Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט לא ברור לי כיצד מי שיש לו נסיון כ"כ רב בכבישים ויש להניח גם מוצא עצמו לעיתים מניד ראש לחוסר מיומנותם של הנהגים האחרים, שחלקם לפחות אינו מנוסה כמותו, מרשה לעצמו לסמוך על נסיונו וכישוריו אלו שיוציאו אותו מצרה.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמרתי - חוסר מזל בצד. עם מחשבות כאלה עדיף לנסוע בתחבורה ציבורית - יותר זול והרבה יותר בטוח.

לא. עם מחשבות כאלה צריך לשאוף לרכוש את הרכב הכי בטוח שאפשר. בייחוד באותה קטגוריה או אותו מחיר.

emotion of motion

פורסם
לא. עם מחשבות כאלה צריך לשאוף לרכוש את הרכב הכי בטוח שאפשר. בייחוד באותה קטגוריה או אותו מחיר.

זאת אמרת שלא משנה אם הרכב "באותה קטגוריה או אותו מחיר" הוא הכי עגלה, הכי לא אמין, הכי זללן דלק ונראה כמו סוסיתא 1958, העיקר שיהיה לו 25 כריות אוויר, ESP ו5 כוכבי NCAP עם 99% בהגנה על מבוגרים, ילדים, חולים, נכים והולכי רגל?

פורסם

נו, מיקי, אתה הרי מבין למה אלכס מתכוון.

עדיפות 6 כ"א על 4; עדיף רכב עם ESP מאשר בלי; עדיף ציון גבוה במחבן ריסוק מאשר נמוך.

במיוחד כאשר התמורה כ"כ דומה. אף אחד בשרשור הזה לא השווה סוסיתא לרולס רויס, אלא דגמים סה"כ קרובים. לכל אחד יש טעמים משלו ביחס לסדר העדיפויות, וזה בסדר, אבל באמת שאף אחד מהם לא זונח את הזריזות (בטח לא הגולף), את החסכון בדלק (שוב, בטח לא הגולף) או את האמינות (ופה ניתן עדיפות לכאורה ללנסר).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני ממליץ על הסיוויק ,הלאנסר יפה קרבית באמת מיציבושי עשו עבודה נפלאה חיצונית אבל פנימה איכזבו בגדול והמחיר אומנם זול מהמתחרות אבל יקר למיציבושי, ההונדה נפלאה, לחבר יש עם הגירסה הרובוטית כבר שנה+ רכב בעל יכולות ספורטיביות אמיתיות לטעמי יושב חזק על הכביש תא נוסעים ואיכות מדהימה והונדה זה כבר יתרון לטעמי,את הגולף אני פחות מכיר נסעתי עליה פעם אחת פשוטה איכותית חזקה מאוד אבל הכיוון של מנוע קטן עם דחיסה של כח סוס לטעמי עושה לא טוב למנוע קטן אוליי אני טועה וזה מה שהורגלתי ,בהצלחה אני הייתי קונה בלי לחשוב הרבה את ההונדה!

!Blue Subaru Impreza

פורסם
את הגולף אני פחות מכיר נסעתי עליה פעם אחת פשוטה איכותית חזקה מאוד אבל הכיוון של מנוע קטן עם דחיסה של כח סוס לטעמי עושה לא טוב למנוע קטן אוליי אני טועה וזה מה שהורגלתי ...

אתה רציני? כי אם כן עכשיו אני מרים טלפון לקונצרן פולסווגן שיבטלו את הTSI כי "זה לא עושה טוב למנוע קטן".

חזרה למציאות- הסר דאגה מליבך.

חג שמח,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני ממליץ על הסיוויק ,הלאנסר יפה קרבית באמת מיציבושי עשו עבודה נפלאה חיצונית אבל פנימה איכזבו בגדול והמחיר אומנם זול מהמתחרות אבל יקר למיציבושי, ההונדה נפלאה, לחבר יש עם הגירסה הרובוטית כבר שנה+ רכב בעל יכולות ספורטיביות אמיתיות לטעמי יושב חזק על הכביש תא נוסעים ואיכות מדהימה והונדה זה כבר יתרון לטעמי,את הגולף אני פחות מכיר נסעתי עליה פעם אחת פשוטה איכותית חזקה מאוד אבל הכיוון של מנוע קטן עם דחיסה של כח סוס לטעמי עושה לא טוב למנוע קטן אוליי אני טועה וזה מה שהורגלתי ,בהצלחה אני הייתי קונה בלי לחשוב הרבה את ההונדה!

אתה בטוח שלחבר שלך יש סיוויק רובוטית ולא Type R?

emotion of motion

פורסם

קשה לבחור...

"פולקסווגן גולף: מכונית השנה העולמית ל-2009" בתערוכת ניו יורק

וגם באירופה היא במקום שלישי

פורסם
קשה לבחור...

"פולקסווגן גולף: מכונית השנה העולמית ל-2009" בתערוכת ניו יורק

http://www.auto.co.il/כתבה-22807-פולקסווגן-גולף-מכונית-השנה-העולמ.aspx

וגם באירופה היא במקום שלישי

http://auto.co.il/כתבה-22113-מכונית-השנה-באירופה-2009-אופל-אי.aspx

ועדיין מאכזבת מאוד בנהיגה דינאמית.

פורסם

בהחלט, לא הרבה, כשעתיים, אבל בכבישים הנכונים.

על ה-MK5 נהגתי יותר. גם היא הרגישה קצת רופסת, אבל משום מה ה-MK6 מרגישה עוד פחות משתפת פעולה. מוציאה כל חשק לנהיגה ספורטיבית. אני לא יודע אם זה בגלל מידות הצמיגים (למיטב זכרוני ה-MK5 לבשה מידות קרביות יותר בעוד ה-MK6 הבסיסית מגיעה עם חתך משפיל), ההגה הכהה או כיול שונה או בגלל שהציפיות שלי מה-MK5 היו יותר נמוכות.

תראה, זה לא ממש סוד שהגרסאות הלא-ספורטיביות של הגולף ממש לא מכוונות להיות מהנות לנהיגה או מכוניות נהג. הם מכויילות להיות "רכות" (לא דווקא מתלים, יותר בהתנהגות) וסלחניות למדי ופונות למיינסטרים הנוח כמו רוב הקבוצה. שלא תבין אותי לא נכון, כקומפקטית פרימיום היא טובה מאוד, מובילה את הקבוצה ובכייף הייתי ממליץ עליה לכל נהג שלא מחפש לתקוף סיבובים, אבל למי שמחפש ויודע להעריך מכונית נהג - הגולף היא ממש לא זה.

• תוכן חדש...