Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

קניתי שבוע שעבר ניסאן X TRAIL 2006, לרכב יש צ'נג'ר 6 דיסקים, רדיו טייפ, שליטה מההגה על המערכת. יש לרכב 4 רמקולים (דלתות) ולא יודע אם יש עוד (לא חושב, המידע שלי במדיה קטן ומצומצם ביותר, אני מתכוון להיכנס לענף הזה כחובב בקרוב דרך אגב).

בכל אופן אני רוצה לדעת איך אני יכול לשפר את מערכת הסאונד (איכותית מאוד מאוד, פשוט שומעים מעולה, והיה לי וולוו שהבנתי שהמערכת שלה גם איכותית), אני רוצה עוצמה חזקה יותר (הרבה יותר) ושתיהיה איכותית (לא רוצה לפגוע באיכות).

המערכת ברכב מובנת.

עוד נקודה שרציתי לציין היא התקנת מערכת DVD, אני מחפש משהו פשוט (7 אינץ') שיעמוד על הדשבורד או שיצא מפתח שממוקם מתחת לרדיו, תודה למי שיעזור, משה !

פורסם

שלום לך ,

תתחדש קודם כל , אני רואה בסופו של דבר לא רכשת את הS80 2.4.

אז ככה,

דבר ראשון , תציין תקציב לכל המערכת שאתה מוכן להשקיע.

אילו אלמנטים ורכיבים אתה רוצה במערכת (קומפוננט,סאב,קואקס וכו'.).

ומשם כבר נמשיך.

סטס.

פורסם

תודה סטאס ידידי, אכן רכשתי X TRAIL ולא S80 (יפה שאתה זוכר 2.4 .. ;) ) אבל על זה כבר אפתח נושא בפני עצמו בקרוב.

בכל אופן אני לא הולך להשתגע עם המערכת יותר מדי, וגם לא להוציא המון כסף, אני לא רוצה משהו שיהיה "ווא", התקציב הוא ממש דל - כ500 שקלים, אולי קצת יותר, בכל אופן אני רוצה לשפר (או לחזק) את עוצמת השמע של הרכב במידה גבוהה, אני רוצה לדעת האם אפשר לרכוש רמקולים, איזה הספק לרכוש לואיזו חברה יש את הרמקולים שמשמיעים הכי איכותי.

משה

פורסם

סליחה ידידי, התקציב באמת לא ריאלי.

אני מחפש עכשיו דבר אחד - שיפור מערכת הסאונד, ללא DVD (כנראה שאקבל DVD מאחי בקרוב, בכל אופן הוא יורד מהפרק)

לסיכום: 500 שקל, ניסאן אקס טרייל, רוצה לשפר את עוצמת הרמקולים ושימשיכו להשמיע איכותי, למישהו יש הצעות ? (אני מאמין שאפשר לעשות עם הפרוטות האלה משהו לא?)

משה

פורסם

די בעיה לדעתי.

אם אתה רק רוצה לשפר את האיכות, אתה יכול לשקול החלפה של הרמקולים, אבל נראה שאתה מרוצה.

אם אתה רוצה עוצמה, או לשמור על האיכות כשהעוצמה עולה (ואני משער שכאן הבעיה שלך), לא יעזור הרבה להחליף רמקולים מכיוון שהעיוות אצלך מתחיל מהמערכת המובנית, או יותר נכון, מההגברה שלה - כמו בכל HU.

אולי רמקולים נצילים יותר יעזרו מעט אבל מה שבאמת צריך זו הגברה.

אם אתה מוכן להתקין בעצמך, תצליח אולי למצוא מגבר מאד פשוט וסט התקנה בתקציב. אתה תצטרך מגבר שיכול לעבוד עם יציאות הרמקולים, או לרכוש מנחת שייקר את העניין.

אם אתה לא מתכוון להתקין בעצמך אז העניין יחרוג מעבר לתקציב בעוד כמה מאות שקלים (תלוי בטיב ההתקנה כמובן).

צביקי

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

גם אם תשקיע באיזשהוא רכיב בתקציב הזה היה שיפור מזערי אם בכלל.

את יכול להשים 6*9 או לקנות רמקולים קומפננט מיקדימה.

.

פורסם

500 שקל חבל לך על הזמן.

בכלל שיפור של מערכת מקורית זה בעיה, מכיוון שהרמקולים המקוריים לא יעמדו בהגברה של מגבר חיצוני ולכן צריך להחליף הכל.

אם אתה הולך על ציוד הכי פשוט:

1. מגבר - 500 מינימום.

2. קומפוננט קדמי - 500 מינימום.

3. סאב + תיבה - 500 מינימום.

אתה מגיע ל-1500.

אז את ה-500 ש"ח שים בצד לפעם אחרת או להתקנה של ה-DVD שיגיע היום.

פורסם

מקסימום תקנה 9*6 וזהו. (אם יש לך מגש אחורי ברכב)

כל דבר אחר יהיה בבחינת בזבוז כסף כי המערכת שלך גם מוגבלת מבחינת ההספק שהיא יכולה להוציא (הרדיו-דיסק) ולא רק מבחינת כמה היא מסוגלת לספוג (רמקולים).

פורסם

עם אתה מחיפה אתה יכול ליפנות לאדי מהפורום הוא יכול להמליץ ולימצוא לך משהו בתקציב

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

נראה לי שב500 תקנה פשוט קומפוננט morel pulse וזהו..

אבל זה לא ישנה לך בכל כך הרבה..

אם תמתח את התקציב עוד קצת אולי תוכל למצוא גם איזה מגבר שתי ערוצים

אז נגיד שבערך800-1000 ש"ח תוכל לקנות קומפוננט ומגבר יד שנייה..

פורסם

אתה בטוח שב500 שקל אין מצב להגבר את עוצמת הרמקולים מבלי לפגוע באיכות השמיעה ? אין מצב להוסיף עוד שניים -שלושה רמקולים ?

משה

• תוכן חדש...