Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פלג NGK, פיג'ו 205 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה קניתי סט בוקסות ואיתה קיבלתי בוקסה עמוקה לפירוק פלגים, בטיפול האחרון שבוצע לפני 5000 ק"מ החלפתי פלגים.

פירקתי פלג אחד וצילמתי אותו.

היה שמן על ההברגה של הפלג, על מה זה מעיד ? ואם ניתן לקבל מידע לגבי מצב המנוע אצלי מהפלג.

תודה לכל העונים.

DSC0266633.jpg

DSC02667333.jpg

HONDA CIVIC LS

פורסם

שלום רב.

שמן רק בהברגת הפלג,יעיד אולי על על נזילת שמן ממקור כל שהוא וחילחולו להברגה.(מכסה שסתומים?נשם?נשפך בטעות?)

על פניו נראה שהאלקטרודה שבפלג יבשה ונקיה משמן כך שלדעתי,טבעות הבוכנה,גומיות שסטומים,ואטם הראש,תקינים בצילינדר הזה.

{אם כי בהחלט לא חדשים מהניילון}

תגיד איך העז בסדר?

תודה.

פורסם

מוסרים לך ד"ש חם שתי העזים :-P.

ונכון הייתה לי נזילה רצינית באטם מכסה שסתומים ,טיפלתי בה , וזה היה כמובן אחרי שהחלפתי את הפלגים ,בגלל זה ישנו שמן על ההברגה.

האם כדאי להחליף פלגים בטיפול הבא כיאלו באוגוסט , עלו לי אז 40 ש"ח ,הרכב שלי עושה משולב 13 , ובין עירוני 15 , נדמה שהרכב שלי יעשה עד אז 8000 ק"מ לפחות ,שמן על ההברגה לא יפריע ?

HONDA CIVIC LS

פורסם

תודה.:lol:

אורך חיים אפקטיבי של הפלג,נקבע לפי הוראות יצרן,ורצוי להחליפו בזמן.

במיקרים בהם האלקטרודה לא תקינה (אכולה קצת בזווית כמו בתמונה 2),או פלג סדוק וכומה,חייב להחליף גם אם לפני הזמן.

ושמן רק בהברגה,לא יפריע כלל.

בהצלחה.

פורסם

כמה ק "מ הרכב עבר בעיר או מיחוץ לעיר עד שהפלגים הגיעו למצב זה ?

בראש האלקטרודה יש צבע לבן שמראה שהמנוע קצת מיתחמם לדעתי .

הרכב עם קרבורטור או הזרקה ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

שנת 97 כמובן הזרקה , ומותקן שעון חום ברכב, וברוך השם אין לי שום בעיה של התחממות ברכב שלי.

נוזל קירור איכותי , אוויר מנוקז מהמערכת, טרמוסטט תקין, וינטות מתפקדות כראוי, רדיאטור לא סתום, צינורות במצב טוב.

יש לציין כי קשקניתי את הרכב המנורה של המפלס של הנוזל+STOP נדלקו פעם, מיד עצרתי כיביתי את המנוע, חיכיתי עד שיתקרר והמשכתי את הנסיעה , כמובן לא היה חסר נוזל קירור במיכל העיבוי "התברר שהרדיאטור היה סתום" ,נוקה הרדיטור ומאז הבעיה נעלמה, ואגב הפלגים הורכבו לאחר המקרה הזה .

HONDA CIVIC LS

פורסם

נסה לנקות את הפלאגים עם ספרי לניקוי סעפות יניקה של BG.

הייתי מציעה לך לבצע אינפוזיה למערכת הדלק כדי לנקות את תא השריפה ואת גומיות השסתומים מפיח ושאריות שמן.

נקה גם את בית הפלאג אחרי הוצאתו עם הספרי שציינתי.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

החימום יכול להיות מינימלי ביגלל תערובת לא נכונה דלק אויר , או הצתה לא מכוונת,כמו כן נראה תערובת עניה לפי הפלג . גם אם שעון חום מראה טמפרטורה נכונה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...