Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לקחתי את הסיביק לנסיעת מבחן: קודם כל הגיר אוטומטי רגיל, ומגיב טוב בסל"ד נמוך, וגם לא הרגשתי ש"נוחות הנסיעה הלקויה" כפי שרשום בכתבה - יכול להיות שהמתלים כוונו מחדש, או שנסעתי בכביש טוב מידי :?, אהה כן, וגם מידת צמיגים בדגם ספורט היא: 225/45 R17 :-) , למרות שלאנסר עדיין הקוטר גדול יותר 215/45 R18

gil_a: כמו שאני מבין זו הלאנסר שלך בתמונה, ספר למה בחרת אותה, מה היו התכונות שעניינו אותך ובין אילו מכוניות התלבטת. האם נתקלת בבעיות כלשהן מאז הקנייה?

לפי הכתבות הבנתי שהגולף בטיחותית יותר, או אם לצטט את אחת התגובות ב-YNET "פולקסווגן גולף 5 כוכבים 97% הגנה על מבוגרים!!!!!! אפשר לנהוג בעצימת עיניים" :-D, אבל מה עם אמינות? בעלי גולף איפה אתם ??

התלבטתי בין ההונדה סיוויק ובין הלנסר מה שרציתי זה: יופי, בטיחות, כוח , אוטו עם באגז' גדול מכיוון שהאוטו משמש את המשפחה להרבה טיולים. ההונדה ענתה רק על הדרישה לכוח כל השאר היא נפלה. ב151,000 שקל שזה הדגם המאובזר(של הסיוויק) אני יכול להביא מאזדה 6 שזה כבר ליגה אחרת. רציתי אוטו בסביבות ה130 אלף (עם לפחות ג'נט ), הלנסר הציע באגז' גדול, בטיחות, כוח ואיבזור כמו בקרת שיווט צ'צגר וג'נטים. מאז שקנית את האוטו אני מאוד מרוצה לפני כמה ימים שלחו מכתב מחברת מיצובישי ואמרו שבמקום 15,000 לטיפול עכשיו זה עולה ל20,000 לטיפול כדי להוזיל עלויות. שולחים לי שטיפות חינם פעם בחודש בקיצור,לקוח מרוצה.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין למה היבואן החליט ככה פתאום להאריך את תקופת הטיפולים.

לא שמעתי על זה במיצובישי בחו"ל.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
מעניין למה היבואן החליט ככה פתאום להאריך את תקופת הטיפולים.

לא שמעתי על זה במיצובישי בחו"ל.

אני מעריך שסקרים שהם ערכו במוסכים שלהם הביאו למסקנה שעוד 5K ק"מ לא מהווים בעיה עבור הרכב.

סה"כ לא מדובר בנתון חריג, מרווח הטיפולים ברנו הוא 20K ופיז'ו סיטרואן 30K...אז אם הם יכולים, גם יפנים יכולים :-).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
התלבטתי בין ההונדה סיוויק ובין הלנסר מה שרציתי זה: יופי, בטיחות, כוח , אוטו עם באגז' גדול מכיוון שהאוטו משמש את המשפחה להרבה טיולים. ההונדה ענתה רק על הדרישה לכוח כל השאר היא נפלה. ב151,000 שקל שזה הדגם המאובזר(של הסיוויק) אני יכול להביא מאזדה 6 שזה כבר ליגה אחרת. רציתי אוטו בסביבות ה130 אלף (עם לפחות ג'נט ), הלנסר הציע באגז' גדול, בטיחות, כוח ואיבזור כמו בקרת שיווט צ'צגר וג'נטים. מאז שקנית את האוטו אני מאוד מרוצה לפני כמה ימים שלחו מכתב מחברת מיצובישי ואמרו שבמקום 15,000 לטיפול עכשיו זה עולה ל20,000 לטיפול כדי להוזיל עלויות. שולחים לי שטיפות חינם פעם בחודש בקיצור,לקוח מרוצה.

יש לך את הדגם ספורט? ואם כן איך קיבלת צ'אנגר?

to finish first first you have to finish

פורסם
יש לך את הדגם ספורט? ואם כן איך קיבלת צ'אנגר?

