Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותי סליחה על סגנון כתיבתי אך איש עבודה אנוכי ,

 

הבאגי החדשה של פולאריס ה"רייזר" מנוע 800 סמ"ק עולה בארץ 90K , גיר ורייטור ללא חגורות וציוד נלווה, ונמכרו 50 יח' כאלו כרגע (בים יש עוד)

אז מה זה 70K לרכב מרוץ להתחלה?

 

אני מאמין שאמיר יסכים למכור את שלו יחד עם העגלה ב55K כדי לעזור לנהג צעיר שמעוניין להיכנס לתחום.

 

אבל מי ירצה להצטרף לחבורה זאת כש"בוץ" מטפטף בין אנשיה?

 

רק השבוע בשיח חברים אמר אחד מאנשי ה"רייד" שעצר את בניית האימפרזה שלו ולא בטוח מתי ימשיך,

 

ראו בחוץ את אנשי ה"רייד" יושבים על סיר תבשיל כשהיין מחבר את אנשיה, ומרכך את דעותיהם השונות ומקל על הנאמר.

 

אני קורא לכולם לבוא וליצור מצד של "חברות וראות" את מרב הסוגים של הספורט המוטורי ולא משנה מי יארגן מה.

 

שימו לב שהמרשלים כבר כמעט ולא מתנדבים לאירועים בגלל כל מלחמות היהודים(ולא מעניין מי אמר מה),

 

כולם רוצים לראות ספורט מוטורי אך מעטים מוכנים לתרום את זמנם ומרצם לנושא ההקמה, זאת לא חוכמה לבוא ולראות שעה מ-10 שעות של אירוע.

 

אני קורא לכל המרשלים לחזור ולתרום גם אם זה ביום גשם או שמש,

 

לבעלי הרכבים לנסות ולקרב עוד חברים ומקרים לתחום , מעטות מידי אותם משפחות שרואים את הבנים לוקחים את ההגה מהאבות ומנסים את כוחם-איפה העברת הידע קדימה לדור הצעיר?

 

בקיצור עברה עלינו שנה בינונית והשנה הבאה לא תהייה טובה יותר אז קדימה לעבודה.

 

בכבוד רב לתחום

וכאדם פרטי

אסף שדמה

  • תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

 

צרפתי את תקנון קטגוריית ה-GT/WRX שנכתב/נערך על ידי רון דר, שמתחרה בקטגוריה זו עם האימפרזה הצהובה, למי שלא מכיר...

 

 

דובי - כיף לראות עידכונים LIVE מהבנייה. מקווה שתמשיך.

 

תיקון קטן - התקנון נערך ועודכן על ידי ברוך לביא, הבוחן הטכני, ומגיע לו כל הקרדיט על העבודה המקצועית שעשה.

התקנון נבנה בהתאם לדרישות הנהגים בקטגוריה ובאישורם כמובן.

 

ולבעלים של ה B3 WRX ראלי החדשה - בהצלחה !

פורסם

אסף

 

אין מקום להשוות עם הטרקטורון של פולאריס!

 

טסט ורישויי מפרידים בין השניים ;)

 

למען האמת יכול להיות שאני הייתי מחליף את מכונית הראלי שלי בטרקטורון כזה, במידה והיו מביאים את הדגם הספורטיבי לארץ והיה לי את הכסף.

 

דווקא בימים האחרונים הגיעו להסכמות מרחיקות לכת בענף הראלי והספרינט, זה יפורסם בקרוב.

 

חבל שמרשלים ממעטים להגיע! חבל מאוד.

 

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
...

תיקון קטן - התקנון נערך ועודכן על ידי ברוך לביא, הבוחן הטכני, ומגיע לו כל הקרדיט על העבודה המקצועית שעשה.

התקנון נבנה בהתאם לדרישות הנהגים בקטגוריה ובאישורם כמובן.

 

...!

 

סליחה על הטעות , ברוך לביא כמובן וכאן זה גם המקום לשלוח לו ברכת החלמה מהירה !

