Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודה לכם אם תעשו לי סדר בבלאגן שיש לי בראש . אני מחפש רכב בתקציב של 35-40 א אלףשח וראיתי שיש מלא המלצות ואי המלצות על כל מיני דגמים ולכן אשמח לכיוון והדרכה למה הכי מתאים לי

אני מחפש רכב : אוטומט , אמין ללא אחזקה יקרה מידי ושנתון יחסית חדש וכרגע יש לי בראש איזה 6-7 דגמים שנראים לי כאופציה .

לנטיס - 2002

אמפרזה - 2002-2003

פביה - 2003 -2004

פולו - 2002-2003

פונטו אוטו' - 2004

אקסנט -2002 -2003

אלמרה - 2001 -2002

אודה לכם על עזרתכם תודה רבה

פורסם

הי,

אני הייתי הולך על רכב משנתון מתקדם ככל הניתן אם עיקר הדרישה היא אמינות.

כמובן שיש למצוא רכב פרטי גם בהווה וגם בעברו שעבר בדיקה ונמצא תקין.

הפונטו חסכונית מאוד ומאובזרת ומהשנתון המתקדם ביותר ואני הייתי הולך עליה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אבל אמינות זה צד אמין אצל פונטו ? מה שחשוב לי זה רכב אמין בלי תקלות חשמל, הבנתי שבפונטו יש בעיות חשמל ?

אם לא הפונטו מה עוד מומלץ מהרשימה ?

פורסם

האלמרה והלאנטיס אמינות יחסית, אבל הן בקטגוריה אחת מעל והן גדולות יותר.

פונטו טובה ושמורה לא תסבול מבעיות חשמל מיוחדות, למעט אולי ההגה החשמלי אבל זאת תקלה נדירה יחסית וחד-פעמית.

אם אתה זקוק למכונית קטנה ולא למשפחתית אז גם הפאביה או דייהטסו YRV יכולות להתאים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תבדוק פולו קלסיק , אין בעיות חשמל, אמינה וחסכונית, יש גם בגז לא רע

פאסאט 1800 2000 , מגאן2 2006 , פולו קלסיק 2001 ,

גולף 2001

מזדה 323F 2001

• תוכן חדש...