Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שבוע שאני מנסה לבטל את המנוי של בנטויז'ן. ביקשו 35 ש"ח לחודש ולא מוכנים לרדת בשקל, מספרים לי שלקוחות חדשים משלמים 40+ ש"ח :lol:

ביום שישי פתחתי חשבון באקספון. עד כה השירות מעולה, מהירות ההורדה טובה מאוד ואין חסימה של פורטים באימיול ודומיו.

אין לי מושג איך הספקיות הגדולות מרשות לעצמן לדרוש מחירים כאלו כשאקספון מורידה את מחירי השוק למטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שאמרו לי בבזק, אקספון חדשים והאיכות שלהם לא ידועה. בנינו זה תרגיל שיווק מטופש במיוחד כשבאקספון נותנים לך ללא התחייבות מחיר נמוך ככה שיש לך אפשרות לנסות אותם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כמו שאמרו לי בבזק, אקספון חדשים והאיכות שלהם לא ידועה. בנינו זה תרגיל שיווק מטופש במיוחד כשבאקספון נותנים לך ללא התחייבות מחיר נמוך ככה שיש לך אפשרות לנסות אותם

בדיוק!

אם אין התחייבות אז הסיכון נמוך.

מבחינתי, חברה שמציעה בעיקר מסלולים ללא התחייבות זאת חברה שבטוחה בשירות \ מוצר שהם מספקים.

גם בשיחה שלי עם בזק בינ"ל הנציג מהר מאוד התחיל להשמיץ את אקספון...לא אהבתי את זה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

בחרתי להתחבר לאורנג', בינתיים יש ניתוקים מידיי פעם ,והקטע הכי מרגיז : אין להם באנדל עם הוט , שילמתי 80 ש"ח לחודש

בתשתית וספק , ל 1.5 ושידרוג בחינם ל 2.5 או בתוספת 10 ש"ח להוט.

לאורנג' יש באנדל רק עם בזק ועכשיו אאלץ לשלם 80 ש"ח להוט עבור קו 2.5

יוצא לי 210 ש"ח לחודש עבור טלפוניה ואינטרנט.

נראה מה ישתנה בתום 3 החודשי המבצע.

פורסם

התחברתי שלשום לאקספון 018 על גבי תשתית בזק.

מהירות 2.5MB המחיר לתשתית 66.9 לבזק למשך שנה, המחיר באקספון 33 שקלים ללא התחייבות.

אני מתכוון לנסות את אקספון חודש חודשיים ואם הם יספקו את הסחורה אני אכנס שם להתחייבות שתפחית את המחיר בכ10 שקלים לחודש.

מבירור שערכתי, העובדה שבזק בינ"ל משמיצה את 018 היא כמו שמישהו ירה לעצמו ברגל, והמבין יבין.

בינתיים מורגש שיפור ביחס ל012 -הספק הקודם שלי.

סתם דוגמא: הטורנטים שיושבים כבר חודשים רבים ללא התקדמות או במהירות של 0.1K , התעוררו לחיים והתחילו להתקדם בקצבים הגיוניים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא רוצה להיות המשבית-מסיבות,אבל קראתי מתישהו בYNET לפני זמן-מה,שיש לאקספון כרגע "רק" 2 קווים של 100מגהביט.

משמע מספיק שיתחברו בקרוב כמות של משתמשים כבדים,ונחזור לקצבים מבחילים כמו שמספר ספקים גדולים בארץ נותנים כרגע. :(

הלוואי ואתבדה והם שדרגו את התשתית.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
כבר שבוע שאני מנסה לבטל את המנוי של בנטויז'ן. ביקשו 35 ש"ח לחודש ולא מוכנים לרדת בשקל, מספרים לי שלקוחות חדשים משלמים 40+ ש"ח :lol:

אם כבר הקפצתם את השרשור, אז רציתי לציין שאני עדיין מנסה להתנתק מנטויז'ן.

שלשום נשבר לי מהשירות הטלפוני שלהם שממציא בכל שיחה תירוץ חדש, שלחתי להם מכתב רשום עם דרישת התנתקות מיידית. נראה מה יצא מזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מנסה מתחילת השבוע להתנתק מ012.

3 פעמים אמרו לי שנותקתי, שלחתי פקס נאמר לי שזה מיותר - כבר נותקתי

ואז התקשרתי היום ומסתבר שאני מחובר...

ביררתי מתי אמור לרדת התשלום האחרון מהם, הקלטתי את כל השיחות שנעשו איתם,

ברגע שירד התשלום האחרון (הם מחייבים שוטף+30) אני אבטל את הוראת הקבע בחברת האשראי והם יכולים לחפש...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם כבר הקפצתם את השרשור, אז רציתי לציין שאני עדיין מנסה להתנתק מנטויז'ן.

שלשום נשבר לי מהשירות הטלפוני שלהם שממציא בכל שיחה תירוץ חדש, שלחתי להם מכתב רשום עם דרישת התנתקות מיידית. נראה מה יצא מזה.

פנה אלי בפרטי, אני אסגור לך או אוריד לך מה שצריך.

יש גם כרטיסים למדונה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...