Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשורת כולה עוסקת בממשלה החדשה ובחילופי השרים במשרדים השונים.

מלים רבות נכתבות על ה(בדרך כלל) לא יוצלח שעזב ועל ה(בדרך כלל) לא יוצלח שמחליף אותו.

עם זאת, הרבה פחות תשומת לב ניתנת למינויים הפוליטיים של השר היוצא שבדיוק כמו אדונם, גם הם פגים להם ומתעופפים אל הנצח ברגע שפטרונם הולך.

שאול מופז עזב את משרד התחבורה ובמקומו נכנס ישראל כץ.

לא ברור אם השר החדש לחש על אוזניו של מנכ"ל משרד התחבורה "גדעון, עוף מפה", או שמנכ"ל משרד התחבורה הבין בעצמו מה צפוי לו מהשר כץ חובב המינויים הפוליטיים.

כך או כך, יממה אחת בלבד לקח לסיטרמן להגיש את התפטרותו ובמעמד הזה הוא שחרר עוד כמה דברי הבל לאוויר העולם.

חבל שהדברים האלה ישכחו בלי שנעניק להם עוד דקה של כבוד ותשומת לב.

באותה הזדמנות אפשר לתת כבוד גם לכתב של וואלה, שכתב את מילות ההקדמה המטומטמות (ההדגשות שלי):

שמו של סיטרמן נקשר עם פרויקטים מרכזיים בעשרות מיליארדי שקלים, ביניהם גם חיבור כל הגופים העיקריים ויצירת רשת סימביוזית בין הגופים הפועלים בתשתיות התחבורה בישראל. שאול מופז שמינה את סיטרמן מצא בו שותף מתאים לכל אורך הדרך, וביחד פעלו לצמצמם את תאונות הדרכים ולהביא לשיפור משמעותי בתחבורה הציבורית בישראל. (??!!)

על סיום תפקידו אומר סיטרמן כי הוא מקווה שמסורת ההצלחה אותה הוא מותיר אחריו תמשיך גם בכניסת המנכ"ל החדש. "אני סמוך ובטוח כי המורשת של עבודת צוות, אינטגרציה ותכנון ארוך טווח, שהנחלנו בכל ענפי התחבורה תשמר ותתחזק תחת הנהגתו החדשה של שר התחבורה הנכנס, ישראל כץ".

אין, אין.

פשוט שירה.

פורסם

רמת הכתבות בוואלה היא בדרך כלל אפסית מינוס, אבל זה כבר על גבול הבלתי נסבל.

רשת סימביוזית?!?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כנראה שגם ב"וואלה" יש משקל רב למלחכי הפינכה - בדיוק כמו אצל הפוליטיקאים. מעניין מה הקשר. :roll:

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

חשבתי שפוליטיקה אסורה בפורום:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אם אף אחד לא מעריך את "פועלו" של המנכ"ל הכותרת מבזה את כותבה ואת הפורום הנכבד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...