Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם עם מיליון כ"ס וסליקים ברוחב של טרקטור אתה לא תצליח לעשות כזה ווילי על חצץ

ברור שלא - סליקים על חצץ :?:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

נדמה לי שגם על אספלט הוא לא היה מצליח. בעצם, זה ארה"ב אז האספלט שם טוב יותר... אולי זה כן היה אפשרי.

פורסם

אני חשבתי שאחד בעל 27" לא בוכה ולא דומע

אבל זה קרה כאשר ראה על מסך הקולנוע את צבעה של ה M5

יאשה, חדל בכי זו רק 540 עלובה :wink:

למה הם השקיעו במשאית הזו עם ה6 גלגלים שמתוכם היא חופרת 4 צמיגי ענק

סצינה שתאכלס אם הייתי רואה אותה בפלייסטיישן זה היה נראה יותר מציאותי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דווקא בניגוד לרובכם לדעתי הסרט הזה פשוט זוועתי ואישית כאב לי על ה35 שקל שזרקתי בישביל ליראות אותו. מה1 ממש נהנתי, השני היה גם בסדר, את השלישי ראיתי 20 דקות וחיביתי כי הוא פשוט מגעיל וזה אומנם יותר טוב מהשלישי אבל עדיין...

האפקטים פשוט מטופשים (משאית שעושה 180 ונוסעת ברוורס נו באמת...ולא דיברתי על המירוץ במנהרות או על רכבים שבקושי היו עוברים בארץ פס האטה שנוסעים שם על חצץ וכביש לא סלול:roll:).

בקיצור ממש לא אהבתי.

פורסם

למרות שהציפיות שלי היו נמוכות, בעקבות הביקורות הטובות בשירשור, צפיתי בסרט. מה אומר לכם...

הפעם הדמויות היו יותר אמיתיות אך הסרט עצמו תכלס היה ברובו משעמם ולאורכו ישנה תחושה של דחיסת העלילה בתמצות ומהירות ושמשהו כאן התפספס (כאילו שצופים בסרט וידיאו בפאסט פורוורד, מבינים מה קורה וקוראים את הכתוביות אך מפספים את הטעם של הסרט).

סרט סתמי שרוכב על הסרטים הקודמים במטרה לעשות עוד קצת $.

בקיצור, לחכות ל-DVD ולסמן V שראיתם ולא יותר מכך.

פורסם

תשמע אריק, זה בערך כמו המשחק "ניד פור ספיד". יש לי הרבה חברים שנורא אהבו את המשחק ואני שנאתי כי כשאתה נוסע שם אז ניראה כאילו אתה נוסע 700 קמ"ש ושום דבר לא מציאותי.

אין מה לעשות, אני אוהב סרטים מציאותיים יותר! ליראות מרדף למשל כמו שהיה בראשון בין הסופרה לפרארי זה כיף אבל ליראות 20 מכוניות נוסעות באיזה מערה ב300 קמ"ש זה מפגר. זה אמור להיות סרט על מירוצי רחוב ולא על חלליות ומדע בדיוני.

פורסם

חד משמעית, מסכים עם גנא! מאוד דימיוני!

היו קטעים שאפילו נרדמתי.

אגב, מי ששם לב - בקטע עם המשאית שעשתה 180 מעלות בהתחלה השעון טורים הראה... 0! :lol: אמיתי זה לא היה!

נ.ב במקרה היינו באיזור של קניון איילון ולקחתי איתי לסרט שני חברים שאינם 'חולי הגה' כמוני. הם דווקא נהנו מאוד!

• תוכן חדש...