Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל לניקוי חלונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אהלן ...

שאלה קצרה ופשוטה : באיזה נוזל לניקוי החלונות צריך להשתמש ? האם יש נוזל ייעודי עם "סבון" מיוחד או שניתן לאלתר מנוזלי ניקוי שנמצאים בכל בית ?

נראה לי שאסור שיהיה יותר מדי חומר ניקוי כדי שלא ישארו סימנים על החלונות ואולי יש גם חומרים מסויימים שעלולים לפגוע בגומי של המגבים (?) .

מרגיש קצת מצחיק לשאול את זה , אבל מה לעשות - בחיים לא יצא לי לעשות זאת ועכשיו צריך ואין לי fucking מושג מה עושים :oops:

תודה לעוזרים .

עידו.

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

אני אישית משתמש במים... ללא שום תוספת.

אבא שלי משתמש במים + חומר כחול כזה שמוכרים 5 שקיות ב 10 שקל.

כל פעם שהוא ממלא מים לוישרים הוא שופך עוד שקית כחולה.

פורסם

הבעייה היחידה עם מים היא שהם מלאים באבנית , שעם הזמן תסתום את הצנרת .

כמו כן הכחול הזה הוא מעין סבון ששוטף את השמשה קצת יותר טוב.

מיכלים עם נוזל כחול נמכרים מדי פעם במחיר של כ-10 ש"ח ל-3 או 4 ליטר באוטו/הום סנטר למיניהם. (טובים גם לחלונות בבית ,אגב).

שווה השקעה.

ניתן גם להשתמש בסבון כלים בריכוז נמוך (כדי לא ליצור עודף קצף).

פורסם

הכי טוב והכי יעיל וחסכוני:

שופכים ממש טיפה (פקק שלם או שניים) של נוזל ניקוי לחלונות, והשאר ממלאים במים מינרלים.

במהלך המזיגה של המים למיכל, הם מתערבבים עם החומר, ויוצרים תערובת שמנקה מצויין!

8)

172

פורסם

אני משתמש בשפריצר של החלונות שבבית ומנגב עם נייר מטבח זה יוצא פיקס

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

שופכים ממש טיפה (פקק שלם או שניים) של נוזל ניקוי לחלונות, והשאר ממלאים במים מינרלים.

8)

אני מדלל שקית מילוי של "סנו קליר" (שקית כזו עולה כ 4-5 שקלים) עם 5 ליטר מים מהמתקן שתיה בבית וזה נראה לי ריכוז אידאלי... פקק או שניים נראה לי מעט.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

8)

אני מדלל שקית מילוי של "סנו קליר" (שקית כזו עולה כ 4-5 שקלים) עם 5 ליטר מים מהמתקן שתיה בבית וזה נראה לי ריכוז אידאלי... פקק או שניים נראה לי מעט.

איציק

איציק, ממש לא מעט. כתבתי הכל מניסיון ולא סתם זרקתי באוויר.

אספר לך משהו.

אבא שלי קיבל את הברלינגו מלובינסקי לפני כמה חודשים עם חצי מיכל מלא בחומר לניקוי שמשות מקורי מהיצרן.

לפני חודש בערך, נגמר הנוזל. למחרת התנעתי בלילה וראיתי שהשמשה מטונפת, ובמקרה היה לי בקבוק מים מינרלים 2 ליטר בתא-מטען (בברלינגו זה חדר מטען). שפכתי לא עד הסוף... הפעלתי את השפריצרים, ולמרבה הפלא ניתז נוזל מעורב עם הנוזל לניקוי שמשות ששאריותיו נשארו בתחתית המיכל. אפילו לאחר כמה ימים שניקיתי את השמשות יצא הנוזל, ולא מים.

וחוצמזה, לפני כמה ימים היה נחמד לראות בתוכניתה של אודטה "ואני אהיה פה" שוורץ, את טל שביט מ"אוטו". הוא המליץ על פקק או שניים, והשאר מים.

מה אתה אומר על זה? 8)

172

פורסם

יפה . ולכן כדי למנוע היווצרות אבנית אני מרתיח מים ומשתמש בהם לאחר שהתקררו .

עידו.

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם

אספר לך משהו.

אבא שלי קיבל את הברלינגו מלובינסקי לפני כמה חודשים עם חצי מיכל מלא בחומר לניקוי שמשות מקורי מהיצרן.

לפני חודש בערך, נגמר הנוזל. למחרת התנעתי בלילה וראיתי שהשמשה מטונפת, ובמקרה היה לי בקבוק מים מינרלים 2 ליטר בתא-מטען (בברלינגו זה חדר מטען). שפכתי לא עד הסוף... הפעלתי את השפריצרים, ולמרבה הפלא ניתז נוזל מעורב עם הנוזל לניקוי שמשות ששאריותיו נשארו בתחתית המיכל. אפילו לאחר כמה ימים שניקיתי את השמשות יצא הנוזל, ולא מים.

וחוצמזה, לפני כמה ימים היה נחמד לראות בתוכניתה של אודטה "ואני אהיה פה" שוורץ, את טל שביט מ"אוטו". הוא המליץ על פקק או שניים, והשאר מים.

מה אתה אומר על זה? 8)

מה אני אגיד לך... יצאת צ-ד-י-ק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יפה . ולכן כדי למנוע היווצרות אבנית אני מרתיח מים ומשתמש בהם לאחר שהתקררו .

עידו.

האבנית לא מתאדה!!!

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

כדי להפטר מבעיית האבנית,מנסיון,הטוב ביותר לשים על הצינור לכוון השפריצרים פילטר דלר פלסטי שקוף ,הפשוט ביותר זה שעולה שקלים בודדים.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

8)

איציק

אספר לך משהו.

מה אתה אומר על זה? 8)

כמו שנאמר בפרסומת של "קליק" - סחטיקה טיקה!

ממש עצות של אמא פולנייה יש לך, ניסית להוסיף אולי כפית מלח ומתחת למושב לשים קצת לימון?

:lol::lol::twisted::D:wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...