Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DIY - RTA

dannyg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדשו ח'ברה!

לדני,

כל הכבוד על ההשקעה והיוזמה לשתף את כולנו.

בהחלט זה נראה ונשמע מעניין, השאלה היא כמה מערכת כזו אמינה ביחס לRTA מקצועי..

להבנתי היא בנויה מרכיבים איכותיים ולכן קרוב לוודאי כי היא מתקרבת בהחלט לRTA מקצועי.

לאלי,

תתחדש על המערכת.

עכשיו מה שנותר לכם הוא להעלות רשמים לגבי המערכת RTA הזו.

בהצלחה!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוני תודה

רשמים יבואו בקרוב, כרגע נתקלתי בבעיה מסוימת שעלולה להשפיע על איכות המדידות,

מחיפוש באינטרנט וגם מבדיקות כיול של כרטיס הקול שלי במחשב הנייד עם תוכנת TRURTAהתברר שבשביל

מדידות מדויקות יותר יש צורך בכרטיס קול איכותי יותר מבילט אין של המחשב הנייד כך

שכרגע אני בחיפושים אחר כרטיס קול חיצוני איכותי יחסית, הצעות ממומחי המחשבים יתקבלו בברכה.

למרות זאת, גם עם הכרטיס הרגיל, הצלחתי לכוון גיינים הרבה יותר מדויק וגם עם מספר משחקי

אקולציה להגיע לתוצאות הרבה יותר טובות מאשר במצב FLAT. השינויים ל1/3 אוקטבה הם לא

גדולים (עד 1.5 DB לרוב למעט מס' ערוצים שהיה צורך בהנחתה/הגברה מאסיביים יותר)

אך השינוי הכללי בסאונד הוא אדיר.

בכל זאת, שוב, המלצות לכרטיס קול איכותי יחסית חיצוני, יתקבלו בברכה

אלי

פורסם

אלי - תביט בת'רד של נימיקיפוד

יש שם שלושה כרטיסי קול שהוא מדבר עליהם - אחד הוא xonar והשניים האחרים אני לא זוכר את השם אבל הם יותר מיועדים להקלטות ולא להשמע - אתה במקרה של RTA צריך כרטיס קול שנועד לבצע הקלטות איכותיות.

אפרופו הורדתי כרגע TRURTA - סתם בשביל לראות איך עובדים עם התוכנה - אני לא מתכוון כרגע להשקיע במיקרופון ומתאם לצערי.

אבל כשאני חושב על זה... יש לי כבר מיקרופון - יש לי מכשיר של רדיושאק שהוא מד דציבל - שיכול גם להתחבר כמיקרופון לתוכנה חיצונית והוא עובד על מתח משלו - המממממ מעניין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי,

קראתי את השרשור הנ"ל, מלא קללות בסינית עתיקה:wink:, אבל ממה שהצלחתי להבין כריטס הקול שלו הינו פנימי, אני זקוק לכרטיס קול חיצוני בחיבור USB ואפילו לא PCMCI כי אין לי כניסה כזאת במחשב הנייד.

אלי

פורסם

היי,

איפה הימים שכיוונים נגמרו בבאס, טרבל ולאודנס, איפה ? תראו את הפורום, מערכות של 15-20K כבר הפכו דבר שבשגרה, כולם הפכו למהנדסי אלקטרוניקה, ועכשיו RTA להמונים ?? :-) גדול !!

אלי - יש כרטיסי USB חיצוניים באתר יד 2 (מחשבים- חומרה- כרטיסי קול- חיפוש:USB) - תלוי ברמה הדרושה לך. יש שם אחד של CREATIVE SB0271 שאמור לעלות גרושים ולתת תמורה לא רעה בכלל (מבוסס על ה AUDIGY).

