (הכול יחסי כן ....) ואפילו מתנהגת טוב ממנה (באמות מידה של מזוכיסטים) , היא גם מרווחת ממנה .

היתרון היחידי שיש לקורולה זה מנוע טוב יותר ועם כל הכבוד , מנוע לא עושה רכב לטוב יותר, גם לא "סחירות".

להשוות קורולה ללנטיס זה הגיוני, אבל להגיד שקורולה טובה מפוקוס זה סטייה , אני לא מאמין שיש בן אדם אחד(שפוי) בעולם שינהג בשתי המכוניות האלה אחת ליד השניה ויגיד שהקורולה טובה יותר .

הכל תלוי מה הבן אדם מחפש.

אם האופציות הן אקסנט לאנטיס ופוקוס, אז לדעתי הבן אדם לא מחפש פוקוס.

מי שמחפש הנאה מנהיגה לא יכניס למשוואה רכבים כמו אקסנט.

במקרה כזה הרכב המתאים לדעתי הוא קורולה.

ולכל אחד יש זכות לדיעה ... אתה לא חייב לסתור מתוך עקרון כי זה אני.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אני אגדיר את זה ככה, הרכב הטוב משלושתם הוא הפוקוס , בהרבה .

הרכב המהנה מכולם הוא הפוקוס.

הרכב הנוח מכולם הוא הפוקוס .

הרכב המרווח מכולם הוא הפוקוס.

הרכב המודרני מכולם הוא הפוקוס .

אם בשביל בן אדם אחר יש דברים אחרים שחשובים לו, שיבושם לו.

פורסם

מעל שתי המתחרות. האקסנט הכי גרועה, במרווח, באיכות גימור ובכל השאר, במיוחד בהתנהגות. השוותי את הלאנטיס לפוקוס ראש בראש ואין על מה לדבר, הבדל של שמיים וארץ, התנהגות הפוקוס היא פשוט פנומנלית, ההגה השלדה והמתלים פשוט מדהימים, האחיזה נפלאה. הלאנטיס עומדת עם הזנב בין הרגליים ליד הפוקוס, לדעתי היא אפילו לא ברת השוואה.

בקיצור כנס לפוקוס, לא תתאכזב.

second is the first looser

פורסם
חוץ מהעיניין שהדש-בורג מגעיל ומעצבן בעיצוב שלו, נכון.

(זו לפחות דעתי)

גם הלאנטיס הייתה מכונית טובה רק יותר רק אם היה לה קצת נוחות ומושבים במקום קרשים.

בגרסת הליסינג, LX, יש מושבים שהם קרשים. בגרסת ה GLX, המושבים מעולים.

כשלנו הייתה לנטיס (אוי, תקופה חשוכה) היא הייתה בגרסת GLX, מנוע 1.8. מודל 99. המושבים בהחלט היו ראויים לתואר "קרש". לא יודע אם מודל 2003 הוא יותר טוב...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חוץ מהעיניין שהדש-בורג מגעיל ומעצבן בעיצוב שלו, נכון.

(זו לפחות דעתי)

גם הלאנטיס הייתה מכונית טובה רק יותר רק אם היה לה קצת נוחות ומושבים במקום קרשים.

בגרסת הליסינג, LX, יש מושבים שהם קרשים. בגרסת ה GLX, המושבים מעולים.

כשלנו הייתה לנטיס (אוי, תקופה חשוכה) היא הייתה בגרסת GLX, מנוע 1.8. מודל 99. המושבים בהחלט היו ראויים לתואר "קרש". לא יודע אם מודל 2003 הוא יותר טוב...

רוני

המושבים בהחלט שופרו.

פורסם

היום נפרדתי ממנה סופית, אחרי 3 שנים ו 85,000 ק"מ ואפס תקלות.

הוחלפו שני צמיגים, שתי נורות מספר אחורי, שתי נורות חניה קדמיות, ורפידות בלמים פעמיים או שלוש.

מאוד שמחתי לקבל את המגאן 2 החדשה עם 12 ק"מ על השעון, אבל קצת דגדג לי כשראיתי שהמוביל לקח את הפוקוס :mm_surpr: ...

בילינו בחמסינים ובגשם בעליות ובירידות, במודל 2001 אינני מכיר רכב בקבוצה שמשתווה לו, אלטרנטיבות סבירות לטעמי רק סיטרואן קסארה, פולקסווגן בורה או סיאט טולדו.

נסעתי על כמה וכמה לנטיס אוטומטיים מהמודל הראשון שיצא חדש ועד שנת 2003, לרכב מנוע נפלא במהירויות של העיר השלילוב מנוע וגיר לרכב משפחתי 1600 מעולה :!: אם כי מחוץ לעיר לא הרגשתי עדיפות מול הפוקוס , חוץ מזה הרכב בינוני מאוד, נוחות נסיעה נמוכה וצפוף משמעותית מהפוקוס.

חוץ מזה המושבים גרועים, אם כי לא גרועים כמו בקורולה :evil: שהרסו לי את הגב במשך שבועיים בכבישים הנהדרים בספרד.

את האלנטרה אינני מכיר, אך הנסיון שלי עם רכבים קוראניים :( .

לפי אנשי הרכב (בחברה של כ 80 פוקוס ופחות מ 10 לנטיס) הלנטיס יותר אמין.

תקלות בפוקוסים אחרים: פוקוס שהגיע חדש כמעט ללא שמן בגיר (תוצרת מזדה), מעט תקלות חשמל ונקישות בסיבובים אחרי נסיעה שלא בכביש, בעיות עם הקודן (הותקן בארץ).

מבין אלה שהיו להם לנטיס אף אחד לא הזמין עוד לנטיס עברו למגאן או קורולה, רבים הזמינו עוד פוקוס וגם אני התלבטתי רבות בינו לבין מגאן 2.

רבים מחפשים את הפוקוסים עם הקילומטראז' הנמוך לרכוש כרכב פרטי.

בקיצור אני מצטרף לקונצנזוס: רק פוקוס :D:!:

• תוכן חדש...