Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר 9 שנים לדעתי (אם לא יותר) שאני מנוי על חבילת גלישה של 1.5 מגה אצל בזק בנלאומי פלוס בזק כמובן כתשתית.

בימים הקרובים מסתיימת לי ההתחייבות ובררתי מחירים אצל בזק בנלאומי ואצל בזק והמחירים נראים לי קצת גבוהים.

בזק בנלאומי מבקשים על 1.5 מגה למשך שנה וחצי התחייבות, 45 שקלים לחודש והם נותנים מתנה אנטי וירוס למייל ועוד איזה אנטי משהו (נדמה לי לי אנטי SPY). המחיר לשנה הוא 50 ש"ח לחודש.

בבזק אני לא זוכר כמה רוצים על השתית אבל לא יהיה הבדל במחיר אם אני אקח ספק זה או אחר. יש סיכוי להוריד אותם במחיר או שהם עדיין מתנהגים כמו מונופול?

התקשרתי לאורנג' ושם נאמר לי שהם רק ספק בלבד ואצלם בהתחייבות לשנה על 1.5 מגה אני משלם 35 ש"ח לחודש בלי כל מיני אנטי למינהם.

בסלקום זה כבר יקר יותר, משהו סביב 150 ש"ח לחודש ומקבלים ראוטר אלחוטי פלוס 500 דקות חינם ל-4 מספרים וכ"ו. המהירות היא עד 2.8 מגה כתלות באיכות קליטה וכ"ו. וזה כמובן בהתחייבות לשנה או שנה וחצי (לא זוכר בדיוק).

כיום אני עם שני מחשבים בבית כאשר אחד מחובר לאינטרנט והמחשב השני מתחבר אל הראשון ודרכו מקבל גישה לאינטרנט ואין עם זה שום בעיה. מה גם שאני מסתפק במהירות של 1.5 מגה כי אני לא מוריד סרטים ודברים כאלה כבדים בתדירות שמצדיקה מהירות גלישה גבוהה יותר. בנוסף אני לא חובב של סלקום ולא של ראוטר אלחוטי ככה שהם די יורדים מהעניין.

האם אורנג' בתחום הזה בסדר מבחינת איכות גלישה? ההפרשי מחיר בינם לבין בזק בנלאומי גדול מספיק כדי לעבור אליהם אבל השאלה היא עד כמה זה שווה מבחינת איכות החיבור והגלישה. אני לא מעוניין בחסימות כאלה ואחרות כמו שיש בחברות אחרות כי אני מוריד פעם בכמה זמן ולא בא לי שההורדה תהיה איטית נצח בגלל שהם חוסמים אותי.

הוט כמובן מחוץ לתחום הזה כתשתית, כספק וככל דבר אחר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תגיד לבזק בינלאומי כמה אורנג' רוצים ותבקש שישפרו עמדות. סביר להניח שהם יגיעו לאותו המחיר בדיוק, אם לא טוב יותר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

ממליץ על אורנג' ,

מהסיבה הפשוטה שאין שום התחייבות ב 3 החודשים הראשונים.

3 חודשים שאתה רק משלם לספק התשתית.

לא מרוצה , לפחות חסכת כסף.

פורסם

לפני 3 שבועות הציעו לי מבזק בינ"ל גלישה במהירות 1.5 מגה בתשלום של 35 ש"ח לחודש, 4 חודשים ראשונים חינם, התחייבות לשנה וחצי. זה נותן מחיר ממוצע של 27 ש"ח לחודש. יכול להיות שיש הבדל כי אני הייתי אמור להיות לקוח חדש.

אגב, את ההצעה קיבלתי אחרי שאמרתי להם שב-018 אני מקבל ב-29 ש"ח ללא התחייבות. ההצעה המקורית של בזק בינ"ל היתה 39 ש"ח לחודש ללא חודשי חינם וכאמור שופר לאור ההצעה של 018.