 

אסף, בין "גדודי" נהגי הראלי והספרינט לא מטפטף שום "בוץ" או כל דבר אחר .

הויכוחים הם או היו עקרוניים לגבי השקפת עולם בכל הקשור לאיך יראה הספורט והם לגיטימיים לחלוטין. בסופו של יום העובדה היא שנמצאה פשרה .

לא כאן המקום לכך , השרשור הזה הוא למעקב אחר בניית מכונית ראלי שהיא וכמותה יכולות לסייע למי שרוצה, להכניס רגל אל התחום הזה .

 

ומכיוון שהזכרת טרקטורון - בתחום הטרקטורונים בספורט המוטורי יש מאבק הרבה יותר קשה (ולא ספורטיבי) ומה נגיד על מה שקורה בתחום העבירות...? בואו נפסיק עם כל הדברים הללו ונתעסק במה שחשוב , הרי אוטוטו מתחילה הליגה שלנו.

 

שבת שלום

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קצת הסברים על הכלוב ( הנבנה בימים אלה תמונות בהמשך )

הכלובים מתחלקים לשניים ,

כלוב בבניה עצמית: כלובים אלה צריכים לעמוד בקריטריונים שנקבעו ע"י FIA לכלוב בניה עצמית. הקריטריונים כוללים: סוג הצינור והמידות , איכות הריתוך וכמובן מבנה הכלוב.

כלוב מאושר: זהו כלוב אם אישורFIA חובה להתקין אותו בדיוק כפי שאושר אסור להפחית ממנו ואסור להוסיף עליו. כלובים אלה עדיפים על כלוב בניה עצמית בגלל איכותם הגבוהה ומשקלם הקל.

מצורפים מסמכי הומולוגציה לכלוב בטיחות ל B3 הכוללים שרטוט, טבלת מידות, וצילומים, בעת התקנה של כלוב כזה יש להקפיד על התאמה בין הומולוגציה לבין הביצוע בשטח.

חשוב לציין כי לכל רכב מרוץ הומולוגציה משלו ויש איסור להעביר כלוב מדגם לדגם, לדוגמא: אסור להתקין כלוב של GT ב WRX למרות שבעצם השלדה זהה.

b3.jpg

b3 001.jpg

b3 002.jpg

יובל מלמד

  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב נבנה בסדנת המרוצים של יובל מלמד, בהרצליה ובמסגרת מעקב אחר הפרוייקט, שיכול לקרוץ לצעירים רבים או למי שרוצה להיכנס לתחום הראלי, לקטגוריה זולה יחסית, אעדכן מדי פעם את ההתקדמות בבנייתה .

זה קורץ ועוד איך קורץ לי, כבר המון זמן שאני חושב על זה ואני כל פעם מחדש מגיע למסקנה שאין מה לעשות, לחייל לעולם לא יהיה את התקציב.

אולי עוד שנתיים וחצי :)

TFSI Power

פורסם

כמי שבנה רכב או שניים - אני יכול לאמר לך בצורה הנחרצת ביותר:

המחיר שבו יובל מציע את הרכבים הללו הוא - מ ח י ר מ צ י א ה !!!

אין דברים כאלו.

לבנות את ה 106 שלי עלה כמעט אותו דבר והיא בנוייה ברמה פחות טובה!

הקטע הוא לא הקנייה - אלא האחזקה לאחר מכן.

אני מציע לכל מי שקונה רכב - "לקנות" גם חוזה תחזוקה וטיפולים - או משהו בסגנון - זה יכול אולי לעזור במעט. (למשל, יובל נתן בזמנו למי שרכש ממנו רכב מעטפת של שירותים, לפעמים הובלה לאירוע, סיוע טכני ומקצועי וכו').

אלון

פורסם

זה רק אני או שיש פה עוד אנשים שחושדים שהמשטרה בארץ כבר תעשה לאוטו הזה מארב באחד השבילים?

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.


×
×
  • תוכן חדש...