Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה אני מכיר את ההונדה 5ד' ולדעתי אני חושב שהיא לוקחת ומחזק את לכ מה שאמרו על ההונדה בקשר לאיכות ולמנוע.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בטיחות :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3690056,00.html

גולף מצטיינת גם מול אקורד וA4... :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3687662,00.html

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254997&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3

היתה כתבה מאוד גדולה בידיעות אחרונות של הTSI מול סיויק 1.8 מול לנסר 1.8 וI30 2.0 :

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/26013242.JPG

שים לב גם לסחירות עתידית , בטיחות ,איכות , צריכת דלק , האמוציונאלי שלך ולאן אתה חותר..

תתחדש:-).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

נהגתי על הלאנסר ואני הרגשתי שההונדה יותר זריזה והשילוב מנוע- גיר הרבה יותר טוב, מרגיש יותר כוח מאשר בלאנסר.

וההונדה לדעתי עדיפה מרוב הבחינות כמו מנוע, תא נוסעים, נוחות.

גם במגזין "אוטו" המנצחת היתה ההונדה.

פורסם

מישהו יכול להביא לי קישור למבחן של הגה שבה הסיוויק מנצחת ?

כי אני מכיר רק השוואה אחת שנעשת בארץ בינהם וכבר הבאתי קישור.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

חשוב לקחת בחשבון שהסיוויק סדאן והסיוויק האצ'בק הן מכוניות שונות המבוססות על פלטפורמה שונה (אפילו המתלים שונים, קורת פיתול פשוטה בהאצ'בק אל מול עצמות עצה מתקדמים יותר בסדאן).

עוד קצת מבחנים רלוונטיים: סיוויק סדאן, לאנסר האצ'בק (לפחות נראית שונה ומיוחדת), סיוויק האצ'בק.

דרך אגב, פורסם לא מזמן באוטו מבחן מצויין שהשווה באופן ישיר בין הלאנסר 1.8 לסיוויק. חבל שלא העלו אותו לאתר.

פורסם
היי חבר'ה,

בהתחלה בחרתי בפולקסווגן גולף, אבל ראיתי המון ביקורות רעות לגבי האמינות של פולקסווגן, והבנתי גם שהיבואן לא נותן שירות מספק....

בשום כתבה אף אחד לא מתייחס לדברים האלה (וברור למה :-)). ישנם אנשים, שלשירות ואמינות יש משקל לא מבוטל בשיקולי רכישת רכב.

בקשר למבחן סיוויק האצ'בק ב"אוטו", צריך לזכור שהוא נעשה על הדגם 2006 ובעיקר תחת השפעה של המחיר המופרז של 182000 ש"ח.

פורסם
נכון, אבל לפי הבנתי אין שינויים מכניים ברכב בגרסה מתוחת הפנים של 2009.

לקחתי את הסיביק לנסיעת מבחן: קודם כל הגיר אוטומטי רגיל, ומגיב טוב בסל"ד נמוך, וגם לא הרגשתי ש"נוחות הנסיעה הלקויה" כפי שרשום בכתבה - יכול להיות שהמתלים כוונו מחדש, או שנסעתי בכביש טוב מידי :?, אהה כן, וגם מידת צמיגים בדגם ספורט היא: 225/45 R17 :-) , למרות שלאנסר עדיין הקוטר גדול יותר 215/45 R18

gil_a: כמו שאני מבין זו הלאנסר שלך בתמונה, ספר למה בחרת אותה, מה היו התכונות שעניינו אותך ובין אילו מכוניות התלבטת. האם נתקלת בבעיות כלשהן מאז הקנייה?

לפי הכתבות הבנתי שהגולף בטיחותית יותר, או אם לצטט את אחת התגובות ב-YNET "פולקסווגן גולף 5 כוכבים 97% הגנה על מבוגרים!!!!!! אפשר לנהוג בעצימת עיניים" :-D, אבל מה עם אמינות? בעלי גולף איפה אתם ??

פורסם

אתה תועה, ב2009 הוסיפו גיר אוטומטי (רובוטי במבחן). ובתור אחד שעשה ברכב קצת יותר מחצי יום, אני יכול להגיד שכול הכתבה היא מגוחכת (אם לא להגיד יותר). הכותב שכח לרגע שמדובר ברכב משפכתי קומפקטי, קצת יותר זריז וחזק מהמקובל לקטגוריה הזאת בארץ, ולא באוטו ספורט. כמו שאר המתחרים מוזכרים כאן.

TVCooL

"אמינות" זה מילת גנאי בפורום הזה :-)

פורסם
גיל, זה דבילי שכל הזמן אתה מחזק את הלאנסר מי ישמע למה? וזה מאחור בשם עומר מחזק את מה שאתה אומר שזה עוד יותר דבילי.

יניב

הוא מחזק את הלאנסר כי היא לא נופלת מהסיוויק ואפילו עדיפה ממנה. אין לך את האוטו ונראה ממה שאתה כותב שאתה לא יודע עליו הרבה אז פשוט תחסוך את זה מאיתנו.

to finish first first you have to finish

פורסם

אני סומך על המבחנים של אוטו יותר מכל מגזין אחר, תמיד מצאתי אותם רלוונטים ומאוד קרובים לתחושתי האישית בכל מכונית שנהגתי.

פורסם
אתה תועה, ב2009 הוסיפו גיר אוטומטי (רובוטי במבחן).

...

הכותב שכח לרגע שמדובר ברכב משפכתי קומפקטי, קצת יותר זריז וחזק מהמקובל לקטגוריה הזאת בארץ, ולא באוטו ספורט. כמו

אתה צודק, שכחתי מנושא הגיר, למרות שאישית ברוב המקרים אני מעדיף רובוטי טוב על אוטומטי טוב.

בסה"כ דיברו על כך שהרכב לא מגבה את המראה הספורטיבי והדינאמי עם יכולת אמיתית. מכונית לא צריכה להיות מכונית ספורט טהורה בשביל להיות מהנה לנהיגה, דינאמית או כייפית בסיבובים.

פורסם

הגולף שלי (TSI 140) מסיימת שנתיים אוטוטו. לא היו בעיות אמינות.

אני בדרך לרכישה חוזרת, אם רק הייתי יודע להחליט מה. מה שכן, בטוח שיודבק לו (או להם) TSI על הזנב ;-)

לגבי אמינות ושירות הונדה, אני מציע לקרוא את השרשור של הבולמים הפגומים ועל מסכת הייסורים שהעביר היבואן את בעל הרכב... נראה כאילו הם למדו היטב מצ'מפיון ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בסה"כ דיברו על כך שהרכב לא מגבה את המראה הספורטיבי והדינאמי עם יכולת אמיתית. מכונית לא צריכה להיות מכונית ספורט טהורה בשביל להיות מהנה לנהיגה, דינאמית או כייפית בסיבובים.

כותרת אומרת את הכול : "הונדה סיוויק האצ‘בק – הקלות הבלתי נסבלת של העיצוב". עדיף שהיה סוקר את תצוגות האופנה :-)

אני אישית מאוד נהנה מנהיגה ברכב.

לגבי אמינות ושירות הונדה, אני מציע לקרוא את השרשור של הבולמים הפגומים ועל מסכת הייסורים שהעביר היבואן את בעל הרכב... נראה כאילו הם למדו היטב מצ'מפיון ;-)

לא, יש להם עוד הרבה מה ללמוד http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3680331,00.html :-)

לי פתרו את הבעיה בלי התערבות של בית משפת :-)

• תוכן חדש...