Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

החלטתי סוף-סוף לקנות רכב חדש, אני מחפש רכב זריז עם ביצועים טובים, אמין, ולאו דווקא גדול.

מה תוכלו להגיד על הדגמים הבאים מבחינת אמינות, איכות, ביצועים בכביש, צריכת דלק בנסיעה יומיומית, ביטוח, וכו':

• הונדה סיביק 5 דלתות, דגם ספורט, 1.8, 140 כ"ז, 0-100קמ"ש ב- 11, אוטומטית 5 הילוכים (לא רובוטית), מיוצרת באנגליה
  • פולקסווגן גולף דגם TSI, נפח 1.4, 122 כ"ס, 0-100קמ"ש ב- 9.5, תיבת הילוכים DSG עם 7 הילוכים - יש לכם מושג איפה מייצרים אותה?
  • מיצובישי לאנסר לימיט, נפח 1.8, 140 כ"ס, 0-100קמ"ש ב- 11.2, תיבת הילוכים אוטומטית רציפה 6 הילוכים - מה ההבדל בין תיבה אוטומטית רגילה לרציפה ?, מיוצרת ביפן אם אני לא טועה.

בהתחלה בחרתי בפולקסווגן גולף, אבל ראיתי המון ביקורות רעות לגבי האמינות של פולקסווגן, והבנתי גם שהיבואן לא נותן שירות מספק...

למרות שעצרתי על הדגמים הנ"ל אשמח לשמוע המלצות על דגמים במחיר בסדר גודל כנ"ל.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי סיוויק 5ד:

1. אמינות - יש לי אותה סך הכול 3 חודשים. הייתה בעיה עם בולמי זעזועים קדמיים. החליפו אותם באחריות עם קצת לחץ וצעקות. אני מכיר יבואנים עם שירות יותר טוב (טויוטה) אבל גם הרבה יותר גרועה (UMI). יש לזכור, שאחריות היא 3 שנים מול שנתיים של צ'מפיון מוטורס. כאן יש המון חומר על הסיוויק 5ד ובעיותיו http://www.civinfo.com/forum/

2. איכות - פח דק וצבע מאוד עדין. איכות של פלסטיקים בדגמים 2009 יותר טובה. סך הכול לא נורא, אבל זה לא גולף. מנוע נחשב מאוד אמין.

3. ביצועים - החלק הטוב זה המנוע (IMHO). אני תמיד מרגיש שיש לאוטו רזרבה. הוא זריז, יושב טוב על הכביש. מתלים קשיחים ולא נעימים בכביש משובש.

4. מבחינת ניצול מרכב פנימי - הכי טוב שאני ראיתי בתוך הקבוצה.

5. צריכת דלק - לי יוצאה 11.5-13 קמ/ליטר מעורב, אבל עם תיבה רובוטית. לא רע לרכב 1.8

6. ביטוח יותר זול מהגולף (בשבילי).

גם אני התלבטתי בין TSI וסיוויק. משהכריע, זה מוניטין של צ'מפיון מוטורס ושנתיים אחריות.

פורסם

אני הייתי בוחר בהונדה סיויק ,במיוחד בגלל שזה סה"כ רכב יפה( קצת יותר מדי מצועצע אומנם), לרכב עשו מתיחת פנים לאחרונה והמחיר סביר וגם תיבה אוטומטית רגילה לא רובוטית,

אומנם יש לנו כמה מיצובישי במשפחה ,אבל אני חייב להגיד שמיצובישי ללא ממש שווה את התמורה, אני מנסה להבין מה יפה באוטו הזה ופשוט לא מצליח, סתם גריל גדול מקדימה זה הכל,ובכמה מבחנים שראיתי ההונדה היתה הבחירה העדיפה בסופו של דבר(בהשוואה לדגם של 4 דלתות).

פורסם

לך ערוך נסיעת מבחן. מה שיתאים לטעמך תקנה. שרות, אמינות וכיו"ב יהיה דומה אצל כולם. ההבדל היחיד, שאיני מזלזל בו, הוא משך האחריות. לטעמי יתרון האיכויות מצדיק פשרה כאן.