אכן יש לי את הדגם ספורט,הסוכן אמר שהגיעו בטעות כמות גדולה של צ'יצר ופנסי ערפל והוא מוכן להביא לנו כצ'ופר אבל ראיתי בכל דגמי הסופרט פנסי ערפל, אני מניח שזה סתם גימיק ושזה בא עם כל דגמי הספורט! בכל מיקרה בקבלה על האוטו היה כתוב תוספת צ'אנגר ופנסי ערפל=ס ש"ח הוא אמר שזה תוספת בסה"כ 6,000 שקיבלנו מתנה. את האמת רק הסוכן יודע.:-o

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

היתה כתבה מאוד גדולה בידיעות אחרונות של הTSI מול סיויק 1.8 מול לנסר 1.8 וI30 2.0 :

http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles_2/26013242.JPG

שים לב גם לסחירות עתידית , בטיחות ,איכות , צריכת דלק , האמוציונאלי שלך ולאן אתה חותר..

תתחדש:-).

"גדולה מאוד"... ממש.

קראתי את הכתבה הזאת, היא מגוכחת.

שמתי לב שנוח לך לתת קישורים למבחנים שבהם הגולף מנצחת.

נראה לי ששכחת להפנות את אנשים לגיליון 276 של "אוטו" ששם הדברים מעט שונים.

שם נערכה השוואה בין ה-C4 1.6T לגולף TSI 122 וה-C4 ניצחה.

פורסם

אתה מדבר על הכתבה בה הגולף ניצחה ובסוף עיניין המחיר נכנס וטענו כי הסיטרואן עדיפה מבחינת מחיר??

מעניין מה יקרה בזמן המכירה , האם הפער בקניה (לרעת הגולף) ישאר או יתהפך לו בעת המכירה - אני יודע את התשובה.. השאלה היא האם אתה יודע את התשובה... :idea:

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

וואלה, כל הכבוד לפולקסווגן! מצליחים למכור מכונית ב-161 אלף ש"ח (בזמן המבחן היא עלתה 156 אלף ש"ח, היום המחיר עלה) שיותר טובה בכמה סעיפים ממכונית שעולה 134 אלף שח (דאז 130 אלף ש"ח).

מה לעשות שיש כזה דבר שנקרא תמורה למחיר, הפרש של 25 אלף שח זה ממש לא מעט בשביל לא הרבה יותר (ואפילו פחות).

ב-161 אלף ש"ח שבו נמכרת הגולף ג'נריישן אפשר כבר לעלות קבוצה ולקנות סקודה סופרב 1.8 (או פורד מונדיאו לצורך העניין)!

להזכירך- הבוחנים העדיפו את יחידת הכוח של הסיטרואן, ההתנהגות שלה הייתה טובה בהרבה, נוחות הנסיעה עדיפה והיה לא פחות אבזור!

לגבי ירידת הערך.

פתחתי את גיליון אפריל 2006 של מגזין אוטו ומצאתי שתי מכוניות במחירים זהים של 147 אלף שח.

סיטרואן C4 2.0 ופולקסווגן גולף 1.6FSI 115.

בדקתי במחירון יצחק לוי את מחיריהם וההפרשים היו עצומים!!!!!

הגולף שווה כיום כ-79,000 ש"ח וה-C4, תחזיקו חזק כמה היא נפלה לעומת הגולף....78,000 ש"ח.

פולקסווגן באמת מחזיקים את המחיר שלהם הרבה מעל כולם.

פורסם

ההבדל הענק הוא מה קורה במכירה האמיתית ולא במחירון של לוי יצחק..

אני מזמין אותך יום אחד לשבת ולשמוע את העסקאות שנסגרות בט.אין או לנסות למכור C4 במחיר מחירון .. קח את הזמן...

