Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בתקציב 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב בתקציב 30,000 ש"ח בערך, שישמש אותי (נהגת יחידה) לנסיעות בינעירונית בעיקר, כ80 ק"מ ביום באיזור הדרום (אין בעיית פקקים)

מה שחשוב לי -

רכב אמין ובטיחותי

שיהיה יחסית חסכוני בדלק

עלות אחזקה סבירה

רצוי אוטומט... (אני יודעת שרצוי להתפשר על זה אבל האם אפשר למצוא משהו אוטומט בכל זאת?)

"בלעתי" מידע בחודש האחרון.. קראתי את כל הפורום בערך... אבל עדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה מה עדיף, האם עדיף קומפקטי (פונטו או 206 הן האופציות שחשבתי עליהן) או שמא קומפקטי לא יעמוד במשימה לאורך זמן ועדיף כבר לקנות רכב יפני עם נפח מנוע 1.6 כמו מזדה לנטיס, סוזוקי בלנו?

תודה רבה לכל המייעצים:)

מעיין

פורסם

המלצה שלי, למתוח עוד קצת את התקציב ב-2-3K.

ולקנות פורד פוקוס 01.

אמין, בטיחותי {4 כוכבי בטיחות בדרוג NCAP}.

עלות אחזקה וצריכת דלק כמעט כמו כל יפנומאטית.

בהצלחה

מאור8)

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תודה מאור,

חשבתי גם על הרכב הזה, אבל ירדתי ממנו כאשר שמעתי שהוא די זולל דלק יחסית והיו כל מיני מחלות בדגמים בשנתונים 00-02

ההמלצה שלך היא מנסיון/ מידע אמין יותר?

פורסם

אפשר למצוא רכבים אוטומטיים שיתאימו מבחינת תקציב ומאפיינים, השאלה היא האם את מוכנה לשלם יותר ברכישה ובאחזקה השוטפת בעבור הגיר האוטומטי?

ה206 האוטומטית היא אופציה לא רעה, אבל אם את משייטת בעיקר בכבישי הדרום הריקים לדעתי כדאי להוסיף עוד כמה זוזים ולחפש אוטומטית עם מנוע 1600 סמ"ק. ה1400 סמ"ק קצת כבד עם הגיר האוטומטי, ובנסיעות בין עירוניות ההפרשים בתצרוכת הדלק זניחים.

אם את מעוניינת לעלות בקטגוריה למשפחתיות הקומפקטיות אז הלאנטיס היא העדיפה מבין השניים. היא לא הכי נוחה לנסיעה אבל היא זריזה (במיוחד עם מנוע ה1800 סמ"ק) ומפגינה אמינות טובה לאורך השנים. הבאלנו? מבחינתי התוצאות הגרועות שלה במבחן הריסוק פוסלות אותה על הסף, עם כל החיבה שיש לי למותג סוזוקי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה צביקה,

האמת שנטיית ליבי היא לכיוון ה206 היפיפיה (אין ספק, הצרפתיים יודעים למשוך את ליבה של הבחורה הממוצעת) ואני מוכנה גם לשלם על העונג, רק צריכה לדעת שהוא אכן כדאי עבורי :roll:

תוכל לפרט מה ההבדל מבחינת האחזקה / צריכת דלק בין מנוע 1.4 לבין 1.6? (ידיד אמר לי שה1.6 יהיה חסכוני יותר עבורי מכיוון שמדובר בנסיעות ארוכות, זה נכון?)

יצא לי לקרא פה ביקורות לא אוהדות לגבי הגיר האוטומטי של 206, יש סיבה לחשש?

והאם הפונטו באה בחשבון? - הרי אפשר לקנות פונטו שנת 04' בתקציה של 206 00'... לא עדיף? או שהיא פשוט לא תעמוד במשימה כמו שצריך?

מהלנטיס אני קצת יורדת לאחר חיפוש שלא הניב תוצאות - נתקלתי בחוסר משווע במזדות שמורות..

כתבת ש"אפשר למצוא רכבים אוטומטיים שיתאימו מבחינת תקציב ומאפיינים..." - אני אשמח לשמוע

תודה רבה:)

אחלה שבוע!

פורסם

אני לא בטוח שה1600 סמ"ק יהיה חסכוני יותר, אבל ההפרש בתצרוכת הדלק שבין שני המנועים לא צפוי להיות גדול במיוחד ולכן יש עדיפות למנוע הגדול והחזק יותר שנעים יותר לנהיגה בכבישים מהירים.

ביקורות לא אוהדות אכן קיימות על הגיר שמותקן בפיג'ו. כמה מהן עיניינות ונכונות אני לא יודע. היו כבר לא מעט דיונים על התיבה הזאת בפורום ובשורה התחתונה מסתמן שמבחינת אמינות ואורך חיים היא לא גרועה כל כך, אבל ההתנהגות החכמה שלה לא מתאימה לכל נהג ודורשת לפעמים זמן הסתגלות.

בתקציב שלך את מגרדת את תחתית ההצע של ה206 האוטומטיות, במיוחד אם מדובר על אלו עם המנוע החזק יותר. זה אומר שתצרכי לעבוד קשה יותר בחיפושים אחרי הרכב ולעבור לא מעט מועמדות עד שתגיעי לרכב שמור, מטופל וכדאי לקנייה.

אל תשכחי שמעבר לעלות הרכישה נדרשת גם הוצאה חודשית לא קטנה על אחזקה שוטפת, דלק וביטוחים.

לגבי הפונטו - גם היא אופציה טובה, אמינות סבירה בהחלט, תצרוכת דלק סבירה ותמורה מעולה למחיר. חפשי את הדגם האוטומטי עם הגיר הרציף והמנוע החזק (ELX עם 80 כ"ס).

עוד אופציה נחמדה - סיאט איביזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...