פורסם

לפי VW, הגולף מיוצרת בגרמניה. אני הייתי בוחר בגולף, אבל לכל אחד בדר עדיפויות משלו (בטיחות, זריזות, מראה, וכו').

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דווקא אני הייתי בוחר בלאנסר, רכב פשוט יפהיפה ומעולה.

ע"פ מבחן דרכים של מגזין הגה לדגמי הסדאן של הלאנסר וההונדה, הלאנסר ניצחה.

פורסם

גירסת הלימיטד של הלנסר מציע הרבה יותר איבזור,היא בטוחה יותר 5 כוכבים בלנסר לעומת 4 בסיוויק.

הלנסר מציע יותר מומנט וכוח סוס, העיצוב החיצוני של הלנסר הרבה יותר מרשים לדעתי.

בגדול לנסר בקטן גם לנסר.

http://www.motocar.co.il/test/902.aspx

"על כן, בין השתיים האלו מצאנו את מיצובישי לנסר עדיפה על הונדה סיוויק"

נ.ב

בקשר לגולף, לא מכיר את האוטו ראיתי אותו רק פעם אחת חציוני.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
דווקא אני הייתי בוחר בלאנסר, רכב פשוט יפהיפה ומעולה.

ע"פ מבחן דרכים של מגזין הגה לדגמי הסדאן של הלאנסר וההונדה, הלאנסר ניצחה.

מי שניצחה הייתה הסיוויק, על הלאנסר נשמעו לעומת זאת תלונות רבות על מנוע עצלן, תא נוסעים פשוט, תנוחת נהיגה מעצבנת ועוד פה ושם הערות שאין לי כח להסתכל.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

בין סיוויק שבמבחן וסיוויק 5 דלתות משותף רק המנוע. זה שתי מכוניות שונות. ולא שאני נותן לזה יותר מדי חשיבות, אבל רק לידע כללי, לסיוויק 5ד יש כן 5 כוכבים.

פורסם
גירסת הלימיטד של הלנסר מציע הרבה יותר איבזור,היא בטוחה יותר 5 כוכבים בלנסר לעומת 4 בסיוויק.

הלנסר מציע יותר מומנט וכוח סוס, העיצוב החיצוני של הלנסר הרבה יותר מרשים לדעתי.

בגדול לנסר בקטן גם לנסר.

http://www.motocar.co.il/test/902.aspx

"על כן, בין השתיים האלו מצאנו את מיצובישי לנסר עדיפה על הונדה סיוויק"

נ.ב

בקשר לגולף, לא מכיר את האוטו ראיתי אותו רק פעם אחת חציוני.

אתה מוזמן להעיף מבט בקישור שגיל הוסיף, הלאנסר ניצחה.

לפי דעתי מדובר באותו בנאדם, רק שפתח יוזר חדש כל הזמן שמדובר בלאנסר גיל, מצדיק את הלאנסר שהיא הכי טובה והשני כמו אני לא יודע מה מצדיק אותו.

לפותח השרשור אני ממליץ לך בחום רב, על הסיוויק 5 ד'ל אוטו נפלא והמנוע מהיר מאוד!!!

(באופן יחסי) מהלאנסר שפשוט עצלנית ברמות אולי, כי התיבה מסרסת אותה בצורה אגרסיבית איכות ההרכבה בסיוויק כמה וכמה רמות מהלאנסר ואתה מוזמן לבדוק את זה.

יניב

פורסם

יניב, תתפלא לשמוע אבל כל פעם שיהיה מדובר בין הלנסר לסיוויק דעתי לא תשתנה!

ואם משתמש אחר מחזק גם הוא את הלנסר, לא אומר שמדובר במשתמש כפול

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
יניב, תתפלא לשמוע אבל כל פעם שיהיה מדובר בין הלנסר לסיוויק דעתי לא תשתנה!

ואם משתמש אחר מחזק גם הוא את הלנסר, לא אומר שמדובר במשתמש כפול

גיל, זה דבילי שכל הזמן אתה מחזק את הלאנסר מי ישמע למה? וזה מאחור בשם עומר מחזק את מה שאתה אומר שזה עוד יותר דבילי.

יניב

• תוכן חדש...