Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב בין 20K ל- .25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל הרכבים שיש, אני די מבולבל.

אני מחפש רכב קטן, אך נוח. רכב חסכוני, אך מהנה.

מה הכי מומלץ (חיסכון בדלק, הנאה מנהיגה וכו'.)?

אני יודע על:

סקסו של סיטרואן. (אבל, החשש מהצרפתיות.)

קליאו של רנו (שוב, צרפתית.)

פונטו של פיאט (חשש מרכבים ישנים מדי שדורשים הרבה טיפולים.)

סוויפט של סוזוקי (אין לי מילים רעות. רק שהיא משעממת.)

פולו של פולקסווגן (טיפולים יקרים?)

גולף של פולקסווגן (כנ"ל)

206 של פיג'ו.

אשמח לדעתכם ועזרתכם.

פורסם

וגם לא מהנה או נוח במיוחד.

אין ברירה, בתקציב כזה לא תוכל לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. תיהיה חייב להתפשר על משהו, וכל אחד מהרכבים שציינת מציע פשרה כזאת או אחרת בסדר העדיפויות שלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לאחי הגדול יש פונטו(04), ואני חייב להגיד שהרכב ממש נוח. גם כנהג וגם כנוסע.

מה גם שאני חושב שהוא לא אוכל הרבה דלק. האוטו שלו שווה היום בערך 30, לך כמה שנים אחורה(01? 00?) ואני מאמין שתמצא רכב שיכנס לתקציב שלך.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם
וגם לא מהנה או נוח במיוחד.

אין ברירה, בתקציב כזה לא תוכל לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. תיהיה חייב להתפשר על משהו, וכל אחד מהרכבים שציינת מציע פשרה כזאת או אחרת בסדר העדיפויות שלך.

יש לך המלצה ספציפית?

העדיפות, לפחות כרגע, היא חיסכון. (סטודנט, אין לי הרבה אפשרויות...)

פורסם

אם הדגש הוא על חיסכון ועלויות אחזקה נמוכות אז הסוויפט היא אופציה טובה, אבל היא ממש לא מהנה לנהיגה, נוחה או מודרנית במיוחד. מדובר במכונית פשוטה ומיושנת.

הפונטו ספייס מספקת שילוב לא רע של עלויות אחזקה סבירות, תצרוכת דלק טובה, נוחות נסיעה טובה וקמצוץ של הנאה מנהיגה. בתקציב שלך אפשר למצוא אחת לא רעה בכלל ולדעתי זאת אופציה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...