Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שצריכים להכניס יחד איתו לכלא גם כמה עובדי ביטוח לאומי/משרד רישוי ומשטרה.

רוב הנרקומנים מקבלים מביטוח לאומי תשלום חודשי. אני לא מבין איך בן אדם שידוע שהוא נרקומן, לא נשלל רשיונו אוטומתית (הרי ברור שהוא ינהג תחת השפעת סמים).

היתי אפילו עד לנרקומן שנתפס עם כמות לא קטנה של סמים עליו ומסומם, ששוחרר מתחנת משטרה נכנס לרכב שלו ופשוט נסע משם. כששאלתי את השוטר איך זה יתכן שיש לו רישיון והם לא עושים כלום, הוא ענה לי "זה החוקים".

פורסם

בועז ז"ל עבד בחברה שלי. לא היכרתי אותו אישית, אבל אני זוכר כשסיפרו לנו על המקרה.

העונש הוא בדיחה, בן אדם שעולה על ההגה מסומם הוא רוצח.

emotion of motion

פורסם

העונש סביר בהחלט.

טוב שנהגים כאלו מגיעים למאסר, ו 7 שנות מאסר זה ממש לא מעט. למרות שלפי תגובותיו ותגובות משפחתו, היה אפשר להאריך קצת את התקופה :-)

פורסם

"עם היוודע עונשו של לוי החלו בני משפחתו להשתולל בבית המשפט, תקפו את משפחתו של לחובר וצעקו לעברם: "עכשיו אתם מרוצים?!". הם טענו כי לוי לא ביצע את התאונה בכוונה וכי המדינה אשמה שנתנה לו רישיון. לוי עצמו צעק לאחר גזר הדין: "אם הייתי אשכנזי הייתי מקבל עונש קל יותר"."

:|

אכן אין גבול לטיפשות.

פורסם

עונש קל עד גיחוח.

יצא אחרי שנה כאילו כלום לא קרה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני מוכן לקבל את זה שלפעמים יש תאונות שבהן נהרג צד אחד או נהיה נכה לצמיתות שנעשו בשוגג ולא עושים לפוגע דבר, שכן באמת לא הייתה כוונה. במקרים של פגע וברח, יש להתייחס לבן אדם כרוצח או כניסיון לרצח. אותו דבר על בן אדם בהשפעה של סמים או אלכוהול. תשלבו את שניהם ומצידי תושיבו את הבן אדם שיארח חברה ליגאל עמיר (בואו לא נטרח להוסיף אפילו את זה שיש לו קשר לעולם התחתון כפי שמרומז בכתבה).

אני מאוד אוהב שאנשים חושבים שהמדינה צריכה להיות האומנת של כולנו. ממתי נהיינו כאלה מטומטמים שאנחנו לא יכולים לבדוק מה המצב שלנו ושל המשפחה שלנו? המשפחה מאשימה את המדינה שנתנה לבן אדם שהיא לא מכירה רישיון כי זו חירות שהוא זכאי לה כאזרח על החירות הזאת, כשבעצם אותה משפחה שחושבת שלא הגיע לו הרישיון לא טרחה להתקשר לרשויות ולדאוג שהוא לא יהיה על הכביש?

אני לא יודע מי מעצבן אותי פה יותר - הרוצח הבורח או המשפחה האימפוטנטית הזאת.

פשוט גועל נפש. קחו אותו ותשימו אותו במוסד לחולי נפש אם הוא לא מתאים לכביש. או שם, או מאסר לכל החיים כי הוא רוצח. את המשפחה גם כן צריך לפרק כנראה ולמסור ילדים קטנים אם יש למשפחות אומנות, כי עם חינוך כזה מצד ההורים לא יצא מהם הרבה יותר מהרוצח שיצא. באמת תת רמה.

פורסם

עונש קל מידי לפי דעתי.. אנשים כאלה הם רוצחים ותו לא.

בתי המשפט סלחניים ואין הרתעה.

ברגע שאדם כזה יכנס ל 10 שנים לפחות לכלא ויקבל כנס של 50 אלף שח, אנשים כבר לא ימהרו לזרוק ז*ן על הכביש.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

המשפחה שלו זה חבורה של חיות! ראיתי אותם בטלויזיה וממש התעצבנתי. איך בכלל יש להם את החוצפה לצעוק על האישה שבעלה נהרג בגלל הנרקומן המסריח הזה?!:evil:

פורסם

עונש קל יחסית למקסימום על הריגה (20 שנה) אבל כבד יחסית לעונשים ה"מקובלים" להריגה בתאונת דרכים (לפעמים פחות משנה :\ )

ההבדל בין 7 ל10 שנים בכלא הוא זניח עד לא קיים כשיקול של נרקומן מסומם. (לתגובתו של אור)

אתם ממש מגזימים כל פעם שעולה דיון כזה. למה שלא ניקח את זה עד הסוף, נאמר שממילא הבנאדם הזה כנראה לא יחזור למוטב וסביר להניח שגם במצבו היום לא ממש הועיל לחברה, יהווה נטל על המדינה בכלא, וימשיך להיות נטל גם שיישתחרר, אז למה לא לתלות אותו וזהו?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

:roll: כבר הצאתי את זה בתחילת השירשור.

אבל החברה הדמוקרטית סלחנית מידי כלפי הרבה דברים בלתי נסלחים

פורסם
יצא אחרי שנה כאילו כלום לא קרה.

איך יצא אחרי שנה? :shock:

אולי בעיסקת חילופי שבויים עם החמאס, אבל הסיכוי היחידי שלו לצאת החוצה יום אחד לפני מלאת 7 שנים לעונש זה בשליש.

בכל מקרה, אחרי שנה הוא בטח לא יצא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
עונש קל יחסית למקסימום על הריגה (20 שנה) אבל כבד יחסית לעונשים ה"מקובלים" להריגה בתאונת דרכים (לפעמים פחות משנה :\ )

ההבדל בין 7 ל10 שנים בכלא הוא זניח עד לא קיים כשיקול של נרקומן מסומם. (לתגובתו של אור)

אתם ממש מגזימים כל פעם שעולה דיון כזה. למה שלא ניקח את זה עד הסוף, נאמר שממילא הבנאדם הזה כנראה לא יחזור למוטב וסביר להניח שגם במצבו היום לא ממש הועיל לחברה, יהווה נטל על המדינה בכלא, וימשיך להיות נטל גם שיישתחרר, אז למה לא לתלות אותו וזהו?

עד שלא נאמץ גרסה מחמירה של חוקי השריעה כאן לא נפתור את בעית הרצח בכבישים. למה למשל אי אפשר לבנאדם כזה לכרות את שתי הידיים, רוב הסיכויים שהוא לא יחזור לשבת מאחורי הגה יותר.

• תוכן חדש...