Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלאור ידידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכתוב שאני שרוט... שיש איזכור לאוננות ומין בכל הודעה שלי...

כל הודעה?

בזמן האחרון אני כותב גם על הרבה דברים שמושפעים מהחיים האישיים שלי

(ר' הקטע המבאס קצת של לקום בבוקר ולראות שאתה בן 26, אני יודע שכולם כאן עברו את זה) ואני הסתכלתי די בריפרוף וראיתי שלא כל הודעה שלי היא הודעה ילדותית בסגנון פיפי וקקי וחלקן אפילו די רציניות וחושפות ממש טיפ טיפה מהרבה דברים שמעט מאוד אנשים יודעים עלי. חלק אחר שלהן אינפורמטיבי ברמה שרבים ישאפו להגיע אליה עוד שנים רבות -בעיקר פיתרון בעיות מכאניות או בעיות משפטיות מול יבואן רכב זה או אחר (לרוב בהודעה אישית).ולפעמים אני גם מתבדח.

אז לא. אני לא "שרוט" ואני יודע גם לצחוק וגם להיות רציני כשצריך. היה ת'רד מצחיק. על הכיפאק. אל תעשה ממני איזה ילד שרוט.

וד"א - חיי המין שלי אינם עיניינם של אף אחד כאן.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גבר תירגע אני צוחק איתך.......

אני נהנה לקרוא את ההודעות שלך. וכן אני יודע שאתה מאוד רציני כשצריך.

אני מצטער אם פגעתי.

פורסם

חפיף.

לא קרה כלום.

תבוא אלי לבירה.נעשה תחרות נאדים ובסוף נביא זונה.אני מכיר מישהי שיודעת לעשות דברים מדהימים עם בקבוק קולה... :lol::lol::lol::lol:

פורסם

אני שותה רק היינקן או קורונה.

זונות, אני אוהב רק בנות מברזיל.

פורסם

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

תשאל את XRRALLYE-

את השיפורים הכי טובים אני עושה על הייניקן.

(אני מקווה שלא הרכבתי לו את הבולמים הפוך...).

פורסם

בפעם הראשונה שהשתכרתי זה היה באילת לאחר ששתיתי 3 ליטר היינקן(היה מבצע)

נרדמתי על ספסל בטיילת עד תשע בבוקר(פדיחות כשאתה קם ופתאום אתה קולט אנשים מסתכלים עליך)

פורסם

תומר אתה טוען שאתה שפוי?

הרי כל אחד והשריטה שלו אז איך אתה יכול להגיד שאתה לא שרוט?

וטלאור בקשר לברזיל אני מחפש באמת מישהו שיצא במקומי לברזיל לקרנבל עם 2 בחורות מהארץ בנות26

tAoS FoReVeR

פורסם

תומר אתה טוען שאתה שפוי?

הרי כל אחד והשריטה שלו אז איך אתה יכול להגיד שאתה לא שרוט?

טאוס , מה אתה מתערב בכלל, וחוצמיזה, אתה מכיר בכלל את הבנאדם כשאתה אומר שהוא שרוט?

ניכר שלא הבנת מאומה מההודעות למעלה.

וטלאור בקשר לברזיל אני מחפש באמת מישהו שיצא במקומי לברזיל לקרנבל עם 2 בחורות מהארץ בנות26

אני אני אני מתנדב!!!!

כמובן במידה והן קוזינות :lol:

L'amour Toujours

פורסם

אני אני אני מתנדב!!!!

כמובן במידה והן קוזינות :lol:

לא פצצות עולם אבל לא מכוערות, כיף יהיה אני מבטיח צחוקים כל הטיול ושאתה בברזיל מה זה משנה איזה בחורה באה איתך?

יש לך שפע של כוזינות בקרנבל מעטזות רק בשבילך ואתה יכול לבחור כוזינה באיזה צבע שרצה

tAoS FoReVeR

פורסם

באמת מה לעזאזל אתה מתערב?!?!?

323F- אל תדאג. ייקח לו עוד איזה 6-7 שנים להבין... נראה לי שעוד אפילו 20-30...

• תוכן חדש...