פורסם

עומר, אתה צודק, יותר קשה למכור C4, אבל אם יש הבדל של 27 אלף שקלים בין השתיים אז קודם כל אתה חוסך את אותם 27 אלפים, ומעבר לכך גם ההפרש הזה יישמר בין השתיים אחרי 3 שנים, ואפילו אם את הסיטרואן תמכור ב-7 מתחת למחירון, עדיין תחסוך 20 אלף שקלים ויותר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ומה לגבי הגולפים, האם הם נמכרים במחיר מחירון? האם להם יש שוק חזק ואתה יכול להבטיח הבטחות ולתת ערבות בכתב לגביהם בעת המכירה?

C4 עוד לא ניסינו למכור, אבל C5 כבר מכרנו כ-5K מעל המחירון.

ומה לגבי הביטוח, האם הביטוחים הזולים יותר של הסיטרואנים לא מחזירים את התמורה באופן מסויים?

גם החלקים של ה-C4 יותר זולים מחלקים של גולף (נו...צ'מפיון).

פורסם

כן , גולף נמכרת במחיר מחירון ! כמו גם מזדה 3 או לנדקרוזר לשם הדוגמא..

אני רואה את זה בכל עסקת ט.אין ויש הרבה כאלו..

אל תשכח את שוק הליסינג שמוכר C4 במחירי זנות (בעקבות כך שקיבלו עליהם הנחות עתק בקניה..). ועכשיו מוכרים אותם במחירים ביזיוניים עם הבטחות וטיפולים ומה לא כמשומשת..

לגבי מחירי חלקים - סליחה , במקרה לאחי יש C5 ואבי היתה סיטרואן והיום יש לו גולף - מצטער לבשר לך שהגולף יותר זולה בטיפולים ובחלקים מנסיון!!

ביטוח יותר זול?? לא בדקתי אבל לא נראה לי שיש הפרש משמעותי.

רס"ן שמועתי מחפש אותך...

פורסם

לגבי מחירי חלקים - סליחה , במקרה לאחי יש C5 ואבי היתה סיטרואן והיום יש לו גולף - מצטער לבשר לך שהגולף יותר זולה בטיפולים ובחלקים מנסיון!!

חוץ מזה שהמשפט הזה באמת נראה מונפץ וכאילו הוא שלוף מהמותן...

את ה-C5 תשווה לפאסאט ואת ה-C4 לגולף ואל תשכח מרווחי טיפולים וזמן אחריות.

בקשר למחירי ביטוחים, ההפרש בהחלט קיים.

פורסם

Xenon, בחייך. אתה משווה את ה- C4 לגולף? תאמין לי שניסיתי להתחמק מרכישת גולף ככל הניתן. בדקתי הכל. כולל C4. כולל 308. תראה לי כיצד ה- C4 בכל מתקרבת לגולף מבחינת האבזור, או נוחות/בהירות השימוש. סאן רוף? לא ב- C4. מסך מגע וצ'ינג'ר? לא ב- C4. נוחות? בחייך, אין מה להשוות לכסא של הגולף.

עוד לא רכשתי את הגולף, כי באמת היא היקרה. ובמשפחתי יש בכלל דיון אם לקחת רכב אחד או שניים, ואז אם שניים איזה (למשל, אני יכול להגיד שה- A3 והאוקטביה, מועמדות רציניות. אפילו הלאון FR. אבל C4? בחייך. אפילו אשתי, שלא מבינה ברכבים יותר מידי, עשתה סיבוב ב- 308 ודיווחה שהיא לא נוסעת חלק כמו הגולף, ומרגישה פחות זורמת. מצד שני, בהחלט לטעמה וגם לטעמי יפה יותר מבפנים. יש כמובן חוסר במיזוג לנוסעים מאחור, ולנו זה חשוב. לכל אחד השיקולים שלו, אבל הרכבים לא באותה ליגה. שוב, אני מסכים שהגולף יקרה. אבל היא גם נותנת יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

על איזו 308 נסעת שאין בה יציאת מיזוג מאחור?

עריכה : לא מנסה להשמע תוקפני או משהו בסגנון, פשוט ההורים שלי הם בעלים של 308 ברמת גימור ComfortPack ולבקרת האקלים שם יש יציאה מאחור, ועד לפני כמה שבועות זאת הייתה רמת הגימור הבסיסית.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...