Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תחמיא לעצמך. הגעתי לכאן הרבה לפניך והדמגוגיה הפאשיסטית שלך רחוקה מלהיות הדרייב שלי.

אם מה שאני כותב יעזור לשנות את צורת המחשבה של אלפית ממשתמשי הכביש - אולי יום אחד נגיע למצב בו טרחנים ובורים כמוך (כן, אפשר להיות בור ודמגוג עלוב גם אם אתה שולט (כביכול) בכמה שפות והיית באי אילו מדינות עולם שלישי) יזכו לבוז ולהתעלמות המגיעה להם.

פורסם
לפי שיטתך, כולם היו צריכים לנוע בהסעות המוניות או לשבת בתוך קופסה של מטר על מטר וחצי, באותו צבע, באותה צורה, עם אותם אביזרים, לנסוע באותה מהירות ולשמור על אותם מאפייני נהיגה.

.

זה לא מה שקורה בארץ?:lol:

פורסם
16 זה הגודל המקורי של ה600 טורבו, 17 אינץ' מתאים יופי לTI ולא צריך להחליף כלום, מה גם שהקוטר הכללי לא משתנה בגלל החתך הנמוך אבל בארץ כמו בארץ ...

תבדוק מידת קוטר של הצלחות דיסק, את המוטות מקדימה את הבושינגים ואז תוכל להכריע מה ההבדל בין שני הרכבים, ב200 וב25 אין את אותם הקטרים של הבושינגים מקדימה הצלחות לא אותן הדבר, בMG ZR 160 זה בכלל 282M"M ולא 262 ויש עוד כאלו הבדלים אחרים.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

שמר התגובה הראשונה שלך הרגיע אותי מאוד, לרגע חשבתי שאני לבד בעסק הזה.:wink:

ואלעד מה שתיארת, זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות.

הכוונה שלי היא להשתדרג, אבל בשביל להשתדרג צריך כסף.

לגבי להשתרג וללכת אחורה אז תקשיב לזה, חבר טוב, יותר נכון הבוס שלי מעוניין למכור את האלפא שלו ונחש מה אלפא 75 TS. ניהול מנוע עצמאי, 180 סוסי פוני, סט קפיצים בולמים של קוני.{גם לו קשה מאוד להיפרד ממנה האמת הוא לא פירסם אותה עדיין}

בקיצור הרכב מטורףף עד לרמה שצריך להתאמץ בשביל לצאת מהמקום ישר ולא עם התחת בנתיב השני.

הוא גם מעוניין למכור את הרכב, מכיוון שקנה אלפא 156 {2.5ל ידנית}

וקצת קשה שלא להתפתות לקנות את זה, אבל מצד שני יש את נושא נהיגה ברכב ביום יום.

המזגן הורד בשביל להפחית משקל, אפילו המצבר מאחורה.

הרכב רועש מאוד, צנרת פתוחה מהסעפת עד הסוף.

בקיצור אם הייתה לי אופציה להחזיק רכב שני, זה בוודאות היה זה.

אבל מכיוון שאין, אז צריך לוותר עם כל ההנעה שהרכב הזה נותן.:wink:

לאחר הסיפור שלי, ניראה לי שאני יפרסם את הרכב עכשיו.

נבדוק התענינות של אנשים ועד שיבוע האדם הנכון, נחליט אם למכור או לא.

בטוח זה לא יהיה מהר, אז יש לי קצת זמן.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני מדבר על ה600 לא על ה200 ולא על ה25\ZR.

תבדוק מידת קוטר של הצלחות דיסק, את המוטות מקדימה את הבושינגים ואז תוכל להכריע מה ההבדל בין שני הרכבים, ב200 וב25 אין את אותם הקטרים של הבושינגים מקדימה הצלחות לא אותן הדבר, בMG ZR 160 זה בכלל 282M"M ולא 262 ויש עוד כאלו הבדלים אחרים.

מאור שיהיה לך בהצלחה אם זה מה שהחלטת .

Peugeot 208GTI

פורסם

מאור, אני ממליץ לך בחום לפרסם את הרכב.

יש לי הרגשה שתקבל בום שלא תאמין.