אגב 2, בסופו של דבר בחרתי ב-018 ב-29 ש"ח לחודש ללא התחייבות (אפשר להתחייב לשנה ולקבל 3 חודשים חינם) ובנתיים אני מאוד מרוצה. השירות היה אדיב ומהיר ולא עשו פוזות בתמיכה בראוטר פרטי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין האטות בהורדות וכ"ו?

אגב מהקו של המחשב אני לא מדבר בכלל וכיום הוא בבזק מוגדר בתור קו קל מה שאומר שהדמי תחזוקה של הקו עומדים על 25 שקלים לחודש. במידה ואני עובר לספק אחר שמציע גם קו, יש יתרון במעבר גם לקו של אותו הספק? ראיתי שאקספון נותנים קו פנים ארצי VOIP, האם יש הבדל בינו לבין קו רגיל של בזק במקרה ורוצים לדבר?

in the face

with a chair

פורסם

אני משלם לבזק בינלאומי 19 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה על 1.5 מגה.

וזה ללא מריבות או הפיכת שולחנות - פשוט להגיד שזה המחיר שקיבלתם בנטויז'ן (ד"א זה באמת המחיר).

בברכה,

אייל

BMW M135I

פורסם

מבחינת תשתיות לחו"ל - אין ספק שבזק בינלאומי הם מספר 1 בארץ.

הייתי מנוי להרבה ספקים,ואצל כמעט כולם (!) תמיד,אבל תמיד היו בעיות בהתחברות למשחקי רשת למיניהם. אם זה אחד מהשיקולים שלך,אז אין ספק שרק בזק בינלאומי.

כרגע אני מחובר ל012 אחרי שעברנו אליהם לפני כשנה בערך (למה? שאלה טובה :? לא ממש היתה סיבה הגיונית) והזוועה נמכשת,מקווה מאוד שבקרוב נחזור לבזק בינלאומי. מבחינת ההורדות והגלישה 012 אמנם בסדר ואין תלונות (וכך רוב הספקיות),אבל אם אחד השיקולים שלך הוא גם משחקי רשת - רק רק רק בזק בינלאומי.

פורסם

הפעם האחרונה ששיחקתי ברשת היתה בשנות 90, אני מוריד פעם בכמה זמן איזה סרט או תוכנה של 2 גיגה וזהו.

האמת לפי המחירון של 018, עושה רושם שגם את הקו הביתי הרגיל כדאי להעביר אליהם ביחד עם האינטרנט.

in the face

with a chair

פורסם
מבחינת תשתיות לחו"ל - אין ספק שבזק בינלאומי הם מספר 1 בארץ.

הייתי מנוי להרבה ספקים,ואצל כמעט כולם (!) תמיד,אבל תמיד היו בעיות בהתחברות למשחקי רשת למיניהם. אם זה אחד מהשיקולים שלך,אז אין ספק שרק בזק בינלאומי.

כרגע אני מחובר ל012 אחרי שעברנו אליהם לפני כשנה בערך (למה? שאלה טובה :? לא ממש היתה סיבה הגיונית) והזוועה נמכשת,מקווה מאוד שבקרוב נחזור לבזק בינלאומי. מבחינת ההורדות והגלישה 012 אמנם בסדר ואין תלונות (וכך רוב הספקיות),אבל אם אחד השיקולים שלך הוא גם משחקי רשת - רק רק רק בזק בינלאומי.

אצלי הנסיון בדיוק הפוך. הייתי לקוח מרוצה של בזק בינלאומי עד שהתחלתי לשחק משחק רשת מסוים והפינגים שלי היו איומים (בסביבות 1000!). עברתי ל-012 והפינגים סבירים - בין 200 ל-250.

אני יודע שלבזב"ל יש חבילת "גיימר" שאומרים שהיא מצויינת למשחקי רשת אבל היא יקרה מדי לטעמי.

