Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

השאלות נשאלות עבור חבר שמחפש רכב חזק וקשוח שיתאים לכבישי רוסיה האיומים. מלכתחילה אני רוצה לציין שהרכב יובא מארצות הברית,כך שאני מאמין שמדובר על לומינה זהה לזו שנמכרה בארץ. עד כמה שרידה מערכת המתלים של הרכב?האם דלק 92 יתאים? האם המנוע המותקן בה הוא מנוע ה PUSH ROD? עד כמה התיבה רגישה להזנחה והאם היא אמינה באופן כללי?

הרכב הוא לומינה מודל 95 3100 סמק וגיר בין המושבים.

אבקש לא לכתוב על צריכת דלק, כי זה ממש לא משנה.

תודה

יעקב

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

כנראה הייתי צריך לשאול בקשר לקליאו VS איביזה טורבו:roll:

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

כשעבדתי בUMI ראיתי הרבה כאלה(ואין הרבה כאלה בארץ) וזה לא סימן טוב החלפנו גם כמה גירים ומנועים בתקופה יחסית קצרה!

לא הייתי אומר שזה אוטו אמין במיוחד.

פורסם

הלומינה אוטו מעולה, ברגע שלא מזניחים אותו.

הייתה לנו לומינה בבית שנסעה 430 אלף ק"מ על מנוע סגור וגיר סגור.

ויש לציין שנהגו בה כמו חמאסניקים :oops:

אגב,היא הייתה מנוע 3800 :twisted: ככה שאני לא יודע לגבי מנוע ה3100 אבל לדעתי הוא גם כן אמין- הוא משרת את היצרן תקופה ארוכה.

פורסם

תודה לעונים!

האם יכולה להיות נזילת שמן מראש המנוע כלפי חוץ(לפי מיטב ידעתי אם כבר יש נזילה אז של מים:roll:? ואם כן אז האם מדובר בסיפור רציני? כי לפי מה שהבנתי במנוע הפוש רוד לתקן נזילה זה לא עניין גדול(במידה והמנוע הוא באמת פוש רוד)?

ושאלה אחרונה:-): כיצד בודקים גיר אוטומטי? לפי מה שאני יודע לוחצים על הגז והברקס בו זמנית, והטורים אמורים לעלות עד לרמה מסויימת. האם כך הדבר?

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם
שלום חברים

אבקש לא לכתוב על צריכת דלק, כי זה ממש לא משנה.

תודה

יעקב

דווקא זה לא נורא כל כך...בשבוע שעבר לקחתי את הלומינה 3800 ltz שלנו לנסיעה ארוכה -צריכת הדלק הייתה כמו שמצויין בספר 1\11.5 .

Gn'f'R

פורסם

בשביל כבישי רוסיה אני ממליץ לך לבדוק את עיניין הקלירנס,מרווח גחון שם זה הוא הדבר הראשון והחשוב ביותר שמסתכלים כאשר קונים רכב.בנוסף לכך אם אתה מתכוון להביא רכב מארה"ב תקח בחשבון את המיסי יבוא החדשים שהכניס פוטין(כבר איאפשר להביא מכוניות בכמויות מגרמניה ויפן דבר שגורם נזק משמעותי לכול האזור האסיאתי של רוסיה) עיניין שעלול להפוך את העסק ללא משתלם.הרכב הנ"ל לא כול כך נפוץ בכבישי רוסיה תבדוק שיהיה לך חלפים זמינים ומכונאים שמבינים עיניין.

יש לך את האתר הזה :http://cars.auto.ru/ פה תמצא הכול החל מZAZ ועד מייבך.

ללומינה יהיה יתרון בכבישי רוסיה כי היא אמריקאית ופשוט תשוט על הכבישים.

ממליץ לך גם לבדוק את העיניין עם החבר'ה מכאן:http://www.freedomcars.ru/

תריץ חיפוש אצלהם בפורום ותשאל שאלות אני בטוח שיהיו שם אנשים שיתנו לך תשובה מפורטת יותר טוב מכול אחד מאיתנו כאן.

בנוסף לכך תבדוק טוב טוב את המס חובה שם שהולך לפי טבלה של כוח סוס ביחס לנפח לדוגמא רכבים עם הספק עד 100 כ"ס משלמים חצי יורו לסמ"ק,ורכבים עם הספק 100-150 כ"ס משלמים יורו עבור כול סמ"ק ורכבים מ150 כ"ס ומעלה משלים יורו וחצי עבור כול סמ"ק.

זה לא המחירים ניסיתי למצוא עכשיו לא מצאתי אני אחפש לך בכמה פורומים רוסיים אבל רק רציתי להראות לך את העיניין,תבדוק את זה אצלכם זה גם משתנה ממקום למקוןם(מוסקבה זה יקר להחריד הבירה הצפונית אולי טיפה זולה יותר.)

לינק בעיניין המיסים:http://www.luxurynet.ru/cars/1741.html

אגב אחת הדרכים להתחמק מהמס,דבר שלא מעט עושים אותו זה לרשום את הרכב על שם נכה כול שהוא או משתתף של מלחמת עולם 2(אני ידוע שזה לא נשמע טוב אבל בתרגום לרוסית זה נשמ הגיוני).

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...