Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2009

gidi1980
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ork21, כמו תמיד (וכמו כמעט כולם :-)), בקטגוריה הפתוחה.

אלעד, תודה על התמיכה :wink: (אם אתה לא מגיע אז מתי נקנה ממך את הכבל ?)

בעניין ההכרות הנמוכה עם האוטו, עשיתי באמת רק ג'ימקאנה אחת ולכן האימון בשבת מאוד חשוב לי. נראה איך נסתדר.

אני מאמין שלמרות הספקות של לא מעט אנשים, לאוטו יש מה למכור גם בג'ימקאנות, למרות שאני כנראה לא אוכל להוכיח את זה באירוע הקרוב (את השאלה הכי חשובה שכחתי לשאול את האורטופד, כמה זמן לוקח האיחוי).

ניב, בדרך-כלל לא צריך ואני גם אף-פעם לא השתמשתי בזה עם הקליאו אבל זה בעיקר כי בקליאו זה בעייתי. יש מסלולים שזה דווקא חשוב ורואים שכל העולים לגמר עשו שימוש כזה (או שימוש בהנעה אחורית 8)).

המסלול של האירוע האחרון, עליו אני מניח שנתרגל בשבת, נראה כזה. תכננתי לבחון את העניין.

avram, אני גם חשבתי בכיוון. ננסה לסדר משהו (אגב במגאן יש מבנה ייחודי לידית, היא בצורת ח' עם לחצן בצד, לא מוט עם לחצן בקצה).

חוץ מזה, שהבלם-יד תהיה הבעיה האחרונה שלי. כל נגיעה לא מחושבת מביאה לכאבי תופת :cry: (אז תירוצים ועוד איך יש :lol:).

ניר

• תגובות 295
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת תהיה התחרות הראשונה של ה Z עם הסופרצ'ארג'ר, במפלצות כמובן (הנעה אחורית +:twisted:)

נראה איך אני מתמודד איתה ככה, לארוע 2 או 3 נבדוק אם הסליקס עדיין תקינים

פורסם

אין לכם מושג כמה אני מקנא בכם :-)

הלוואי עלי לעלות להתחרות נגד חבורת תותחים.

כל הכבוד לכל המשתתפים הותיקים שממשיכים לתמוך בספורט המוטורי העממי.

שימו לב, נשארו מעט מאוד מקומות למתחרים. הקטגוריה הפתוחה כרגע מלאה עד אפס מקום עם רשימת המתנה, אך עדיין נותרו מספר מקומות בקטגוריה ה- 1600 והמפלצות.

לכל המשתתפים אני מזכיר שוב לקרוא את התקנון http://www.maslulim.co.il/p-119/.

מטרת עונת 2009 היא להמשיך לשפר את ארועי הג'ימקנה במדינה כדי שבעונת 2010 יפתחו יותר קטגוריות עם יותר משתתפים, כדי שהדבר יצלח חשוב מאוד שנותני החסות יקבלו תמורה, אני קורא לכולם, משתתפים, צופים ואוהדי ספורט מוטורי להמשיך לפרגן ולפרסם את נותני החסות. תפרסמו תמונות מהעבר ומההווה של האירועים ונותני החסות כדי שנגיע ל-2010 לשיאים חדשים.

סבב #1 של ה MDC 2009 בחסות:

PITSTOP- סדנא לשיפורי רכב.

פטרוטק- וחברת BG המשווקת את המוצר BG44K

צמיגי FEDERAL

צירפתי כמה תמונות מהעבר הרחוק (כשעוד היה מותר לי להשתתף...:?) ומהעבר הקרוב של ה WMDC. אתם מוזמנים גם כן להוסיף כמה תמונות מהעבר כדי לדגדג את התיאבון.

מאחל לכולם פתיחת עונה מצויינת.

גידי קרונין

מסלולים

לוגו שלך כאן.jpg

Race2 057.jpg

נחשונים 1.jpg

496cd45457136_3.jpg

496cd42e47b02_3.jpg

פורסם

כבוד לספונסרים!!

כבוד לגידי!!

כבוד למסלולים!!

וכבוד ל-GTI שלי שעדין נוסעת :lol:

בהצלחה לכל מישתתפי -MDC (חדשים וישנים)

ואני יאמר בשם כולם, כן ירבו ארועים כאלה.

GTI-205-1.9

-SK-

פורסם

היה אחלה אימון- אמנם לא היה לי קל בכלל אבל העיקר שפגשתי אחלה של חברה, שגם נוהגים בצורה מרשימה ואפילו שמחו לתת לי כמה טיפים של אלופים...

תמונות בקרוב-

תומר

פורסם
כבוד לספונסרים!!

כבוד לגידי!!

כבוד למסלולים!!

וכבוד ל-GTI שלי שעדין נוסעת :lol:

בהצלחה לכל מישתתפי -MDC (חדשים וישנים)

ואני יאמר בשם כולם, כן ירבו ארועים כאלה.

קפצתי למסלול היום וראיתי אותכם מתאמנים.

אם אתה זה שנהגת על ה205 היום,מגיע לך כל הכבוד! באמת התרשמתי ממך.

פורסם

תומר ואיליה, תודה על התמונות. מעולות (במיוחד אהבתי את האחרונה שלי 8)).

תומר, היה נעים להכיר, אני חושב שעברת את טבילת האש בצורה יפה.

שיהיה בהצלחה ביום שישי :-)

ניר

• תוכן חדש...