פורסם

אתה בטוח שהבעיה לא אצלך? כי מקריאה רבה בפורומים אני לא היחיד שחווה את הבעיה הזאת עם כל הספקים,ואני מוכרח להודות ששניה אחרי שהתנתקנו מהספק שהיה לפני בזק בינלאומי (אני כבר לא זוכר איזה) והתחברנו לבזק,התחברתי לשרת של איזה משחק והוא פשוט טס! למסקנה הזאת גם הגעתי אחרי שהתחברתי לראוטר של השכנים שגרים סביבי (:twisted:),ורק שהייתי מחובר לשכן עם בזק בינלאומי המשחק עבד כמו שצריך,ואני יודע שעוד הרבה אנשים מסכימים ואיך שעברו לבזק בינלאומי משחקי רשת התחילו לעבוד להם כמו שצריך (ואני מדבר על החבילה הרגילה,לא על חבילת הגיימרים).

לפותח השרשור - אם זה לא רלוונטי לגביך,אז בערך כל ספק יספיק לצרכים שציינת. תחפש את הספק שייתן לך את ההצעה הכי משתלמת ולך על זה.

*לא דיברתי פה על תמיכה וכו' מכיוון שלא ממש יצא לי להשתמש בתמיכה של הספקיות הנ"ל,אני מדבר על איכות האינטרנט נטו.

פורסם
אני משלם לבזק בינלאומי 19 ש"ח לחודש בהתחייבות לשנה על 1.5 מגה.

וזה ללא מריבות או הפיכת שולחנות - פשוט להגיד שזה המחיר שקיבלתם בנטויז'ן (ד"א זה באמת המחיר).

בברכה,

אייל

זה אקטואלי לימים אלה?

בדיוק הרגע קיבלתי מבזק בינ"ל הצעה של 34.90 ל1.5 ו44.90 ל2.5 וזה אחרי שלחצתי אותם...

קצת מוזר.

אגב מישהו יודע על דילים טובים לתשתית ADSL ללקוחות לא חדשים?

קיבלתי מחירים דיי גבוהים של 55 ו76 ל1.5 ו2.5 בהתאמה בהתחייבות לשנה (המחירים הם ממוצע אחרי שקלול כמה חודשים במחיר זול עם כמה במחיר יקר)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפני כ-10 דקות התקשרתי לבזק בנלאומי להודיע שאני מתנתק כי קיבלתי הצעה של 20 ש"ח לחודש מאקספון ומעוד כמה חברות, מיד הם נתנו לי בהתחייבות לשנה חבילה של 1.5 מגה במחיר של 19.90 לחודש.

אקספון על 1.5 מגה בהתחייבות לשנה רוצים 21 ש"ח ועל 2.5 מגה 24 ש"ח לחודש.

in the face

with a chair

פורסם

לפני כ-2 שניות התקשרתי לאישה שלי להודיע שאני מתנתק כי קיבלתי הצעה של 60 *** בחודש מהשכנה ומעוד כמה כוסיות, מיד היא נתנה לי בהתחייבות לשנה חבילה של 90 מגה ***בחודש בחינם!!

פורסם
זה אקטואלי לימים אלה?

בדיוק הרגע קיבלתי מבזק בינ"ל הצעה של 34.90 ל1.5 ו44.90 ל2.5 וזה אחרי שלחצתי אותם...

קצת מוזר.

אגב מישהו יודע על דילים טובים לתשתית ADSL ללקוחות לא חדשים?

קיבלתי מחירים דיי גבוהים של 55 ו76 ל1.5 ו2.5 בהתאמה בהתחייבות לשנה (המחירים הם ממוצע אחרי שקלול כמה חודשים במחיר זול עם כמה במחיר יקר)

מה שרשמו למעלה נכון.

גם אני בבזק בינ"ל, אחרי שנגמרה לי ההתחייבות השנתית התקשרתי לעדכן את המבצע וקיבלתי את אותו המחיר.

20 שקל לחודש למשך שנה.

גם בבזק חידשתי וקבלתי יופי של מחיר לתשתית, 43 שקל לחודש ממוצע שנתי. (לאחר הפעלת לחץ פסיכולוגי מתון)

העדכון בוצע בחודש אפריל.

מחלקת שימור לקוחות זה הדבר.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...