Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 2 ויש לי רעש כשאני פותח את הדלת ממש תיק תיק כזה חזק.

ראיתי שיש קופסא -כנראה מעצור של הדלת ליד הציר התחתון יש דרך לתקן?

פורסם

רעשי נקישות מציר של דלת זה לרוב ברגים משוחררים של הציר בחיבור לקורה או בדר"כ בחיבור הדלת עצמה, אם הברגים מחוזקים או חיזוק לא פותר בעיה יש להחליף ציר. לרוב שימון לא עוזר אך ניתן לנסות.

פורסם

יש שם קופסא כזו במוסך שאלתי אמרו לי ישר להחליף ציר 700 שקל . אבל ברור שזה מה שיגידו.

מישהו מכיר את הציר של האוטו הזה? פשוט לא הצלחתי לפתוח את הקופסא.

פורסם

כפי שנמסר לך במוסך צריך להחליף לך את ציר הדלת בחדש וגם לצבוע אותו.עבודה חלקים וצבע יגיעו לכ1200-1300 ש"ח

שמע לי!

פורסם

לא וזלין ולא שמן זית. המנגנון אטום לחלוטין.

הקופסה הזו גם אינה ציר הדלת.

תפקידה הוא לשמש כמעצור ביניים לדרגות הפתיחה של הדלת ולמעצור סופי. היא פשוט ארוזה כדי למנוע תפיסת אצבעות וכמובן שמנגנון אינו נראה לעין (אסתטיות).

הקופסה אטומה לחלוטין ולא ניתן לפתוח אותה (אם תנסה - תהרוס אותה, מאחר וחלקה החיצוני עשוי מתכת. המתכת מהודקת בלחץ).

הקופסה מכילה מנגנון קפיצי, שמשמיע תקתוק בהגעה לשלב ביניים בפתיחת הדלת, או בהגעה לפתיחה מלאה.

התקתוק מופיע בגלל חופש פנימי שנוצר במנגנון.

החופש נוצר בגלל פתיחה של הדלת עד לסוף מהלכה "מכל הלב", כלומר, עם תנופה חזקה מאד, מה שעם הזמן גורם לבלאי.

מעבר לתקתוק בפתיחה - אין משמעות לדבר.

חלק חדש דורש צביעה בתנור.

סע לשלום והסר דאגה מלבך.

אפרים.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לא מדובר בפין או בבורג הניתנים לחיזוק.

כפי שציינתי, מדובר במנגנון קפיצי אטום לחלוטין.

הקופסה אטומה לחלוטין.

פתיחתה תגרום להשבתת החלק.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...