Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אתמול הלכתי לבדוק רכב אז הוא אמר לי שהרישיון רכב אצל חבר שלו והוא חייב לו כסף אז הוא לא יוכל לקחת את הרישיון רכב בשביל להעביר בעלות ..ואז הוא אמר רוצה קח זיכרון דברים תביא לי 500 שקל אני יביא לילד הזה שאני חייב לו והוא יביא לי את המסמכים והכל בשביל להעביר בעלות פלוס היפוי כח , ולמחרת תבוא ונמשיך הכל נעביר בעלות תחזיר לי את שאר הכסף וזהו סגרנו ..אני אתמול לא חשבתי על זה שזה רעיון טוב והיום אני מתחרט אפשר קצת עזרה? אני מבולבל sad.gif

פורסם

הוא לא צריך 500 שקל בשביל רישיון רכב

מקבלים את רישיון הרכב בחינם במשרד הרישוי בכמה עותקים שרק תרצה.

אם אתה רוצה שהעותק גם יהיה בתוקף, אתה צריך לשלם בסה"כ כמה עשרות שקלים.

גם אם תחתמו על זיכרון דברים, עדיין זה לא אומר שהוא אכן יעמוד במילתו. חוץ מזה אחרי שתראה את הרישיון אולי תגלה שהרכב מעוקל/ הורד מהכביש/ ללא טסט/ שייך למישהו אחר / היה השכרה בעבר/ יד 8/ וכו'.

אם אתה כל-כך רוצה לזרוק 500 שקלים ולרדוף אחרי הרוח שנעלמה, תהיה נחמד ושלח לי בדואר (אני אחזיר לך את מחיר המשלוח).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לא מבין משהו, חשבת שזה לא רעיון טוב ובכל זאת הסכמת?

הסיפור הזה נשמע לי מסריח ביותר, כלומר הסכמת לקנות רכב ממישהו שאתה לא יודע אם הרכב בכלל שייך לו!

פורסם

ברגע שיש דברים כאלה חשודים פשוט עוזבים את זה. מחפשים רכב איכותי יותר ומישהו אמין יותר. יש מספיק מכוניות ותאמין לי שגם אני הפסדתי כמה רכבים טובים בגלל שחיכיתי או שלא התלהבתי מהמוכר. אבל אני מעדיף לקנות רכב בראש שקט ולא בלחץ או בדברים שחשודים לי. זו דעתי. אבל כל אחד ומה שמתאים לו.

פורסם

משהו בעסק הזה מסריח. לפי תיאור זה ניראה כמו איזה עוקץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבחור אמר לי שהוא מגיע ב26 לחיפה ללשכת גיוס , אז אמרתי למה לא ניתן עוד הזדמנות , רוצה תבוא עם מסמכים עם רשיון רכב נלך נעשה העברת בעלות כמו בני אדם וזהו סגרנו ..אם הוא יגיד שוב על חבר שלו וזה אני מנתק מה אתם אומרים?

פורסם

ועל זה נאמר הפריירים לא מתים הם רק מתחלפים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
האוטו לא יכול להיות גנוב כי הוא פורסם ביד 2 פלוס תמונות ומספר פלאפון אז אין מצב אני יברר תודה.

תתפלא, נתקלתי בכמה כאלה כבר בלוח יד 2.

ולא מזמן ניסיתי לקנות רכב ממישהו, שלא היה גנוב, אבל עצם ההתנהגות והנסיונות תיחמון או ההתחמקויות פשוט הורידו אותי מהרכב. אל תרדוף ואל תזרום עם רעיונות מפגרים ומתחמנים. אם מישהו רוצה למכור באמת רכב והוא באמת אמין, הוא יבוא איתך להעברת בעלות בלי שום דבר ובלי בלבול מוח.

עושה קצת בעיות? תעזוב אותו ותחפש רכב אחר. ה-500 שקל האלה יכולים להיות סכום קטן אם פתאום אחרי העברת בעלות תגלה שהרכב מעוקל או שיש לו 5 בעלים קודמים או כל דבר אחר.

• תוכן חדש...