אנשים שייצחקו למחיר שאתה מבקש ואלו שכבר יבואו לראות יחשפו לך בציציות ויעליבו לך את הרכב.

אני חושב שאחרי זה אתה תגיע הרבה יותר מפוכח ליום שבאמת תרצה למכור.

תפרסם, רק בשביל הספורט.

פורסם

יאללה בשביל הספורט{פורסם:crazyeyes} אבל זה עדיין לא אומר שאני ימכור.

לא רשמתי מחיר, מה אתה אומרים לרשום או לא?

אם כן, אני חשבתי על 20K אפילו קצת יותר 20-22K , שזה בקושי חצי מההשקעה.

פורסם
אני מדבר על ה600 לא על ה200 ולא על ה25\ZR.

מאור שיהיה לך בהצלחה אם זה מה שהחלטת .

וואלה יעקב למען האמת אני לא מכיר את ה600 כמו שאני מכיר את סדרה 200.

ב200 אין בורג שאני לא מכיר או יודע מה לעשות איתו כשצריך בשביל לסדר את הרכב

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

פרסם מחיר- זהו סינון ראשוני מצויין ויוריד ממך כל מיני מחפשי מציאות בשקל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אין לי מושג מה אתה עושה בפורום של חובבי רכב.

כל עוד אתה מתייחס למכונית בתור חתיכת פח, ובטוח שהשיקולים של המהנדסים במפעל הם לתת לך את הטוב ביותר, ברור שתהיה נגד כל שיפור וברור שהנאה מהנהיגה (גם בצורת מהירות) רחוקה ממך והלאה.

כלי רכב (מכונית/אופנוע וכו') הוא אחת המכונות הבודדות שהמציא המין האנושי אשר מסוגלת לייצר באדם רגשות, יש כאלה שנשבעים שהמכונה גם מחזירה רגש (למרות שהגיונית זה לא נכון, בכ"ז יש לא מעט המשוכנעים בכך).

עובדה היא שכלי הרכב מסוגל לייצר התרגשות, פחד, קנאה, אהבה ועוד. עובדה היא שאנשים בכל העולם מוכנים להשקיע הרבה כסף במכונה ולשנות את מאפייניה תוך שהם יודעים מראש שההשקעה לא תחזור אליהם באופן חומרי.

לפי שיטתך, כולם היו צריכים לנוע בהסעות המוניות או לשבת בתוך קופסה של מטר על מטר וחצי, באותו צבע, באותה צורה, עם אותם אביזרים, לנסוע באותה מהירות ולשמור על אותם מאפייני נהיגה.

מכונית (או כלי רכב אחר) הם אחד הביטויים היותר מובהקים של האינדיבידואליות ושל היותו של האדם יצור אינטליגנטי. נכון הוא שחלק מהיצורים האנושיים עושים שימוש לרעה ביכולת הביטוי הזו - אבל כאן בדיוק נכנס תפקידה של מערכת החוק והאכיפה (כל עוד היא נמצאת במטרה לשמור על הסדר ולפעול לטובת הכלל, ולא כאמצעי גביית מיסים).

די ברור שצורת המחשבה החשוכה שלך מובילה לרצון לכפות על אחרים להתנהג כמו רובוטים קטנים מפס הייצור, ולא כאנשים חופשיים. לבטח אתה גם חושב שעל המין האנושי גם לזיין אך ורק כדי להתרבות, או ללמוד בכל בתי הספר את אותה תורה, להצביע לאותה מפלגה ולהתלבש עם אותם בגדים (מדים?).

אתה כמעט מעורר את רחמיי, עד שאני נזכר במקומות אחרים בהם צורת מחשבה כמו שלך הייתה השלטת. :?

אגב, אהבה למכונית לא מתבטאת רק ב"שיפורים". יש לי מכונית שעומדת כבר הרבה שנים ומחכה לתורה בשיפוץ. היא מגיעה ביום טוב ל-80 קמ"ש, בירידה. יכולתי מזמן למצוא לה קונה, לחתיכת הברזל, אבל משום מה יש לי רגש אל ערימת החלודה הזו. לא מצפה ממך להבין.

