Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שר התחבורה ישראל כץ מציג: Negeville

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם עד סוף השנה יהיו מרוצים חוקיים בישראל?

שר התחבורה החדש רק נכנס למשרדו, וכבר מקדם יוזמה חדשה לטיפוח הנגב.

פרוייקט Negeville (על משקל "בונוויל") מציג את הרעיון לסלול משטחי חול במרחב הנגב, עליהם ניתן

יהיה לערוך מירוצי מיאוץ רשמיים, בדומה למשטחי המלח בבונוויל שבארה"ב. המיזם החדש אמור להיות

מוקד משיכה לתיירים וליצור מאות מקומות עבודה חדשים באזור הדרום והפריפריה.

הפרוייקט נבחן בימים אלה בשיתוף עם IDRO - עמותת הדראג רייסינג הישראלית.

פרטים נוספים ניתן לראות בקישור זה.

8)

פורסם

נקווה שזה לא יסתיים רק בדיבורים אלה באמת יבוא לדי ביטוי במציאות.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אני קראתי הבוקר באחד העיתונים על תוכנית נוספת של שר התחבורה החדש - תוכנית, שתילחם בפער החברתי.

לפי התוכנית, בעלי המכוניות היקרות ישלמו יותר כסף על דוחות תעבורה, ובעלי המכניות הזולות והשנות, ישלמו פחות.

חישוב גובה הקנס יתבסס כעת על נוסחא, שלוקחת בחשבון את קבוצת הרישוי, ואת שנת ייצור המכונית.

לאחר ישום התוכנית, בעלי מכוניות יוקרה מהמודלים החדשים, ישלמו עד פי 10, מבעלי מכוניות זולות, בגין אותה עבירת תנועה.

פורסם

לא הראשון ;-)

האמת היא, על הבוקר היום פרסמתי שנבנה בחשאי מסלול על עשרה דונם באיזור אשקלון, ושביקרתי בו עם הרכב היום.

ומי נפל בפח? :lol: שלומי, שמחק לי את השרשור ושלח לי הודהעה פרטית שהוא מעדיף לא לפרסם את זה בפורום הפתוח, כדי שהמסלול לא 'ישרף'. :lol:

שלומי, הרסת לי :lol:

אגב, מכירים את ההרגשה המבאסת כשמתעוררים מחלום טוב? זה מה שהרגשתי כשסיימתי לכתוב את הפוסט.

פורסם

שוב פעם עבדו אלי:-(

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אכזריות לשמה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ניסוח טוב, גם אני נפלתי בפח

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אגב, מכירים את ההרגשה המבאסת כשמתעוררים מחלום רטוב? זה מה שהרגשתי כשסיימתי לכתוב את הפוסט.

סוטה!

:)

אגב, AA123 (אבירם..?), ברחובות רעננה סיטי תיצפתתי ג'ימני 2008 למכירה, נהוג ע"י עלמת-חן צעירה מאוד.

לא הספקתי לרשום פרטים נוספים. בפעם הבאה שאראה אותה- תקבל ה"פ עם הפרטים המלאים.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...