אם אתה מעוניין במשהו כבד יותר יש את ה FAST TRACK של M-AUDIO (מגיע בתצורת FIREWIRE וגם כ USB)

תעשו חיים ותעדכנו. אגב, בקרוב יוצג ב MP3CAR איזשהו פלאגין שעובדים עליו בערך שנתיים. הוא משלב EQ ל 8 ערוצים (במקור לקולנוע ביתי) ומציע RTA בזמן אמת תוך שהוא דוגם סמפלים מהמוזיקה הנשמעת ומתקן אוטומטית, כאמור, בזמן אמת. (הרעיון הוא תיקון אוטומטי, לדוגמא: ברגע שמישהו מתיישב בכסא הנוסע והרגל שלו חוסמת את הרמקול הפלאגין יפצה על כך.. לאן הגענו ? לאן ?)

...CASKA for life

פורסם

הגענו ליותר מדי גאדג'טים ופחות הנאה ממוזיקה:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו תרשה לי לתקן אותך יותר מדי גאג'טים בשביל שבסופו של דבר נהנה

יותר מהמוזיקה.

אין מה לעשות בשביל איכות צריך לעבוד, אחרת למה גם לך יש RTA יעודי

של TERMALAB, אני בטוח שעשית איתו לא מעט כיוונים גם אצלך ברכב:wink:

עדכון קטן, את כרטיס הקול של CREATIVE לא מצאתי בזאפ,

איך הכרטיס הבא?

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=727935

אלי

פורסם

אלי, הטרמלאב נכנס אלי לרכב רק לשם מדידות אספיאל. אני לא צריך ארטיאיי שיגיד לי מה אני שומע:)

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אלי, גם אני חושב ש RTA ברכב זה לקחת את העניין רחוק מדי ואם כבר, הפרוייקט שלי גרם לי לא מעט להרגיש שאני מתעסק יותר בצעצועים מאשר בלהנות מהמוזיקה. אני באמת מקווה שכשהכל יותקן אני ארגיש שזה היה שווה את זה.

בכל אופן, הכרטיס קול של קריאייטיב עדיין ביד 2 -

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2146388&SalesCatID=6&Code=d18122d4c149d4a2252051b2c0b1df92

אם הלינק לא עובד אז יש טלפון - 054-4787489, אביעד.

...CASKA for life

פורסם

אחלה דבר, במיוחד המתאם שאפשר לבנות לבד.

אבל תכלס כיוונים עושים לפי האוזן ולא לפי העין, לא תמיד הענות תדרים ליניארית היא נשמעת הכי טוב.

זה יכול לחסוך זמן בכיוונים אבל לדעתי לא יותר מזה.

פורסם

לפעמים בשביל להגיע להיענות לינארית ברכב אתה מוציא את הרמקול מהיכולות שלו.

גם עיוות זה סוג של לינאריות:p

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
אחלה דבר, במיוחד המתאם שאפשר לבנות לבד.

אבל תכלס כיוונים עושים לפי האוזן ולא לפי העין, לא תמיד הענות תדרים ליניארית היא נשמעת הכי טוב.

זה יכול לחסוך זמן בכיוונים אבל לדעתי לא יותר מזה.

הבעיה זה לא העין אלא זה שאתה לא מסוגל להגיע לשלמות רק לפי האוזן שלך

כאשר המחשב יודע להגיד לך מה חסר לך, ומה יש לך יותר מידי בכדי שאתה תדע איך המוסיקה צריכה באמת להשמע.

"למה התכוון המשורר" - זה המשפט הכי מתאים שיש...

כמובן שאחר כך אתה יכול להגיד לבד שאתה רוצה עוד טיפה מזה ועוד טיפה וההוא.

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

מסכים, אבל אפשר לדלג על הקטע של RTA, וללכת לעבר התוצאה הסופית. יותר זמן אבל אותה תוצאה. כי יש משהו מאד ספציפי שבן אדם שומע ואומר " זה הסאונד שלי, ככה אני אוהב אותו" למרות שזה לא מה שבדיוק הוקלט באולפן. והוא יגיע לתוצאה הרצויה עם RTA או בלעדיו.

• תוכן חדש...