Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממחרתיים אין עוד חובה לנסוע באורות דולקים בכבישים הבין עירוניים בשעות היום.

למרות שאין חובה להדליק, ממליצים מומחי התחבורה להמשיך לנסוע באורות דולקים בשעות היום דם בחודשי הקיץ, שכן רמת הנראות של מכונית הנוסעת באורות דולקים גבוהה משמעותית משל רכב שאינו מדליק אורות.

"ידיעות אחרונות"

30/3/09

נסיעה טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תמיד היתה לי נטייה להדליק אורות ברכב גם אם אנחנו בתקופת הקיץ השורפת8), שכן זה באמת הכי מומלץ.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

פורסם
תמיד היתה לי נטייה להדליק אורות ברכב גם אם אנחנו בתקופת הקיץ השורפת8), שכן זה באמת הכי מומלץ.

אלעד

מצטרף להמצלמה.

אורות מדליקים תמיד, כך רואים אתכם טוב יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מדליק אורות ביום ובלילה, בקיץ ובחורף.

מה זה כבר עולה?

נורה פעם בשנה במקום פעם בשנתיים במקום פעם בשלוש שנים?

אם זה גרם לילד לראות אותי לפני שהוא קופץ לכביש, אם גרם לנהג לעצור ולחכות שאעבור לפני שהוא מתפרץ לפני, אם זה מנע מנהג לצאת לעקיפה כי אני בא מולו - שווה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

:mm_yeah: צודק בהחלט, אם נראים טוב יותר ורואים טוב יותר אז למה שלא להדליק זה יכול להציל חיים שמכירם ממש אבל ממש לא

כמו מחיר נורה שנשרפה.

(כמובן שלחיים אין מחיר).:-)

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
מדליק אורות ביום ובלילה, בקיץ ובחורף.

מה זה כבר עולה?

נורה פעם בשנה במקום פעם בשנתיים במקום פעם בשלוש שנים?

אם זה גרם לילד לראות אותי לפני שהוא קופץ לכביש, אם גרם לנהג לעצור ולחכות שאעבור לפני שהוא מתפרץ לפני, אם זה מנע מנהג לצאת לעקיפה כי אני בא מולו - שווה.

יואב, יפה כתבת

כמוך כמוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אני משאיר אורות גם כשהרכב בחנייה.

מיצינו, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...