Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן עשיתי תאונה היום, איזה מישהו מלפני בלם ממש בחוזקה ואני לא הספקתי לבלום חזק מספיק ונתקעתי בו. בקיצר לא קרה נזק רציני לא לי ולא לו. נסדק לי בקטנה הפגוש. אני מוסיפה תמונה, בעיקרון יש לי ביטוח, שיכול לטפל לי בבעיה הזאת (גם אם זאת אשמתי, אבל אני מעדיפה שלא לפנות כרגע לביטוח כי לא מזמן הייתי שם הפוליסה שלי תעלה לשמיים!!!) בכל אופן איך אפשר להדביק את הסדק? מה לקנות? מה לעשות?

תמונה023.jpg

תמונה027.jpg

פורסם

האמת שהסדק בתמונה נראה הרבה יותר גרוע ממה שהוא באמת. אני כרגע בערד אז להגיע לתל אביב זה לא ממש אופציה. בכל אופן אני אלך מחר לחפש דבק איפוקסי וכנראה אצטרך לקחת את הרכב למוסך להחליף פגוש בפעם השלישית! הפגושים של רנו זה בעיה!

פורסם

LOL כה אני יודעת, נו מה לעשות, בסוף הכי אבסורד שנתקעתי באוטו של חבורה של שלושה בדואים, והאוטו בכלל לא היה שלהם. וקיצר הם בסוף ברחו בלי לקחת את הפרטי ביטוח שלי. אני אתקשר מחר לסוכן ביטוח שלי, יש לי ביטוח ממש סוף אפילו דמי השתתפות אני לא משלמת. נראה מה הסוכן שלי יגיד. אבל בתכלס הייתי בטוחה שכל הפח הלך ובסוף רק נסדק הפגוש :D

פורסם

אני לא הייתי מתקן בשום אופן סדק כזה בפגוש. לא ממלא אותו ולא משפץ אותו- אלא מחליף אותו.

בפעם הבאה של תאונה הוא לא יעמוד בעומס ופשוט יישבר לשניים במקום לספוג את המכה.

בקשר לבדואים- כנראה גנבי רכב. אני לא מכיר אנשים שאחרי שמתנגשים להם ברכב הם בורחים...

את יכולה לפנות לביטוח- תהיי בטוחה שאם כבר היית שם (כלומר הוגשה כבר תביעה) הפוליסה שלך כבר עלתה, מקסימום תעלה עוד.

פורסם

חברה לא צריך להגזים הנזק כאן מינימלי, לא חושב שהפוליסה תעלה בגלל שטות כזאת.

דפנה את תשלמי מן הסתם השתתפות עצמית אני מניח, רק תתעקשי על פגוש מקורי ולא תחליפי זה מאוד חשוב לבטיחות שלך ושל הסובבים אותך.

פורסם

אז היום הייתי במוסך הסדר, הם אמרו לי שחבל לפתוח תביעה על סדק מינימלי כזה. ואם חס וחלילה אני אעבור עוד איזה פגיעה בפגוש הם יחליפו לי בלי להסס. אבל בכל מקרה זה החלטה שלי אם לפתוח על זה תביעה או לא. בעניין הפוליסה, הביטוח שלי הוא לא עצמאי. הוא נעשה דרך חברה מסויימת שיש כלפיהם יחס שונה וטוב מאוד כלפי הלקוחות (הייתי במוסך הסדר הזה כבר פעמיים, פעם אחת עברתי תאונה בעיר שלי ופעם שניה עליתי על מדרכה, והפוליסה לא השתנתה - 2 תביעות פתחתי). וגם השתתפות עצמית אני לא משלמת, בזמנו, נשבר לי אגן השמן (עליתי על המדרכה בעת כניסה לחניה פרטית) והמוסך כיסה את ההשתתפות העצמית. החברת ביטוח אמרה להם שאם הם רוצים שיביאו להם לקוחות שיכסו את ההשתתפות. וכך הדבר. בכל אופן כרגע קניתי דבק איפוקסי, אני אדביק את הסדק, אבא שלי ייראה את הסדק ויחליט בעצמו אם לפתוח תביעה על זה, ואז אם כן אני מתקשרת לבחור מהמוסך שיזמין עבורי פגוש חדש. זהו :) ואם כבר כתבתי פה, קניתי היום צלחות לאוטו, ב100 ש"ח, של אמריקן איגל 13" מאוטו דיפו איך אני מתקינה אותם לעזעזל? הם לא כמו הצלחות הנוכחיות שנתפסות עם קליפסים, יש שם קליפסים אבל הם לא נתפסים לי בגלגלים, ובנוסף קיבלתי מעין 4 קשתות עגולות ממתכת שאני משערת שמרכיבים אותם על הצלחת איך שהוא. הסבר יתקבל בברכה :)

פורסם

בצלחת יש אוזניים מהצד הפנימי על ההיקף, את הטבעת את מכניסה למגרעות שבאוזניים הללו כך שהיא נתפסת ומונעת מהם להתקפל פנימה, אחרי שהטבעת יושבת כמו שצריך על הצלחת את יכולה להלביש אותה על החישוק של הגלגל במכות עדינות.

פורסם

וואי ממש תודה! לא קלטתי את האוזניים הקטנים האלה. בקיצר הצלחתי והאמת שזה תקוע כל כך חזק וטוב שאפילו אזיקונים לא צריך לחבר

• תוכן חדש...