אנשים שבאמת מחפשים להבדיל את עצמם מהעדר , לא יבחרו במוצר צריכה המוני שמיוצר על פס נע כדי להגדיר את עצמם כי מוצר צריכה המוני לא יוכל להגדיר את המורכבות והיחוד שלהם ולא יעזור כמה ג'אנטים , נעליים, רצועות פלפון, משקפי שמש או קונדומים בטעמים העדר ישים על עצמו עדיין בהסתכלות אובייקטיבית הם כולם בסופו של דבר זהים ומשעממים ונוסעים ומתלבשים באותה הקופסה או אריג סינטתי וחסר רגש שילד בן 10 במדינה ענייה תפר.

אינדיבודאליזם תרבות מוטורית הם לא שני דברים זהים וההשתלחות הפשיסטית שלך היתה לא במקום.

אני לא מחפש להבדיל את עצמי ולהגדיר את עצמי דרך הבחירות השיגרתיות והמשעממות שכה שכיחות בתרבות המנוונת של היום , שמתבטאת באיך נראה הג'אנט על הרכב שלי או איך נראים האריחים החדשים באמבטיה שלי, לא יכול להיות לי אכפת פחות ! ועדיין אחד הסיפוקים הגדולים שאני יכול למצוא זה לתקוף פניות ולמצוא את הגבולות של רכב .

"You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world"

Tyler Durden 1999

פורסם
אנשים שבאמת מחפשים להבדיל את עצמם מהעדר , לא יבחרו במוצר צריכה המוני שמיוצר על פס נע כדי להגדיר את עצמם כי מוצר צריכה המוני לא יוכל להגדיר את המורכבות והיחוד שלהם ולא יעזור כמה ג'אנטים , נעליים, רצועות פלפון, משקפי שמש או קונדומים בטעמים העדר ישים על עצמו

אם אחד מתוך 100 ישים על האוטו ג'נטים מגנזיום, אז הוא יבלוט מהעדר. אם 99 מתוך 100 יעשו זאת, הם יהיו העדר, והאחד הנותר הוא יהיה ייחודי.

אם 80 איש מתוך 100 יאזינו למוזיקת MTV וה-20 הנותרים יאזינו לרוק מתקדם, אז הם יבלטו, אם 80 יאזינו לרוק מתקדם וה-20 יאזינו ל-MTV אז אלה שיאזינו ל-MTV יהפכו להיות השוליים של החברה.

בקיצור, מי שמייחד את עצמו מהעדר, הוא זה שלא עושה מה שהעדר אוהב לעשות, עושה מה שלא באופנה. אם הרוב יעשה את אותו הדבר, אז אותו אחד שהיה קודם שונה ומיוחד והפוך חלק מהעדר.

"אופנת העדר" היא פונקציה של מה שהרוב עושה.

נ.ב. לאלה שמנסים לכפות את ההיגיון שלהם על פותח השירשור - שיעשה מה שבא לו.

נ.נ.ב. לפותח השירשור - למכור את הרכב לא יעזור לך, כי אחר כך תקנה רכב אחר, והמחלה תמשיך. חפש פיתרון אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הרכב הבא שאני יקנה,כבר יבוא עם כל התוספות שאני מעוניין בהם.

סט אפ של בולמים קפיצים ספוטיבים,מגדש טורבו,הנעה כפולה,אז אתם כבר יכולים לנחש איזה רכב זה.

אבל כמובן שצריך לחסוך עוד כסף.

אם היה לי את המנוע שאני מעוניין בו,בחיים לא ההיתי מוכר את הרכב שלי.

אבל מהסיבה שאין לי ולהשתיל אחד יעלה און תועפות וגם סיפור לאשר אותו,אז אני מעדיף לקנות משהוא מוכן.

טוב לעניין היום,עשיתי טעות גדולה שלא רשמתי מחיר,עכשיו כבר שיניתי את זה.

הרגשתי היום כמו מדריך בקיטנה.

דווקא החברה מהגדה,מתעניינים יותר ולא נבהלים יש מהמחיר:|.

שבת שלום

מאור8)

• תוכן חדש...